Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εργατική Πρωτομαγιά στη Ναύπακτο

Published

on

Με προσυγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας και Δωρίδας και στη συνέχεια με πορεία προς την κεντρική πλατεία Φαρμάκη της Ναυπάκτου, γιόρτασαν εργαζόμενοι, σύλλογοι ,και φορείς την εργατική Πρωτομαγιά στη Ναύπακτο.

Το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος οι αντιδήμαρχοι Κώστας Καρακώστας και Γιώργος Σιαμαντάς,  ο αντιδήμαρχος του Δήμου Δωρίδας Ανδρέας Ευσταθίου, ο επικεφαλής της  Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας Γιάννης Μπούλες, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Μετά την κατάθεση στεφάνων και την τήρηση ενός λεπτού σιγής,  ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας Αριστομένης Χάρος μίλησε για τη σημασία της ημέρας, τους αγώνες των εργαζομένων οι οποίοι συνεχίζονται και σήμερα, καθώς τα προβλήματα παραμένουν και μάλιστα εντείνονται.  Χαιρετισμούς απηύθυναν ο δήμαρχος Ναυπακτίας καθώς και εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων φορέων και συλλόγων.

 

Στο λιμάνι το ΠΑΜΕ

Με συγκέντρωση στην πλατεία του λιμανιού μέλη του ΠΑΜΕ γιόρτασαν την εργατική Πρωτομαγιά, διατρανώνοντας την αντίθεσή τους στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης και της ευρωπαϊκής ένωσης κατά των εργαζόμενων. Μετά τους  χαιρετισμούς που απηύθυναν στους  συγκεντρωμένους  μέλη του ΠΑΜΕ ακολούθησε πορεία στους δρόμους της Ναυπάκτου.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακολουθία Αναστάσεως – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 23:00)

Published

on

By

 

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Παρασκευή: Ακολουθία του Επιταφίου – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαθήλωση – Ι.Ν Αγ. Παρασκευής Ναυπάκτου (Ζωντανά)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ