Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Τελείωσε το «πείραμα της Ρόδου»: Οι 189 τουρίστες επέστρεψαν στην Ολλανδία

Published

on

Οι 189 τουρίστες ήταν οι μοναδικοί φιλοξενούμενοι σε πολυτελές ξενοδοχείο, ενώ μαζί τους παρέμειναν εσώκλειστοι για όλο το χρονικό διάστημα της παραμονής τους και όσοι από το προσωπικό αποδέχθηκαν τη συμμετοχή τους σε αυτήν την πρόκληση. Προτού φθάσουν στη Ρόδο υποβλήθηκαν σε τεστ, το ίδιο θα συμβεί και με την επιστροφή τους στην Ολλανδία. Αν κάποιος ήταν τελικά θετικός στον ιό, θα έμπαινε σε καραντίνα σε ειδικά διαμορφωμένο ξενοδοχείο στη Ρόδο και το κόστος θα καλυπτόταν από το ταξιδιωτικό γραφείο.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ροδιακή» ο τουριστικός πράκτορας Σάββας Καμπούρης ανέφερε πως όλοι τους έχουν μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένοι και ότι δεν υπήρξε κανένα παράπονο, ούτε από τους διοργανωτές ούτε και από τους τουρίστες, ενώ περιμένει και εκείνος με αγωνία την αποτύπωση των εντυπώσεων και τα αποτελέσματα του προγράμματος που θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού.

Από την πλευρά του, μιλώντας στην εφημερίδα «Δημοκρατική» ο Reinoud Koot, διευθυντής του τουριστικού οργανισμού Sunweb, ο οποίος συνόδευσε το γκρουπ στη Ρόδο υπογράμμισε ότι το δοκιμαστικό πρόγραμμα διακοπών θα προσφέρει όλη την απαιτούμενη γνώση για το πώς μπορεί να ανοίξει η σεζόν με ασφάλεια σε καιρό πανδημίας.

Ο ίδιος ανέφερε πως έχει καλές προσδοκίες για τη φετινή σεζόν και εκτίμησε πως πολλοί επισκέπτες θα προβούν σε κρατήσεις όταν ανοίξουν και πάλι τα σύνορα και επιτραπούν τα ταξίδια από την κάθε αγορά προς τους εκάστοτε τουριστικούς προορισμούς και αντίστροφα.

«Αρχικά θα πρέπει να ανακοινωθούν τα μέτρα για την επανεκκίνηση των ταξιδιών. Μετά από αυτό, θα υπάρξει ένα μεγάλο κύμα κρατήσεων και αναμένουμε ότι η σεζόν θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια απ’ ότι συνήθως», είπε χαρακτηριστικά. πηγή: Lifo

 

 

 

 

 

ΕΛΛΑΔΑ

Περιφερειακό Πρωτοδικείο στην Ναύπακτο – Η δήλωση του δημάρχου Ναυπακτίας Β. Γκίζα

Published

on

By

Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για το νέο Δικαστικό Χάρτη της χώρας, δημιουργείται στην Ναύπακτο Περιφερειακό Πρωτοδικείο.

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Βασίλης Γκίζας δήλωσε σχετικά:

«Με τη σημαντική αυτή εξέλιξη, το 80% των υποθέσεων, που αφορούν στους δημότες, θα εκδικάζεται στο εξής στην Ναύπακτο, ενώ σήμερα εκδικαζόταν μόλις το 20% από αυτές. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η αναβάθμιση αυτή της Ναυπάκτου δεν αποτελεί χατίρι, αλλά φυσική συνέχεια της σταθερά ανοδικής αναπτυξιακής πορείας που καταγράφεται τα τελευταία χρόνια στον Δήμο Ναυπακτίας και βασίζεται σε στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το Υπουργείο Δικαιοσύνης»

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΜΕ:  Εργατική Πρωτομαγιά  «Μόνη ελπίδα η πάλη των λαών»

Published

on

By

Με συγκέντρωση στην πλατεία Κεφαλόβρυσου τίμησε το ΠΑΜΕ την επέτειο της Πρωτομαγιάς.

Στους συγκεντρωμένους απεύθυνε χαιρετισμό ο Νίκος Μπίμπας, μέλος του Συνδικάτου οικοδόμων και του Εργατικού κέντρου με σύνθημα  «Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της Ε.Ε., των κυβερνήσεων και των επιχειρηματικών ομίλων, μόνη ελπίδα είναι η πάλη των λαών».

Ακολούθησε  απότιση τιμής στο μνημείο εθνικής αντίστασης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα Υιοθεσίας στον Κήπο Ξενία

Published

on

By

Στις 11 Μαΐου μπορείς και εσύ να υιοθετήσεις ένα ζώο συντροφιάς!

Ο Δήμος Ναυπακτίας σε συνεργασία με το Σωματείο «Φιλοζωϊκή Δράση Ναυπάκτου» διοργανώνουν Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς, το Σάββατο 11 Μαΐου, από τις 11:00 έως τις 14:00′, στον Κήπο Ξενία.

Η συγκεκριμένη ημέρα θα είναι μια ημέρα γιορτής και όσοι επιθυμούν να υιοθετήσουν ένα ζώο συντροφιάς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα αδεσποτάκια του Δήμου Ναυπακτίας που αναζητούν τη δική τους οικογένεια!

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2634 3 60417.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ