Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου, με χρώματα και αισιοδοξία

Published

on

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία ανέλαβαν  γονείς και εκπαιδευτικοί του 3ου Δημοτικού Σχολείου της Ναυπάκτου, βάζοντας χρώμα και αισιοδοξία στην καθημερινότητα των μαθητών του σχολείου. Πρωτοβουλία που ελπίζουμε να βρει μιμητές στο μέλλον.   Σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου αναφέρει:

 

“Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία –  Το σχολείο μας γέμισε χρώμα και αισιοδοξία!

Γονείς, εθελοντές και προσωπικό του 3ου Δημοτικού Ναυπάκτου ενώσαμε τις δυνάμεις μας και το σχολείο μας γέμισε χρώμα και αισιοδοξία!

Την Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 βάλαμε τις τελευταίες πινελιές στις εργασίες που ξεκινήσαμε πριν από λίγες ημέρες με στόχο να παρέμβουμε «εικαστικά» στον περιβάλλοντα χώρο του παραρτήματος του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη τη Διεύθυνση του Σχολείου μας, τον Δήμο Ναυπακτίας και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης κ. Ντίνο Τσουκαλά.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο Σύλλογό μας, ωστόσο η δράση μας δε θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την αμέριστη προσφορά των χορηγών μας και ιδιαίτερα της Vitex ΑΕ-Χρώματα, αλλά και των Ν. Γιαννακόπουλος ΑΕ, Κατσαΐτης Γιώργος-Ελαιοχρωματισμοί, Αφοι Α&Δ Λυμπέρης ΟΕ, Μιχόπουλος Αλέξανδρος και ΣΙΑ ΟΕ, Νεράιδα-Χειροποίητες δημιουργίες και Παπαδούλας Αθανάσιος.

Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε με αντίστοιχες παρεμβάσεις ώστε όταν επιστρέψουν και πάλι στα θρανία να παιδιά μας να βρουν ένα πιο χαρούμενο σχολείο!”

ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκούραση!

Published

on

By

«Τα έφαγε τα ψωμιά της» η δερμάτινη καρέκλα  και ο ιδιοκτήτης της αποφάσισε να την ξεφορτωθεί.

Την …άφησε, προφανώς νύχτα, μπροστά στο χορταριασμένο οικόπεδο και απαλλάχτηκε δια παντός.

Εικόνες αντίστοιχες συναντάς καθημερινά στην πόλη, αφού κανένας δεν μπαίνει στον κόπο να συνεννοηθεί με την  υπηρεσία του δήμου για την συλλογή τέτοιων αντικειμένων.

Δημοσιεύτηκε  στην στήλη

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται τα rapid tests  για Covid-19 στην Ναύπακτο

Published

on

By

Ο ΕΟΔΥ, με δεδομένη την αυξημένη δυνατότητα ελέγχων λόγω της έγκρισης των rapid tests  για Covid-19 προσθέτει στη στρατηγική του τυχαίους δειγματοληπτικούς ελέγχους.  Σε αυτό το πλαίσιο οι Κινητές Μονάδες Υγείας Μεσολογγίου – Ναυπακτίας, υπό την εποπτεία της Τ.ΟΜ.Υ. Μεσολογγίου, θα διενεργήσουν τυχαίο έλεγχο με δοκιμασία ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test).

Οι Κινητές Μονάδες Υγείας θα βρίσκονται στη Ναύπακτο τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

  • στο ίδρυμα Τσώνη, Δευτέρα 17/05 εώς Παρασκευή 21/05 και ώρες 10:00 – 13:00
  • στην πλατεία Φαρμάκη, Πέμπτη 20/05 και ώρες 10:00 – 13:00

Τα αποτελέσματα του ελέγχου και οι απαραίτητες οδηγίες θα δίνονται μέσα σε 20 λεπτά.

Σε περίπτωση που κάποιος πολίτης εμφανίσει συμπτώματα επικοινωνεί άμεσα με τον θεράποντα ιατρό του.

Τ.ΟΜ.Υ. Μεσολογγίου

Κ.ΟΜ.Υ Μεσολογγίου – Ναυπακτίας

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

«Πρεμιέρα» για τους παιδικούς σταθμούς τη Δευτέρα – Αλλαγές στα self test

Published

on

By

Από τη Δευτέρα Δευτέρα 17 Μαΐου επαναλειτουργούν οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, ενώ παράλληλα επιστρέφει και η δια ζώσης λειτουργία των σχολείων δεύτερης ευκαιρίας, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Επίσης, από τη Δευτέρα 17 Μαΐου επαναλειτουργούν τα μουσικά εκπαιδευτικά ιδρύματα μόνο για ατομικά μαθήματα, με αναλογία ένας μαθητής ανά έναν καθηγητή. Στην ίδια ημερομηνία ξεκινούν οι πρακτικές και εργαστηριακές ασκήσεις σε ΙΕΚ και κολέγια.

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ