Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξεφάντωσε η Ναύπακτος

Published

on

Με πολύ κέφι και χορό διασκέδασαν για μια ακόμα χρονιά όσοι βρέθηκαν στη Ναύπακτο την Αποκριά. Γέμισε με κόσμο η πόλη, γέμισαν και τα κάθε είδους μαγαζιά. Κορύφωση των εκδηλώσεων η καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή το βράδυ, με το κέφι να περισσεύει. Η ευρηματικότητα και η φαντασία των καρναβαλιστών, που κατέκλεισαν τους δρόμους της πόλης, επιβραβεύτηκε τόσο από το χειροκρότημα των θεατών, όσο και από την κριτική επιτροπή.  Το βραβείο για το καλύτερο άρμα το κατέκτησε το Ευπάλιο, με τα «Φλαμινγκο», έχοντας πλέον παράδοση σε εντυπωσιακές εμφανίσεις και στα βραβεία.  Το βραβείο για την καλύτερη στολή δόθηκε στο γκρούπ «Δούρειος Ίππος» του 1ου και 6ου Δημοτικού σχολείου Ναυπάκτου.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το “πειρατικό” καρναβάλι της Ναυπάκτου (φωτο- video)

Published

on

By

Πλημμύρισαν από πειρατές οι δρόμοι της Ναυπάκτου με μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές να παίρνουν μέρος στην παρέλαση και να το γλεντάνε με την ψυχή τους

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκριάτικη βραδιά με τους “Cubaneros” αύριο Σάββατο  στο Λιμάνι Ναυπάκτου

Published

on

By

Αύριο  Σάββατο, 16 Μαρτίου, αμέσως μετά τη μεγάλη πειρατική παρέλαση, με προσκεκλημένους  όλους τους  καρναβαλιστές της πόλης θα στηθεί  ένα  μεγάλο πάρτυ  στην πλατεία του Λιμανιού της Ναυπάκτου  με το γνωστό latin συγκρότημα Cubaneros”!   Ώρα έναρξης: 20:00′

Η καρναβαλική παρέλαση θα ξεκινήσει στις 18:30′ με σημείο εκκίνησης το Κεφαλόβρυσο για να καταλήξει στο Λιμάνι.

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ενημέρωση μαθητών για Ηλεκτρονικό έγκλημα –  Ενδοοικογενειακή βία

Published

on

By

Σε μια εποχή που οι κίνδυνοι για τη νεολαία και γενικά την κοινωνία αυξάνονται, λόγω των δυνατοτήτων που προσφέρει η εξέλιξη της τεχνολογίας, η ενημέρωση γύρω από τους πιθανούς κινδύνους, που υπάρχουν, από την κακή της χρήση και ιδιαίτερα  του διαδικτύου, είναι βασικό βήμα για την προστασία και γενικά τη σωστή συμπεριφορά.

Γιατί δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι σωστός πολίτης είναι ο ενημερωμένος.

Γι’ αυτό και το σχολείο θα πρέπει να μεριμνά ώστε να ανταποκρίνεται στον πολλαπλό του ρόλο, με στόχο τη διαμόρφωση ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, η μαθητική κοινότητα του 1ου ΓΕΛ Ναυπάκτου, τη Δευτέρα 11/3/2024, παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα διαδικτυακή ενημέρωση, σχετικά με το ηλεκτρονικό έγκλημα και την αντιμετώπιση του.

Η ενημέρωση έγινε από την Κεντρική Υπηρεσία Δίωξης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με το Α.Τ. Ναυπάκτου.

Νωρίτερα, την ίδια μέρα, οι μαθητές/τριες της Β΄ τάξης ενημερώθηκαν για θέματα  ενδοοικογενειακής βίας από κλιμάκιο του Α.Τ. Ναυπάκτου με επικεφαλής το Διοικητή κ. Τριανταφύλλου Σπυρίδωνα, την κ. Βασιλοπούλου Αικατερίνη και τον κ. Κόκκαλη Παναγιώτη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ