Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι «καραμπόλες» συνεχίζονται στην Τεχνική υπηρεσία του Δήμου

Published

on

Με απόφαση του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα, που αναρτήθηκε στο «Διαύγεια» (ΑΡΙΘ. 635 / 2020) τοποθετείται η Σερεμέτη Λαμπρινή του Δημητρίου, κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών με βαθμό Α, αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ναυπακτίας.

Συγκεκριμένα αναφέρει η απόφαση:

«(…) Κατ’ επιταγή της παραγράφου 1 του άρθρου 100 Ν.3584/2007 και σε συνέχεια της αριθ. 634/2020 Απόφασης Δημάρχου που εκδόθηκε κατ’ εκτέλεση της Ν.36/2020 Απόφασης Διοικητικού Εφετείου Πατρών ορίζουμε προσωρινά και ως την έκδοση οριστικής απόφασης από το Διοικητικό Εφετείο Πατρών επί της ενδίκου Αιτήσεως μας για την Ακύρωση της 96733/24-6-2020 Απόφασης του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου, ως αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, την υπάλληλο του Δήμου μας Σερεμέτη Λαμπρινή του Δημητρίου, κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών με βαθμό Α, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Σχεδίου Πόλεως της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας».

Να θυμίσουμε ότι αλλαγές έγιναν τον Απρίλιο στην Πολεοδομία Ναυπάκτου, όμως μετά από προσφυγή για μετακινήσεις υπαλλήλων στην συγκεκριμένη υπηρεσία και την ακύρωση από τα Διοικητικά Δικαστήρια των αποφάσεων στο σύνολό τους, φαίνεται να υπάρχει σύγχυση τόσο στην υπηρεσία όσο και στον τρόπο που αποφασίζονται οι σημαντικές αυτές αλλαγές σε έναν άκρως νευραλγικό τομέα του Δήμου Ναυπακτίας.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακολουθία Αναστάσεως – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 23:00)

Published

on

By

 

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Παρασκευή: Ακολουθία του Επιταφίου – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαθήλωση – Ι.Ν Αγ. Παρασκευής Ναυπάκτου (Ζωντανά)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ