Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Να πέσει άπλετο φως στα καταγγελλόμενα

Published

on

Η καταγγελία κατά της δημοτικής συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης Μαρίας Ζιαμπάρα από τον δημοτικό σύμβουλο της συμπολίτευσης και πρόεδρο της ΚΕΔΝ  Πάνο Κονίδα, έβαλε φωτιά στο προεκλογικό σκηνικό, αν και απέχουμε επτά μήνες από την κάλπη του Μαΐου. Καταγγελία που έγινε στην ειδική  συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής, αφήνοντας να αιωρούνται υπόνοιες και ερωτηματικά σχετικά με ποσό ύψους 117.000 ευρώ,  που όπως δήλωσε ο κ. Κονίδας, αγνοείται η τύχη του από τα ταμεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ναυπακτίας.

Για να πέσει άπλετο φως στα καταγγελλόμενα, δόθηκε συνέντευξη τύπου από τον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας (ΑΔΚΝ) Γιάννη Μπουλέ την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Ξενία. Παρόντες και οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΑΔΚΝ Μαρία Ζιαμπάρα, Σπύρος Τσέλιος και Βασίλης Αγγελόπουλος.

«Η δημοτική αρχή Λουκόπουλου μπροστά στα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει ενόψει της κρίσης των δημοτών στις εκλογές του Μαΐου  επιστρατεύει ό,τι πιο ευτελές την χαρακτηρίζει για να συκοφαντήσει τους πολιτικούς της αντιπάλους. Θα  προχωρήσουμε σε όλες τις οφειλούμενες ενέργειες», δήλωσε ο Γιάννης Μπουλές.

Για τα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη και όχι μόνο, διαβάστε στην ηλεκτρονική συνδρομητική εφημερίδα Nafsweek  που κυκλοφορεί αύριο Παρασκευή 26 Οκτωβρίου.   

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Παρασκευή: Ακολουθία του Επιταφίου – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαθήλωση – Ι.Ν Αγ. Παρασκευής Ναυπάκτου (Ζωντανά)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Πέμπτη: Ακολουθία Αχράντων Παθών – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ