Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με ευχές και νέα ανεξαρτητοποίηση το πρώτο Δημοτικό συμβούλιο

Published

on

Συνεδρίασε  σήμερα Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024  στις  18:00,  στο Δημοτικό κτήριο της Αιτωλικής Αναπτυξιακής, σε Ειδική Συνεδρίαση το Δημοτικό συμβούλιο Δήμου Ναυπακτίας, με θέμα την  «Εκλογή των μελών του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και των μελών της δημοτικής επιτροπής» για το χρονικό διάστημα από     02-01-2024 έως 30-06-2026.

Στην αρχή της συνεδρίασης ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας ευχήθηκε καλή χρονιά  και καλή και δημιουργική θητεία σε όλους. Αντίστοιχες ευχές έδωσαν και ο επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας Γιώργος Σιαμαντάς και της ελάσσονος Ανδρέας Κωνσταντόπουλος.

Πριν την έναρξη της διαδικασίας εκλογής προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου, ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Κοτσανάς ανακοίνωσε στο Σώμα την ανεξαρτητοποίησή του , με  τον Χρήστο Σαλαμούρα να δηλώνει το ίδιο.

Ακολούθησε η εκλογή του προέδρου του Σώματος με τον  Άγγελο Σταυρόπουλο να προτείνεται από μέρους της δημοτικής αρχής και να λαμβάνει 24 ψήφους κατά την ψηφοφορία που ακολούθησε. Τον ίδιο αριθμό ψήφων έλαβε και  Γιώργος Ασημακόπουλος, πρόταση της μείζονος αντιπολίτευσης  για την θέση του αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου, καθώς και ο Παναγιώτης Κεχαγιάς, πρόταση της ελάσσονος αντιπολίτευση για την θέση του γραμματέα του συμβουλίου.  και στις τρείς ψηφοφορίες  δεν ψήφισε ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Κοτσανάς.

Στη συνέχεια εκλέχτηκαν τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής μετά από προτάσεις και ψηφοφορία των δημοτικών παρατάξεων.

Έτσι με πρόεδρο τον Δήμαρχο Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα η  7μελής Δημοτική Επιτροπή θα συνεδριάζει έχοντας τα ακόλουθα μέλη:

Ντίνος Τσουκαλάς, Θανάσης Κούκουνας,  Γιάννης Παπαιωαννίδης και  Σωκράτης Παπαβασιλείου και  από την αντιπολίτευση τον Γιώργο Γούλα και τον Ανδρέα Κωνσταντόπουλο.

Να θυμίσουμε οτι η Δημοτική Επιτροπή, σύμφωνα με τον νόμο αντικαθιστά, τις Επιτροπές Ποιότητας Ζωής και την Οικονομική  Επιτροπή που καταργούνται.

 

 

 

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Παρασκευή: Ακολουθία του Επιταφίου – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαθήλωση – Ι.Ν Αγ. Παρασκευής Ναυπάκτου (Ζωντανά)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Πέμπτη: Ακολουθία Αχράντων Παθών – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ