Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ»:  Γιατί κρύβεστε κ. Γκίζα;

Published

on

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Ενωτική πρωτοβουλία» αναφέρει:

«Οι πολιτικά καταδικαστέες πρακτικές με τις οποίες ο κ. Γκίζας αναρριχήθηκε και διατηρείται στην διοίκηση του δήμου μας, είναι γνωστές και έχουμε αναφερθεί πολλές φορές. Η ανεπάρκεια του όμως και η ανυπαρξία του δύο χρόνια τώρα τον οδηγεί, χωρίς συστολές πλέον και απροκάλυπτα, στον να απαξιώνει και το Δημοτικό Συμβούλιο αρνούμενος δημοσιές συνεδριάσεις με ταυτόχρονη φυσική παρουσία και τηλεδιάσκεψη, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το εξοργιστικό όμως που προστέθηκε στη σημερινή συνεδρίαση είναι ότι αρνήθηκε αίτημα σύσσωμης της αντιπολίτευσης για την προ ημερήσιας διάταξη συζήτηση του σοβαρού θέματος των προχθεσινών πλημμυρικών φαινομένων και τις καταστροφές που προκάλεσαν, κάτι  το οποίο είναι το κύριο πρόβλημα που απασχολεί αυτή την ώρα τους πολίτες.

Είναι προφανές ότι οι ευθύνες του κ. Γκίζα για τις καταστροφές που προκλήθηκαν είναι τεράστιες. Ανύπαρκτη προετοιμασία, βαριές αμέλειες συντήρησης  και καθαρισμού ρεμάτων  και διόδων του νερού και  γενικά καμιά πρόληψη αφήνοντας στο έλεος και την αγωνία τους πολίτες να προστατέψουν την ζωή τους και τις περιουσίες τους   και κυρίως χωρίς  ενημέρωση τι πρέπει να κάνουν από εδώ και πέρα.

Η αποτυχία  του κ. Γκίζα όμως σε όλα τα επίπεδα δεν σημαίνει ταυτόχρονα ότι μπορεί να αποκλείει την δημοκρατική λήψη αποφάσεων και να απαξιώνει το κορυφαίο συλλογικό όργανο του Δήμου που είναι  το Δημοτικό Συμβούλιο και κατ επέκταση τους δημότες της Ναυπακτίας που το εξέλεξαν.

Σε κάθε περίπτωση δεν γίνονται ανεκτές οι σκοτεινές διαδρομές  οι κατ εξακολούθηση αυθαίρετες  συμπεριφορές του δημάρχου. Δεν τιμά κανέναν  και δεν θα επιτρέψουμε  την παγίωση αντιδημοκρατικών και αντιδεοντολογικών συμπεριφορών σαν την σημερινή παρωδία-συνεδρίαση που προσβάλει το πολιτισμό μας, επειδή ο κ. Γκίζας θέλει να κρύψει τις τεράστιες ευθύνες του,  την   βλάβη που προκαλεί  και τα αδιέξοδα, με καταστροφικές συνέπειες για  τον Δήμο μας».

 

 

 

 

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακολουθία Αναστάσεως – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 23:00)

Published

on

By

 

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Παρασκευή: Ακολουθία του Επιταφίου – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαθήλωση – Ι.Ν Αγ. Παρασκευής Ναυπάκτου (Ζωντανά)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ