Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολοκληρώθηκε το 10ο Διεθνές χορωδιακό φεστιβάλ Ναυπάκτου «Μίκης Θεοδωράκης»

Published

on

Με την βράβευση της Μικτής χορωδίας Κηφισιάς που κατέκτησε την πρώτη θέση στο διαγωνιστικό μέρος, ολοκληρώθηκε το 10ο Διεθνές χορωδιακό φεστιβάλ Ναυπάκτου «Μίκης Θεοδωράκης» στη Ναύπακτο.

Συνολικά συμμετείχαν 21 χορωδίες και οκτώ εξ αυτών στο διαγωνιστικό μέρος με την δεύτερη θέση να καταλαμβάνει η χορωδία «Ολγάρυθμος» και την Τρίτη η νεανική χορωδία «Αριέτα», σύμφωνα με την απόφαση της κριτικής επιτροπής που αποτελείτο από τους Ηλία Ανδριόπουλος-συνθέτη, Σταύρο Μπερή και Αγαθάγγελο Γεωργακάτο, Διευθυντές Χορωδίας.

Στην νικήτρια χορωδία της Κηφισιάς δόθηκε και χρηματικό βραβείο 1.000 ευρώ που προσέφερε η Γέφυρα ΑΕ.

Το 10ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Ναυπάκτου «Μίκης Θεοδωράκης» ήταν μια συνδιοργάνωση του Δήμου Ναυπακτίας με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας και σε συνεργασία με τη Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου.  Τόσο το διαγωνιστικό μέρος του Φεστιβάλ που ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου 17 Ιουνίου  όσο και εκείνο των συναυλιών με την  συμμετοχή των Χορωδιών, παρουσίασε η δημοσιογράφος Βίκυ Χαντζή.

Στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα εκδηλώσεων παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγ. Βλασίου κ. Ιερόθεος, ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας, αντιδήμαρχοι και μέλη του δημοτικού συμβουλίου, ο διευθύνων σύμβουλος της Γέφυρας ΑΕ Πάνος Λούκας, και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Γιάννης Φρέρης, η πρόεδρος της Μικτής χορωδίας Ναυπάκτου Άννα Παπαγεωργίου, η υποψήφια δήμαρχος Ναυπακτίας Μαρία Ζιαμπάρα  και πλήθος κόσμου που απόλαυσαν τόσο το διαγωνιστικό μέρος όσο και εκείνο των συναυλιών.

 

 

 

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακολουθία Αναστάσεως – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 23:00)

Published

on

By

 

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Παρασκευή: Ακολουθία του Επιταφίου – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαθήλωση – Ι.Ν Αγ. Παρασκευής Ναυπάκτου (Ζωντανά)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ