Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Ανδρέας Κωνσταντόπουλος: «Όλοι μαζί με υπευθυνότητα, με ειλικρίνεια, με ευθύνη»

Published

on

Η βροχή δε στάθηκε ικανή να κρατήσει πλήθος κόσμου από την συμμετοχή του στην ομιλία του συνδυασμού ¨ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΛΕΥΣΗ¨, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ανδρέα Κωνσταντόπουλο.

Κατά την τελευταία κεντρική ομιλία, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες  6 Οκτωβρίου το βράδυ στο Λιμάνι της Ναυπάκτου, ο κόσμος έδωσε με τη συμμετοχή του το μήνυμα νίκης για την επόμενη ημέρα της Ναυπακτίας!

Απευθυνόμενος στους πολίτες της Ναυπακτίας τόνισε:

«Σας ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μου! Σας ευχαριστώ για τη στήριξη που μου προσφέρετε! Η δική σας εμπιστοσύνη είναι η κινητήριος δύναμή μου. ‘Έχουμε μπροστά μας μία 5ετία που οφείλουμε να διαχειριστούμε τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας. ‘Όλες και «όλοι μαζί με υπευθυνότητα, με ειλικρίνεια, με ευθύνη».

Ο Ανδρέας  Κωνσταντόπουλος μέσα από την ομιλία του παρουσίασε το αναπτυξιακό πρόγραμμα του συνδυασμού του για την νέα Δημοτική Αρχή, η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο την επερχόμενη 5ετία, δίνοντας στη Ναυπακτία την προοπτική της Νέας Εποχής.

Κατά την ομιλία του επεσήμανε την αδιαφορία των δύο προηγούμενων Δημοτικών Αρχών, οι οποίες έφεραν σε τέλμα τη Ναυπακτία και τους δημότες της που όλα αυτά τα χρόνια ένιωσαν τη στασιμότητα και την απραξία στο μέγιστο βαθμό.

Με όραμα, σεβασμό και ευδιάκριτους στόχους ¨ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΛΕΥΣΗ¨ για μια Ναυπακτία χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διακρίσεις, χωρίς αστοχίες. Γιατί ο τόπος μας είναι η ευθύνη μας, η υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας, η αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας. Ο τόπος μας, μας ανήκει! Και το μέλλον αυτού του τόπου είναι οι Δημότες του, τόνισε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΛΛΑΔΑ

Περιφερειακό Πρωτοδικείο στην Ναύπακτο – Η δήλωση του δημάρχου Ναυπακτίας Β. Γκίζα

Published

on

By

Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για το νέο Δικαστικό Χάρτη της χώρας, δημιουργείται στην Ναύπακτο Περιφερειακό Πρωτοδικείο.

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Βασίλης Γκίζας δήλωσε σχετικά:

«Με τη σημαντική αυτή εξέλιξη, το 80% των υποθέσεων, που αφορούν στους δημότες, θα εκδικάζεται στο εξής στην Ναύπακτο, ενώ σήμερα εκδικαζόταν μόλις το 20% από αυτές. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η αναβάθμιση αυτή της Ναυπάκτου δεν αποτελεί χατίρι, αλλά φυσική συνέχεια της σταθερά ανοδικής αναπτυξιακής πορείας που καταγράφεται τα τελευταία χρόνια στον Δήμο Ναυπακτίας και βασίζεται σε στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το Υπουργείο Δικαιοσύνης»

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΜΕ:  Εργατική Πρωτομαγιά  «Μόνη ελπίδα η πάλη των λαών»

Published

on

By

Με συγκέντρωση στην πλατεία Κεφαλόβρυσου τίμησε το ΠΑΜΕ την επέτειο της Πρωτομαγιάς.

Στους συγκεντρωμένους απεύθυνε χαιρετισμό ο Νίκος Μπίμπας, μέλος του Συνδικάτου οικοδόμων και του Εργατικού κέντρου με σύνθημα  «Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της Ε.Ε., των κυβερνήσεων και των επιχειρηματικών ομίλων, μόνη ελπίδα είναι η πάλη των λαών».

Ακολούθησε  απότιση τιμής στο μνημείο εθνικής αντίστασης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα Υιοθεσίας στον Κήπο Ξενία

Published

on

By

Στις 11 Μαΐου μπορείς και εσύ να υιοθετήσεις ένα ζώο συντροφιάς!

Ο Δήμος Ναυπακτίας σε συνεργασία με το Σωματείο «Φιλοζωϊκή Δράση Ναυπάκτου» διοργανώνουν Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς, το Σάββατο 11 Μαΐου, από τις 11:00 έως τις 14:00′, στον Κήπο Ξενία.

Η συγκεκριμένη ημέρα θα είναι μια ημέρα γιορτής και όσοι επιθυμούν να υιοθετήσουν ένα ζώο συντροφιάς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα αδεσποτάκια του Δήμου Ναυπακτίας που αναζητούν τη δική τους οικογένεια!

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2634 3 60417.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ