Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συλλαλητήριο για άμεση λύση στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου

Published

on

Μετά την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας και της ΠΟΕΔΗΝ, σχετικά με την λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου αλλά και αυτού της  Άνω Χώρας, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο σήμερα Πέμπτη 28 του Ιουνίου στις 8:30 το πρωί, μπροστά στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.

Η κινητοποίηση αποφασίστηκε ώστε να δημοσιοποιηθούν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, από την έλλειψη ιατρών ειδικοτήτων, την μη λειτουργία του μικροβιολογικού και του ακτινολογικού τμήματος, το τεράστιο θέμα της διακομιδής ασθενών,  αλλά και αυτό των εγκαταστάσεων του με την ύπαρξη αμιάντου.

Στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου, το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας Αριστομένης Χάρος και τα μέλη του ΔΣ,   ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός, ο εκπρόσωπος της ΑΔΕΔΥ Κώστας Πετρόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης  Γιάννης Μπουλές, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Σαλαμούρας, Γιώργος Γούλας, Σπύρος Τσέλιος και Βασίλης Τσαγγουρνός, ο αντιδήμαρχος Δωρίδας Ανδρέας Ευσταθίου, ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Νταουσάνης, εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων και εργαζόμενοι.

Οι συγκεντρωμένοι, πεζοί κατευθύνθηκαν στην κεντρική πλατεία Φαρμάκη της Ναυπάκτου όπου και συναντήθηκαν με άλλους εργαζόμενους, που είχαν συγκεντρωθεί εκεί, αλλά και τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγ. Βλασίου κ. Ιερόθεο και τον δήμαρχο Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλο. Ακολούθησαν χαιρετισμοί, με  τους διοργανωτές, να επισημαίνουν την κρισιμότητα των αιτημάτων τους για το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, αλλά και αυτό της Άνω Χώρας. Μέσω της ΠΟΕΔΗΝ, μετά το συλλαλητήριο, δρομολογείται να γίνει συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας, με στόχο να δημοσιοποιηθεί  περισσότερο  το θέμα του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακολουθία Αναστάσεως – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 23:00)

Published

on

By

 

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Παρασκευή: Ακολουθία του Επιταφίου – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαθήλωση – Ι.Ν Αγ. Παρασκευής Ναυπάκτου (Ζωντανά)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ