Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Η νέα άρνηση Λουκόπουλου για δημόσιο διάλογο προσβάλει την κοινωνία μας”

Published

on

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Συνεργασία πολιτών» του Βασίλη Γκίζα αναφέρει:

«Θλιβερή εντύπωση προκαλεί η νέα άρνηση του κ. Λουκόπουλου να συμμετέχει σε δημόσιο διάλογο για τα σοβαρά ζητήματα του τόπου.  Ακόμη όμως πιο θλιβερή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο κ. Λουκόπουλος και η παράταξή του κάνουν λόγο στην ανακοίνωσή τους για κακοδιαχείριση όταν επί θητείας τους διακινήθηκαν χιλιάδες ευρώ από τα αντισταθμιστικά των πέντε αιολικών πάρκων, από έναν μόνο άνθρωπο, τον κ.Κοτσανά, χωρίς να γνωρίζει ούτε ο τότε δήμαρχος ούτε  τα θεσμικά όργανα του δήμου, όπως οικονομική επιτροπή, εκτελεστική επιτροπή και αρμόδιες υπηρεσίες και φυσικά ούτε οι τοπικές κοινωνίες και οι πρόεδροι, πού πήγαν όλα αυτά τα χρήματα.

Και παρ’ ότι ρωτήθηκαν σχετικά στο δημοτικό συμβούλιο, ο κ.Λουκόπουλος και ο κ.Κοτσανάς, κατά την προσφιλή τους τακτική, δεν έδωσαν καμία απολύτως απάντηση ως όφειλαν.

Ο κ.Λουκόπουλος επέλεξε μάλιστα να συνεργαστεί εκ νέου με τον κ.Κοτσανά τη στιγμή που θα έπρεπε να καταδικάσει τον άνθρωπο που δε δίστασε να δηλώσει δημόσια για το θέμα «παίρνω, ό,τι παίρνω!».

Τον θέτουμε λοιπόν, προ των ευθυνών του και του ζητούμε να ενημερώσει την κοινωνία για τον τρόπο διαχείρισης των χιλιάδων ευρώ και για το λόγο που δρομολογήθηκαν διαδικασίες με προκλητική αδιαφάνεια.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι, κατά τη διάρκεια της θητείας του κ. Γκίζα από τη διαχείριση των αντισταθμιστικών ενός μόνο αιολικού πάρκου ο Δήμος Ναυπακτίας επωφελείται σε έργα, μελέτες και λοιπές παρεμβάσεις ύψους 860.000 ευρώ., ενώ το σύνολο των θεσμικών οργάνων και των τοπικών κοινωνιών έχουν απόλυτη γνώση και ενημέρωση.

Όσον αφορά δε στην απραξία που επικαλείται ο κ. Λουκόπουλος, η απάντηση δίδεται δια γυμνού οφθαλμού από την πληθώρα των έργων υποδομής και ανάπτυξης που βρίσκονται σε εξέλιξη ή έχουν ήδη ολοκληρωθεί στον τόπο μας, όταν κατά την πενταετή θητεία του πρώην δημάρχου ουσιαστικά δεν ολοκληρώθηκε κανένα έργο.

Και ρωτάμε: Είναι ή δεν είναι αυτά σοβαρά ζητήματα για τα οποία θα πρέπει να δοθούν πειστικές απαντήσεις δημόσια;  Η νέα άρνηση του κ. Λουκόπουλου να συμμετέχει σε διάλογο προσβάλλει πρωτίστως την κοινωνία μας.»

 

 

 

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακολουθία Αναστάσεως – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 23:00)

Published

on

By

 

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Παρασκευή: Ακολουθία του Επιταφίου – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαθήλωση – Ι.Ν Αγ. Παρασκευής Ναυπάκτου (Ζωντανά)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ