Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Έμπρακτη προσφορά αγάπης προς τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Ναυπακτίας

Published

on

εκδρομη-ΚΔΑΠ-ΜΕΑ-Αθήνα-δημος-ναυπακτίας

Την Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020, με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Αγάπης του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Μακύνειας, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική – ψυχαγωγική εκδρομή στην Αθήνα. Οι ωφελούμενοι συνοδεύονταν από την Διευθύντρια της δομής, κα Άντα Καυκιά και όλους τους εκπαιδευτές τους, την Πρόεδρο του Συνδέσμου, κα Ιωάννα Αδάμη και τα μέλη του Δ.Σ του Συνδέσμου,  κα Αλεξάνδρα Στασινού, κα Βασιλική Κουτσούμπα, κα Αριάδνη Μπαρτσακλή,  κα Βασιλική Κουτσογιάννη και κα Φωτεινή Αργυρούλη.

Το πρόγραμμα της εκδρομής περιλάμβανε, πρωινή αναχώρηση από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ, στάση για πρωινό στη μέση της διαδρομής, επίσκεψη και ξενάγηση στο Πολεμικό Μουσείο και γεύμα στη νεοκλασική αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών, στην Πλατεία Ρηγίλλης. Η εκδρομή ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου εκεί παρακολουθήσαμε την έκθεση του μεγάλου ζωγράφου, Πάμπλο Πικάσο, περιηγηθήκαμε στην τεράστια βιβλιοθήκη και στην εντυπωσιακή υδάτινη εγκατάσταση, όπου τα συντριβάνια «χόρευαν», υπό το άκουσμα των ήχων κλασικής μουσικής και πανδαισίας χρωμάτων. Τέλος είδαμε τους υπόλοιπους εξωτερικούς χώρους και απολαύσαμε ροφήματα και γλυκά εδέσματα στην καφετέρια του Ιδρύματος.

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ αποκόμισαν πλούσιες εμπειρίες, από την υπέροχη εκδρομή, ενθουσιάστηκαν, διασκέδασαν με την ψυχή τους και τέλος εξέφρασαν την επιθυμία τους, να συνεχιστεί αυτή η όμορφη συνεργασία με το Σύνδεσμο Αγάπης.

ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΜΑΚΥΝΕΙΑΣ.

Τα παιδιά, το προσωπικό του ΚΔΑΠ ΜΕΑ, η Πρόεδρος  κ. Μαρία Ζιαμπάρα και τα μέλη του Δ.Σ της ΚΕΔΝ, ευχαριστούμε θερμά, την Πρόεδρο του Συνδέσμου, κα Ιωάννα Αδάμη και τις κυρίες του Συνδέσμου, που  συνόδευσαν τα παιδιά  στην εκδρομή.    Η ευγένειά τους, η αγάπη τους, η στήριξή τους και η προσφορά τους είναι ανεκτίμητης αξίας για τη δομή του ΚΔΑΠ ΜΕΑ.

εκδρομη-ΚΔΑΠ-ΜΕΑ-Αθήνα-δημος-ναυπακτίας εκδρομη-ΚΔΑΠ-ΜΕΑ-Αθήνα-δημος-ναυπακτίας

ΕΛΛΑΔΑ

Περιφερειακό Πρωτοδικείο στην Ναύπακτο – Η δήλωση του δημάρχου Ναυπακτίας Β. Γκίζα

Published

on

By

Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για το νέο Δικαστικό Χάρτη της χώρας, δημιουργείται στην Ναύπακτο Περιφερειακό Πρωτοδικείο.

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Βασίλης Γκίζας δήλωσε σχετικά:

«Με τη σημαντική αυτή εξέλιξη, το 80% των υποθέσεων, που αφορούν στους δημότες, θα εκδικάζεται στο εξής στην Ναύπακτο, ενώ σήμερα εκδικαζόταν μόλις το 20% από αυτές. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η αναβάθμιση αυτή της Ναυπάκτου δεν αποτελεί χατίρι, αλλά φυσική συνέχεια της σταθερά ανοδικής αναπτυξιακής πορείας που καταγράφεται τα τελευταία χρόνια στον Δήμο Ναυπακτίας και βασίζεται σε στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το Υπουργείο Δικαιοσύνης»

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΜΕ:  Εργατική Πρωτομαγιά  «Μόνη ελπίδα η πάλη των λαών»

Published

on

By

Με συγκέντρωση στην πλατεία Κεφαλόβρυσου τίμησε το ΠΑΜΕ την επέτειο της Πρωτομαγιάς.

Στους συγκεντρωμένους απεύθυνε χαιρετισμό ο Νίκος Μπίμπας, μέλος του Συνδικάτου οικοδόμων και του Εργατικού κέντρου με σύνθημα  «Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της Ε.Ε., των κυβερνήσεων και των επιχειρηματικών ομίλων, μόνη ελπίδα είναι η πάλη των λαών».

Ακολούθησε  απότιση τιμής στο μνημείο εθνικής αντίστασης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα Υιοθεσίας στον Κήπο Ξενία

Published

on

By

Στις 11 Μαΐου μπορείς και εσύ να υιοθετήσεις ένα ζώο συντροφιάς!

Ο Δήμος Ναυπακτίας σε συνεργασία με το Σωματείο «Φιλοζωϊκή Δράση Ναυπάκτου» διοργανώνουν Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς, το Σάββατο 11 Μαΐου, από τις 11:00 έως τις 14:00′, στον Κήπο Ξενία.

Η συγκεκριμένη ημέρα θα είναι μια ημέρα γιορτής και όσοι επιθυμούν να υιοθετήσουν ένα ζώο συντροφιάς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα αδεσποτάκια του Δήμου Ναυπακτίας που αναζητούν τη δική τους οικογένεια!

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2634 3 60417.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ