Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευχαριστήριο Τσουκαλά προς τους επισκέπτες της Ναυπάκτου

Published

on

Η Ναύπακτος, ομολογουμένως  είχε αρκετούς επισκέπτες κατά την διάρκεια του τριημέρου του Αγ. Πνεύματος. Στην πρώτη μετά την καραντίνα απόδραση, πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν ως τόπο προορισμού για την εκδρομή τους ή και για αυθημερόν επίσκεψη την πόλη της Ναυπάκτου. Από την άλλη,  οι επαγγελματίες της πόλης έδειξαν το καλύτερο τους εαυτό προσφέροντας  τις καλύτερες υπηρεσίες τους και προ πάντων με ασφάλεια.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου καφέ- εστιατόρων ο «Ανεμογιάννης» – αντιδήμαρχος Δήμου Ναυπακτίας Ντίνος Τσουκαλάς, σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες επισκέπτες που επέλεξαν την Ναύπακτο και την Ναυπακτία για να αποδράσουν επωφελούμενοι την αργία του Αγίου Πνεύματος .

Οι επιχειρηματίες της εστίασης έχουν λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης και ασφάλειας εφαρμόζοντας τα πρωτόκολλα που επιβλήθηκαν από τον ΕΟΔΥ ( εκτός μεμονωμένων περιπτώσεων που και σε αυτές οι ίδιοι οι επιχειρηματίες φρόντισαν άμεσα να επανέλθει η τάξη )

Η Ναύπακτος και η Ναυπακτία παραμένει ασφαλής προορισμός καταγράφοντας μηδενικά κρούσματα της πανδημίας και στόχος των επαγγελματιών εστίασης και τουρισμού είναι να παραμείνει έτσι» .

Γίνε συνδρομητής στην εφημερίδα μας ΕΔΩ,  με 20 ευρώ τον χρόνο.

Κάθε Παρασκευή φτάνει στα email των συνδρομητών μας

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Πέμπτη: Ακολουθία Αχράντων Παθών – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης – Πρωτοδικείο στην Ναύπακτο

Published

on

By

Ολοκληρώθηκε σήμερα Μ. Τετάρτη στη Βουλή η ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τον νέο δικαστικό χάρτη της χώρας. Το νομοθέτημα ψηφίστηκε μετά την διενέργεια ονομαστικής ψηφοφορίας που ζήτησε η αντιπολίτευση.

Συγκεκριμένα, με 158 ψήφους υπέρ και 141 κατά, στο σύνολο των 299 ψηφισάντων βουλευτών, πέρασε το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τον νέο νόμο θα υπάρχει ένα Κεντρικό Πρωτοδικείο στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, με έδρα  το Αγρίνιο, το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου θα λειτουργεί ως παράλληλη έδρα του Πρωτοδικείου Αιτωλοακαρνανίας ενώ περιφερειακό Πρωτοδικείο θα λειτουργήσει στη Ναύπακτο.

Κατά την διήμερη συζήτηση του νομοσχεδίου, στην οποία μίλησε χθες και ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση μίλησε για νομοσχέδιο ιστορικής τομής στην ενίσχυση της ταχύτητας απονομής δικαιοσύνης. Θέση που δεν συμμερίστηκε η αντιπολίτευση μιλώντας είτε για κατάργηση δικαστηρίων είτε για ανεπάρκεια υποδομών σε τεχνολογία και προσωπικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Τετάρτη Ακολουθία Μυστικού δείπνου – Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:30)

Published

on

By

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ