Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιώργος Γούλας: Ανακοίνωσε τους 10 πρώτους υποψήφιους

Published

on

Προχωρώντας προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου ο συνδυασμός μας πλαισιώνεται καθημερινά από ολοένα και περισσότερους συνδημότες μας που επιθυμούν να προσφέρουν στα κοινά του δήμου μας αναλαμβάνοντας ρόλους και στην προεκλογική μας προσπάθεια. Μετά την ευρεία οργανωτική συνάντηση της περασμένης εβδομάδας όπου συμμετείχαν πλέον των 50 στελεχών σήμερα παρουσιάζουμε την πρώτη ομάδα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού μας. Πρόσωπα μέσα από τα σπλάχνα της κοινωνίας μας που έρχονται για να υπηρετήσουν τα κοινά και όχι να εξυπηρετήσουν μικρά, μεγάλα ή προσωπικά συμφέροντα.
Με την σημερινή ανακοίνωση εγκαινιάζουμε μια εβδομαδιαία επικοινωνία ενημέρωσης για τα πρόσωπα που στηρίζουν την προσπάθειά μας και θα μετουσιώσουν το όραμά μας για την Ναυπακτία σε πράξη.



Γιώργος Ασημακόπουλος του Κωνσταντίνου
Γεννήθηκε το 1972 στις ΗΠΑ. Μετοίκησε με τους γονείς του στη Ναύπακτο το 1982, όπου ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Σπούδασε Επιστήμη Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου. 
Αφού ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στο στρατό ξηράς, ξεκίνησε την καριέρα του στη 01 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ αρχικά ως Σύμβουλος Πληροφοριακών Συστημάτων και στη συνέχεια ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Λογισμικού. Υλοποίησε ως Διευθυντής και Υπεύθυνος Έργων με επιτυχία μεγάλες εγκταστάσεις πληροφοριακών συστημάτων σε φορείς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα.
Το 2005 ξεκίνησε τη συνεργασία του με το Τμήμα Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων και Δικτύων που εδρεύει στη Ναύπακτο. Το 2011 εξελέγη ομόφωνα στη βαθμίδα του Λέκτορα και είναι μέλος ΔΕΠ του Τμήματος έκτοτε. Συμμετέχει ως ερευνητής σε αναπτυξιακά και ερευνητικά έργα πληροφορικής. Έχει δημοσιεύσει ερευνητικές εργασίες σε διεθνή συνέδρια κατόπιν κρίσεως, ενώ έχει συμμετάσχει στη συγγραφή τριών βιβλίων που σχετίζονται με την Επιστήμη των Υπολογιστών.
Είναι παντρεμένος με την Αγγελική (Τζέλα) Καρκατζού και έχει έναν γιο δέκα ετών, τον Κωνσταντίνο.


Γεώργιος Ασημακόπουλος του Νικολάου


Γεννήθηκε στο όμορφο Μολύκρειο και κατοικεί με την οικογένειά του στην Μακύνεια. Στα 16 του χρόνια ‘’πήγε’’ στα καράβια και έπειτα από 2 χρόνια έμεινε στον Καναδά, όπου και εργάστηκε. Σπούδασε με υποτροφία της UTAH MINES CO, θυγατρική της General Electric, στο κολλέγιο του Nanaimo της Βρετανικής Κολομβίας απ’ όπου και αποφοίτησε με πτυχίο Μηχανολόγου-Εργοδηγού στην εξόρυξη μετάλλου σε ανοιχτού τύπου ορυχεία. 
Εργάστηκε για την εταιρία για τα επόμενα 20 χρόνια. Επέστρεψε στην Ελλάδα όπου εργάστηκε στο πορθμείο της γραμμής Ριου-Αντιρρίου για 15 χρόνια ως ναύτης-ναύλκηρος. Διετέλεσε πρόεδρος των πορθμείων Ρίου – Αντιρρίου και Αιγίου, με μεγάλες επιτυχίες στα εργασιακά και πρωτίστως στα μισθολογικά δικαιώματα με όφελος στα συνταξιοδοτικά. Είναι επίτιμος σύμβουλος στο προεδρείο των ναυτεργατών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας.


Χριστίνα Βασιλοπούλου


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Αποφοίτησε από το Β΄ Γενικό Λύκειο Ναυπάκτου και συνέχισε τις σπουδές της στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου σπούδασε λαμβάνοντας υποτροφίες από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών. Έκανε την πρακτική της άσκηση στη XIOSBANK όπου παρέμεινε για εργασία και αργότερα εργάστηκε στην Τράπεζα Πειραιώς στην Αθήνα ως προϊσταμένη εργασιών. 
Επέστρεψε στη Ναύπακτο το 2003 και εργάστηκε σε λογιστικό γραφείο με κύριο αντικείμενο τη λογιστική διαχείριση ανωνύμων εταιριών, κατέχοντας την άδεια λογιστή Α΄ τάξης. Από το 2012 διατηρεί στη Ναύπακτο το δικό της λογιστικό γραφείο. Δίδαξε σε σεμινάρια δια βίου εκπαίδευσης ενηλίκων του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στη Ναύπακτο, καθώς και σε μαθητές της τρίτης Λυκείου. Υπήρξε εκλεγμένο μέλος στην Επαγγελματική Ένωση και στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ναυπακτίας και Δωρίδας. Μέχρι σήμερα είναι μέλος στο Δ.Σ. της Αιτωλικής Αναπτυξιακής.


Μαλλά Μαρία


Γεννήθηκε το 1967 και μεγάλωσε στο Μολύκρειο Αντιρρίου. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Ναυπάκτου και συνέχισε τις σπουδές της σε ΙΕΚ Παιδοψυχολογίας στην Αθήνα όπου και εργάστηκε ως εκπαιδεύτρια ειδικής αγωγής. Συνέχισε την εκπαίδευσή της ως βρεφονηπιοκόμος και ειδικεύτηκε στην μοντεσσοριανή εκπαίδευση των νηπίων. 
Από το 2005 μέχρι και σήμερα ζει στη Ναύπακτο, δραστηριοποιείται σε ιδιωτικό Παιδικό Σταθμό και είναι μέλος του Συλλόγου Ιδιωτικών Κέντρων Προσχολικής Αγωγής Δυτικής Ελλάδας. Είναι παντρεμένη και έχει μια κόρη.



Μασγάλας Σταύρος


Κατάγεται από το Νεοχώρι Ναυπακτίας, όπου εκεί έζησε μέχρι 12 ετών. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Ναυπάκτου και σπούδασε στο τμήμα Χημείας του παν/μιου Πατρών.
Έχει εργαστεί στα Κλωστήρια Ναυπάκτου, στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία και σε Φροντιστήρια της Ναυπάκτου. Το 2008 πέτυχε ως διοριστέος στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται ως καθηγητής μέσης εκπαίδευσης.


Νασόπουλος Δημήτριος


Κατάγεται από τη Βελβίνα Ναυπακτίας. Γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Αντίρριο και τελείωσε το λύκειο στη Ναύπακτο. Κατά τη διάρκεια των μαθητικών του χρόνων ασχολήθηκε με την κλασική μουσική, σπουδάζοντας κλασική κιθάρα ενώ παράλληλα υπήρξε μέλος τοπικού. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στην Πάτρα όπου και αποφοίτησε. Έκανε μεταπτυχιακό στα δίκτυα τηλεπικοινωνιών στο πανεπιστήμιο του Brunel ενώ υπήρξε πρόεδρος των φοιτητών και αντιπρόσωπός τους. Παράλληλα με τις σπουδές ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και ειδικότερα με τα μαχητικά αθλήματα. Έχει υπάρξει αρκετές φορές πρωταθλητής Ελλάδας, έχοντας σημαντικές διακρίσεις στην Ευρώπη και είναι ένας εκ των πρωτεργατών στην Ελλάδα για την ανάπτυξη, του ίσως δημοφιλέστερου σήμερα παγκοσμίως, αθλήματος των Μεικτών Πολεμικών Τεχνών. Από το 2010 είναι απόφοιτος προπονητής δυο σχολών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ενώ ο ίδιος προσφέρει διδάσκοντας στους νέους τα μαχητικά αθλήματα μέσα από τον αθλητικό σύλλογο Αίαντας Ναυπάκτου. 
Από το 2011 ζει μόνιμα και δραστηριοποιείται στην πόλη της Ναύπακτου, διατηρώντας γραφείο και ασκώντας το επάγγελμα του Μηχανικού φέρνοντας εις πέρας αρκετά έργα. Είναι μέτοχος της εταιρίας Δέλτα η οποία ασχολείται με Ιδιωτικά και Δημόσια έργα σε όλη την Ελλάδα έχοντας σημαντικούς πελάτες, όπως η Δ.Ε.Η.


Παπαδημητρίου Ανδριανή


Γεννήθηκε το 1997. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Ναυπάκτου. Είναι τελειόφοιτη του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Το ενδιαφέρον της για την πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις, κατά τη διάρκεια των σπουδών της, την οδήγησε στην εκπόνηση καινοτόμων ερευνητικών εργασιών με κορυφαία την προσέγγιση «Ναζισμός και Χριστιανισμός» η οποία δημοσιεύτηκε από το ηλεκτρονικό περιοδικό «Πόλις Άπολις» το 2019. 
Την τρέχουσα περίοδο, κάνει την πρακτική της άσκηση στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας κι ολοκληρώνει τις σπουδές της στο κλασσικό πιάνο. Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά.


Τσιριμώκος Ιωάννης


Γεννήθηκε το 1964 στη Μανάγουλη Φωκίδας. Τα τελευταία 30 χρόνια κατοικεί και δραστηριοποιείται στη Ναύπακτο. Σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Ιωαννίνων. Τα τελευταία δώδεκα χρόνια, από το 2007 μέχρι το 2011, υπηρέτησε την Α/θμια εκπαίδευση ως διευθυντής του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου και από το 2011 μέχρι και σήμερα ως Διευθυντής στο 6ο Δημοτικό σχολείο Ναυπάκτου.
Ασχολείται με τα συνδικαλιστικά δρώμενα στον εκπαιδευτικό χώρο και έχει εκλεγεί στο Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων Ναυπακτίας πολλές φορές τα τελευταία είκοσι χρόνια. Διετέλεσε μέλος της Σχολικής και Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του δήμου Ναυπακτίας. Δραστηριοποιήθηκε στον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού του και τα τελευταία 18 χρόνια, από τη θέση του γραμματέα και ταμία συμμετέχει ενεργά στον Ορειβατικό Σύλλογο Ναυπάκτου.


Φουσέκης Χρήστος


Γεννήθηκε το 1974. Κατάγεται από την Άνω Βασιλική, μεγάλωσε και πήγε σχολείο και στο Αντίρριο ενώ σήμερα κατοικεί στη Ναύπακτο. Είναι παντρεμένος με τη Έφη Πανάγου και είναι πατέρας δύο παιδιών. Σπούδασε Τεχνολόγος Γεωπόνος. 
Σήμερα είναι ιδιωτικός υπάλληλος στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, ενώ δραστηριοποιείται και συνδικαλιστικά αφού έχει εκλεγεί Γενικός Γραμματέας του σωματείου εργαζομένων.


Χαρακίδας Γεώργιος


Γεννήθηκε το 1966 στην Ναύπακτο. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών 20 και 23 ετών. Εργάστηκε από το 1990 έως το 1998 στο Αρεταίειο Νοσοκομείο Αθηνών και από το 1998 έως και σήμερα στο Πανεπιστήμιο Πατρών ως διοικητικός υπάλληλος.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακολουθία Αναστάσεως – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 23:00)

Published

on

By

 

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Παρασκευή: Ακολουθία του Επιταφίου – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαθήλωση – Ι.Ν Αγ. Παρασκευής Ναυπάκτου (Ζωντανά)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ