Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας

Published

on

Από τα Χανιά , ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης  Θεοδωρικάκος,  ανακοίνωσε την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας.

«Έχουμε συμφωνήσει ότι προχωράμε στην επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας  για να συνδράμει και να συμβάλει στο να μπει τάξη σε μια σειρά πράγματα, τα οποία δεν πρέπει να είναι ευθύνη της Ελληνικής Αστυνομίας, που πρέπει να ασχολείται με το έγκλημα.

“Τα θέματα της τάξης στην τοπική κοινωνία είναι θέματα που θα τα ξαναβάλουμε μπροστά με την Δημοτική Αστυνομία και έχουμε συμφωνήσει ότι οι διαδικασίες θα γίνουν ταχύτατα. Αυτό είναι μια ευθύνη δική σας και δική μας, προκειμένου στα Χανιά, όπως και σε όλη την Ελλάδα να κάνουμε το ίδιο, να ξαναέχουμε τις υπηρεσίες της Δημοτικής Αστυνομίας, οι οποίες είναι, απολύτως, απαραίτητες”, σημείωσε ο υπουργός.

Όπως είπε ο κ. Θεοδωρικάκος, η επαναλειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας μπορεί να συμβάλει, αποφασιστικά, στην τήρηση μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Ταυτόχρονα, απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα, επισημαίνοντας ότι είναι στο χέρι όλων των Ελλήνων να διατηρήσουμε το κεκτημένο της πρώτης αντιμετώπισης του COVID-19, όπου χάρη στις έγκαιρες αποφάσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, και στην πειθαρχία που επέδειξαν όλοι οι Έλληνες, η χώρα μας από «μαύρο πρόβατο» της Ευρώπης έγινε θετικό παράδειγμα.

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Παρασκευή: Ακολουθία του Επιταφίου – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαθήλωση – Ι.Ν Αγ. Παρασκευής Ναυπάκτου (Ζωντανά)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Πέμπτη: Ακολουθία Αχράντων Παθών – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ