Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου “Συνεργασία πολιτών” -Κάθαρο μήνυμα εμπιστοσύνης και επανεκλογής στον Βασίλη Γκίζα

Published

on

  • Tα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημοτικής παράταξης “Συνεργασία πολιτών” με επικεφαλής τον Βασίλη Γκίζα  πραγματοποιήθηκαν  σήμερα Τρίτη  19 Σεπτεμβρίου στις 20:30.

Η συγκέντρωση, η ομιλία και η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού έγινε στον πεζόδρομο της Αγίας Παρασκευής.

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη “Συνεργασία πολιτών” αναφέρει:

“Κάθαρο μήνυμα εμπιστοσύνης και επανεκλογής στον Βασίλη Γκίζα έστειλαν οι πολίτες της Ναυπακτίας, μετατρέποντας τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» σε μία εξόχως δυναμική και ενθουσιώδη συγκέντρωση.

«Ακολουθήσαμε πιστά τις αρχές μας»

«Πολιτικός πολιτισμός, συνεργασία, διαφάνεια, εργατικότητα, αποφασιστικότητα, γνώση και επίλυση των προβλημάτων, σταθερή προσήλωση στην ανάπτυξη και την εξωστρέφεια» είναι οι αρχές στις οποίες επικεντρώθηκε κατά την έναρξη της ομιλίας του ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας, σημειώνοντας ότι «αυτές  τις αρχές ακολουθήσαμε πιστά καθ’ όλη τη διάρκεια της 4ετούς μας  θητείας».

«Η Ναυπακτία του 2023 δεν έχει καμία σχέση με τη Ναυπακτία του 2019»

 

Αναφερόμενος στα έργα και τις παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο σύνολο του Δήμου, στο κέντρο και την περιφέρεια, ο Βασίλης Γκίζας τόνισε ότι «είδαμε τους κόπους μας να πιάνουν τόπο.  Η Ναυπακτία του 2023 δεν έχει καμία σχέση με τη Ναυπακτία του 2019.  Δεν είναι ουραγός των εξελίξεων, αλλά πρωταγωνιστής.  Αξιοποιήσαμε χρηματοδοτήσεις που βρήκαμε και τις μετατρέψαμε σε έργα που υλοποιούνται.

Απορροφήσαμε και δεσμεύσαμε νέες χρηματοδοτήσεις ύψους 35.000.000 ευρώ, σε μια περίοδο χωρίς χρηματοδοτικά εργαλεία.

Δρομολογήσαμε και υλοποιήσαμε πάνω από 30 εντελώς νέα μεγάλα έργα υποδομής και ανάπτυξης, που θα αλλάξουν το επίπεδο διαβίωσης των συνδημοτών μας και θα φέρουν την Ναυπακτία στο προσκήνιο.

Εκπονήσαμε και παραδίδουμε νέες σοβαρές μελέτες, όπως η μελέτη για το νέο Διοικητήριο,  οι μελέτες για τα Λιμενικά έργα ύψους 608.000 ευρώ,  οι μελέτες του τούνελ – Παράκαμψη Ναυπάκτου, της αντιπλημμυρικής θωράκισης των δυτικών συνοικιών, των πεζοδρομίων ανατολικά  μέχρι το Ξηροπήγαδο και της οδού Θέρμου, η μελέτη όμβριων του Λυγιά, της αποχέτευσης  Δάφνης,  της Μακύνειας και του Πλατανίτη και πολλές ακόμη.

Προβάλλαμε συστηματικά την Ναυπακτία και τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα».

«Είμαστε όλοι παρόντες»

Ο Βασίλης Γκίζας σχολίασε χαρακτηριστικά ότι «στα 4 αυτά χρόνια είμαστε όλοι παρόντες και το Δημαρχείο παραμένει ανοικτό» ευχαριστώντας τους στενούς συνεργάτες του, τα μέλη της διοίκησης των τριών παρατάξεων, τους Αντιδημάρχους, τους Εντεταλμένους Συμβούλους, τους Προέδρους των Νομικών Προσώπων του Δήμου, τα μέλη της παράταξής του και φυσικά τους Προέδρους και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων των Κοινοτήτων.

«Καλώ τον Τάκη Λουκόπουλο για ακόμη μία φορά σε διάλογο»

Για ακόμη μία φορά κάλεσε τον επικεφαλής της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» Τάκη Λουκόπουλο να πάψει να κρύβεται και να συμμετέχει σε δημόσιο διάλογο με τους συνυποψηφίους του.  Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Δεν μπορεί ο κ.Λουκόπουλος να εκπροσωπείται στο δημόσιο διάλογο από κείμενα  τοξικά και που δεν ταιριάζουν στη δημοκρατία και στον πολιτισμό μας.

 Σοβαρά ζητήματα ζητούν απαντήσεις.  Τί έγινε με τα αιολικά, τί έγινε με το 3ο Δημοτικό, με τη Δημοτική Αστυνομία, με το πανωπροίκι της ΔΕΥΑΝ, με το τουριστικό καταφύγιο και την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου.  Ποιο μοντέλο διοίκησης σκοπεύουν να ακολουθήσουν;»

 «Η Ναυπακτία που θέλουμε – Το όραμά μας»

Καλώντας τον κόσμο να ανανεώσει την εντολή στο πρόσωπό του και στην παράταξη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», ο Βασίλης Γκίζας τόνισε ότι «το όραμά μας βασίζεται στα ήδη πεπεραγμένα μας και όχι σε λόγια. 

 Θέλουμε μια Ναυπακτία επίκεντρο και ήδη κάναμε πολλά και μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα σε επίπεδο εξωστρέφειας και υποδομών. 

Θέλουμε μια Ναυπακτία περιβαλλοντικά αναβαθμισμένη και ήδη  εκτελούμε και δρομολογήσαμε σοβαρά έργα όπως ο δίδυμος αγωγός, η αντιπλημμυρική θωράκιση, οι αποχετεύσεις, η ύδρευση και η αντικατάσταση του αμιαντοσωλήνα.

Θέλουμε μια Ναυπακτία όμορφη και φιλική στο δημότη και τους επισκέπτες μας και ήδη πραγματοποιούμε αναπλάσεις και έργα όπως οι έξυπνες διαβάσεις  πεζών και οι ασφαλτοστρώσεις.

Θέλουμε ένα δήμο  σύγχρονο και οργανωμένο διοικητικά οργανωμένο και ήδη δρομολογήσαμε την κατασκευή νέου Διοικητηρίου.

 Θέλουμε τη δημιουργία του εναλλακτικού δρόμου-τούνελ και ήδη εξασφαλίσαμε  2.2 εκ ευρώ για τις μελέτες.

 Θέλουμε  τα χωριά μας  αξιοπρεπή  και  αναπτυγμένα και ήδη τριπλασιάσαμε  τους προϋπολογισμούς των έργων.

 «Σας καλώ να απορρίψετε το παλιό και το τοξικό και να επιλέξετε την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια»

Κλείνοντας την ομιλία του ο Δήμαρχος Ναυπακτίας ευχαρίστησε όλους τους νέους συνεργάτες του και στελέχη της «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» που δίνουν νέα πνοή και ισχυρή δυναμική νίκης στο ανανεωμένο ψηφοδέλτιο της παράταξης και κάλεσε τους δημότες να απορρίψουν το παλιό και το τοξικό και να επιλέξουν την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια επισημαίνοντας ότι η επόμενη πενταετία είναι καθοριστική.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακολουθία Αναστάσεως – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 23:00)

Published

on

By

 

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Παρασκευή: Ακολουθία του Επιταφίου – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαθήλωση – Ι.Ν Αγ. Παρασκευής Ναυπάκτου (Ζωντανά)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ