Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Ομόνοια Βόλεϊ : εκτός έδρας νίκες για γυναίκες και παγκορασίδες

Published

on

Ομόνοια-βολει-Ναύπακτος

Επιστροφή στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής για τη γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου. Αν και δυσκολεύτηκε για τρία σετ τελικά νίκησε 1-3 μέσα στην Αρχαία Ολυμπία και πήρε το τρίποντο που την ξαναφέρνει σε τροχιά play off.

Ντέρμπι για δύο σετ έγινε στην Αρχαία Ολυμπία ανάμεσα στον τοπικό Ολυμπιονίκη και την Ομόνοια Ναυπάκτου. Στο τρίτο σετ οι φιλοξενούμενοι με καλό σερβίς αποδιοργάνωσαν τον Ολυμπιονίκη και πήραν εύκολα τα σετ κερδίζοντας 1-3.

Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ στο πρώτο σετ με τους γηπεδούχους να έχουν ελαφρύ προβάδισμα αλλά τα κορίτσια της Ομόνοιας να μένουν κοντά στο σκορ.

Η Αρχαία Ολυμπία προηγήθηκε 14-13 αλλά η Ομόνοια με τη Ντότσι στο σερβίς πήρε έξι συνεχόμενους πόντους κάνοντας το 14-19. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 17-19 αλλά ένα νέο σερί τεσσάρων πόντων έκανε το 17-23 για να δώσει τελικά το σετ στην Ομόνοια με 18-25. Στο δεύτερο σετ ήταν η Ομόνοια που προηγήθηκε με 13-14 πριν ο Ολυμπιονίκης κάνει την αντεπίθεσή του και φτάσει τη διαφορά στο +5 (19-14) Η Ομόνοια ροκάνισε τη διαφορά και ισοφάρισε 23-23 αλλά ήταν τα δικά της λάθη στο τέλος που της στοίχισαν το σετ με 25-23.

Τίποτα δεν φανέρωνε την εξέλιξη του αγώνα στο ξεκίνημα του τρίτου σετ. Ο Ολυμπιονίκης προηγήθηκε 7-0 με τις φιλοξενούμενες να κάνουν συνεχόμενα λάθη. Γρήγορα όμως η εικόνα του αγώνα άλλαξε και σε αυτό βοήθησε το καλό σερβίς των κοριτσιών της Ομόνοιας.

Η Μπαλή μείωσε από τη θέση του σερβίς άμεσα σε 7-4 και ενώ η Αρχαία Ολυμπία προηγήθηκε με 12-9 η Σιακαβέλλα με τακτικό σερβίς έφερε το σκορ στο 12-18 έχοντας βοήθεια από τις Μπαλή-Σκούνα-Σχίζα στην επιθετική ζώνη. Το τελικό χτύπημα ήρθε και πάλι από τη Μπαλή με συνεχόμενους άσσους στο τέλος του σετ για να γίνει το 15-25. Παράσταση για ένα ρόλο το τέταρτο σετ με την Ομόνοια να ξεφεύγει από νωρίς στο σκορ και τον Ολυμπιονίκη να μην μπορεί να ακολουθήσει κάτι που μαρτυρά το τελικό 8-25.

Με τη νίκη αυτή η Ομόνοια επέστρεψε στην τετράδα μετά και την ήττα του Ποσειδώνα Λουτρακίου στην Πάτρα από την ΕΑΠ με 3-1 σετ. Παραμένει πρώτος ο Απόλλωνας και τρίτος ο Ερυθρός Αστέρας ενώ φωτιά έχει πάρει η ουρά της βαθμολογίας. Το Ναύπλιο νίκησε τον Ακρίτα και έφτασε τους 10 βαθμούς, όσους και ο Ολυμπιονίκης στην έβδομή θέση. Με 9 ακολουθεί η Ολυμπιάδα και με 8 στην ουρά ο Σπαρτιατικός ενώ και ο Ακρίτας που είναι στην έκτη θέση με 15 βαθμούς δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή του.

Με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Πάτρας θα αναμετρηθεί αυτή την Κυριακή η Ομόνοια στο κλειστό της Ναυπάκτου, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της γυναικείας ομάδας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, στις 17.00.

Νωρίτερα στις 12.00 το πρωί της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου το σύνολο των τμημάτων του συλλόγου θα κόψει την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα στο Ξενοδοχείο Ναύπακτος.

ΑΟ Ολυμπιονίκης Αρχαίας Ολυμπίας (Τσούμας): Ηλιοπούλου, Σπηλιοπούλου, Παναγοπούλου Β., Μαύρου, Κούτρα, Ροδιτάκη, Αντωνοπούλου, Τσιαούση, Παναγοπούλου Ε., Κούρκουλου, Γιαμπαστή, Θανοπούλου.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας): Πατακοπούλου, Ντότσι, Σωτηροπούλου, Τριανταφύλλου, Σκούνα, Σιακαβέλλα, Σχίζα, Σφήκα, Μπαλή, Καμουτσή, Τούφα.

Ομόνοια-βολει-Ναύπακτος

Βόλεϊ Αναπτυξιακά: Νικηφόρο ξεκίνημα για τις παγκορασίδες

Μετά από τρεις αναβολές ξεκίνησε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου το πρωτάθλημα των παγκορασίδων με την Ομόνοια Ναυπάκτου να  με 0-3 σετ.

Νευρικό ξεκίνημα για τις μικρές τις Ομόνοιας που περίμεναν με ανυπομονησία το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Τα πολλά χαμένα σερβίς βοήθησαν στο να είναι κοντά στο σκορ οι δύο ομάδες μέχρι το 11-13.

Με τη Μπάκο στο σερβίς η Ομόνοια πήρε 10 σερί πόντους κερδίζοντας τελικά το σετ με 12-25. Πιο άνετα τα κορίτσια της Ναυπάκτου στο δεύτερο σετ προσπάθησαν να δημιουργήσουν ωραίες φάσεις και να παίξουν όμορφο βόλεϊ κερδίζοντάς το με 11-25. Εύκολη ήταν η επικράτηση και στο τρίτο σετ για την Ομόνοια. Το 3-6 έγινε 3-21 με τη Λουκοπούλου στο σερβίς και τις Μασίνα, Μπουτοπούλου και Σωτηροπούλου να τελειώνουν τις φάσεις.

Η τελική επικράτηση με 0-3 σετ δεν άργησε να έρθει μαζί και η πρώτη νίκη για τις παγκορασίδες.

Επόμενο παιχνίδι για τα κορίτσια της Ομόνοιας αυτό το Σάββατο στη Ναύπακτο με αντίπαλο τον Ερμή Πάτρας.

ΑΟ Σείριος Παραλίας (Μαυρομάτης): Μακρυγένη, Παναγάκη, Τσόλκα, Καψάλη, Παπαδημητρίου, Γαλάνη, Γιαχαλή, Κοτσιφά.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας): Σωτηροπούλου, Δήμου, Μπάκο, Κατσάμπα, Λουκοπούλου, Καρασμαΐλη, Μπουτοπούλου, Μασίνα.

 

ΕΛΛΑΔΑ

Ωράριο Καταστημάτων την Μεγάλη Εβδομάδα

Published

on

By

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπάκτου ανακοινώνει  το Ωράριο των Καταστημάτων για την Μεγάλη Εβδομάδα και εύχεται σε όλους
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!
Ο Πρόεδρος
Παπαϊωάννου Αποστόλης
Η Γραμματέας
Κόκλα Κατερίνα
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
                      “Ο ΕΡΜΗΣ”
              ΕΤΟΣ  ΙΔΡΥΣΕΩΣ  1911

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Χόρεψαν με την ψυχή τους!

Published

on

By

Κατάμεστο ήταν το Παπαχαραλάμπειο Κλειστό Γυμναστήριο  Ναυπάκτου από μαθητές και γονείς που παρακολούθησαν το «7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Μοντέρνων Χορών», την Κυριακή 21 Απριλίου το πρωί.

Ξεχείλιζε από νιάτα και παλμό το Παπαχαραλάμπειο, καθώς δεκάδες έφηβοι, από δεκαεπτά σχολεία του νομού Αιτωλοακαρνανίας χόρεψαν με την ψυχή τους και εκφράστηκαν μέσα από τον χορό.

Με εξαιρετικές χορογραφίες αυτοσχεδίασαν και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα από τους θεατές.

Για μια ακόμα χρονιά, ο Δήμος Ναυπακτίας και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αιτωλοακαρνανίας διοργάνωσαν το  Μαθητικό Φεστιβάλ Μοντέρνων Χορών στην  Ναύπακτο, που πλέον έχει γίνει θεσμός, με τους νέους να το αγκαλιάζουν, δίνοντας τον δικό τους τόνο στην δράση.

Στόχος του φεστιβάλ είναι η γνωριμία των μαθητών με τον ρυθμό και τον χορό, η ανάπτυξη των σχέσεων, συνεργασίας, ομαδικότητας και φιλίας.

Όπως προαναφέραμε στο 7ο μαθητικό φεστιβάλ χορού Ναυπάκτου πήραν μέρος δεκαεπτά σχολεία, από το Αγρίνιο, το Αιτωλικό, τον  Αγ, Κωνσταντίνο, Ευηνοχώρι, το  Μεσολόγγι, το Αντίρριο και από την Ναύπακτο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Χορού την Κυριακή στο Παπαχαραλάμπειο

Published

on

By

Ο Δήμος Ναυπακτίας και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνουν αυτό την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Γυμναστήριο Ναυπάκτου το 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Μοντέρνων Χορών.

Ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ:

10.30: ΕΝΑΡΞΗ- ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Μοντέρνος χορός

Υπεύθυνοι καθηγητές: Βασιλόπουλος ΠαναγιώτηςΦωτίκα Αλεξάνδρα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Μοντέρνος χορός

Υπεύθυνοι καθηγητές: Βασιλόπουλος ΠαναγιώτηςΦωτίκα Αλεξάνδρα

1ο  ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Πρόγραμμα με μοντέρνους χορούς (μίξη)

Υπεύθυνος καθηγητής: Ακαλέστου Σταυρούλα

2ο  ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

HIP HOP

Υπεύθυνοι καθηγητές: Ζαβιτσανάκης ΠαναγιώτηςΠοντίκη ΒασιλικήΔάφνου ΑντωνίαΜπάρμπα Αλεξάνδρα

1ο ΕΠΑΛ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Μοντέρνο, Hip Hop, Βαλς, Disco

 Υπεύθυνος καθηγητής: Λιάπης Λάμπρος

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

PARTNERSHIP Book – Black Ori  Σύγχρονος χορός

“CONFLICT – Sand – Nathan Lanier” Σύγχρονος χορός

“Remix Modern Dance”  Μοντέρνο – Χιπ Χοπ

«Αλλά τα Βράδια» Σύγχρονος χορός

Υπεύθυνοι καθηγητές: Θώδη ΧαΐδηΓήτα Βασιλική

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ

Μοντέρνος χορός

Υπεύθυνη καθηγήτρια: Δημαρά Κωνσταντίνα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ανθρώπινα δικαιώματα – σύγχρονος χορός (GLORY)

Ανθρώπινα δικαιώματα – χορός με κορδέλες (ΑΛΗΛΟΥΙΑ)

   Ελευθερία στην έκφραση- ρυθμική με κορδέλα (HAVANA)

Υπεύθυνη καθηγήτρια: Νικολάου Στάλω

4Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Hip Hop, Μοντέρνος χορός

Υπεύθυνες καθηγήτριες: Ζωναρά ΆνναΖορμπά Βησσαρία

ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Dynamite BTS

Υπεύθυνη καθηγήτρια: Γούργαρη Ελένη

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ

Hip Hop

Υπεύθυνοι καθηγητές: Παπαδημητρίου Γεώργιος, Δερμιτζιώτη Ευγενία

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΟΤΡΩΝΗ

«OI QUECALOR-ΙΣΤΕΣ» Hip Hop

«LAS KOTRONEROS»     Hip Hop και σύγχρονος χορός

Υπεύθυνος καθηγητής: Αγγελόπουλος Αλέξανδρος

1Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Hip Hop, Σύγχρονος χορός

Υπεύθυνοι καθηγητές: Ζερβουλάκος ΒασίλειοςΤέφας Σωτήριος

3Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Angels in Tibet

Υπεύθυνη καθηγήτρια: Ζια Μαρία

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΟΤΡΩΝΗ

Σύγχρονο

Υπεύθυνος καθηγητής: Σταθάτος Γεώργιος

1ο ΕΠΑ.Λ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

“Η ΒΙΑ”

Υπεύθυνοι καθηγητές: Τραγουλιάς Γεώργιος, Κυρίτση Αλεξάνδρα, Μανδέλλου Μαρία

2ο ΓΕ.Λ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Σύγχρονοι χοροί

Υπεύθυνες καθηγήτριες: Ιωάννου Μαρία, Φλωροπούλου Παναγιώτα

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ