Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άνοιξαν τα παζάρια της Ναυπάκτου

Published

on

Κάθε χρόνο και καλύτερα , με 100% πληρότητα και μεγάλη  ποικιλία, άνοιξαν το πρωί της 26ης Οκτωβρίου τις πύλες τους τα παζάρια της Ναυπάκτου.

Ανήμερα του Αγίου Δημητρίου κατά το έθιμο και μετά την Θεία λειτουργία και την λιτάνευση της εικόνας του πολιούχου της Ναυπάκτου ο κόσμος κατευθύνεται στον χώρο της εμποροπανήγυρης, για την αναγνωριστική πρώτη επαφή με τα παζάρια.

Για την φετινή χρονιά το τοπίο έχει αλλάξει , μια και δεν υπάρχει η μάντρα στο Άλσος Γριμπόβου, ενώ έχει διαμορφωθεί ο εκεί χώρος.  Τοποθετήθηκαν στην είσοδο του παζαριού ξύλινα σπιτάκια που στεγάζουν ντόπιους και μη εμπόρους, με τον χώρο του Ναυτικού ομίλου να φιλοξενεί τις τουαλέτες, τις ντουζιέρες και τους χώρους που μπορούν να αλλάζουν οι επαγγελματίες.

Μια βόλτα στους  πάγκους δίνει την εικόνα της πληρότητας  σε προϊόντα, με όλες τις θέσεις του παζαριού να έχουν καλυφθεί.

Το καθιερωμένο πέρασμα από την εμποροπανήγυρη έκαναν ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγ. Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας  Τάκης Λουκόπουλος , ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος  Κατσιφάρας , ο βουλευτής Αιτ/νιας Δημήτρης  Κωνσταντόπουλος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ναυπακτίας Θωμάς  Κοτρωνιάς , και οι αντιδήμαρχοι Κώστας Καρακώστας και  Αντώνης Φράγκος , που τους υποδέχτηκε ο αντιδήμαρχος Γιάννης Σύψας, αρμόδιος για την εμποροπανήγυρη της Ναυπάκτου.

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακολουθία Αναστάσεως – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 23:00)

Published

on

By

 

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Παρασκευή: Ακολουθία του Επιταφίου – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαθήλωση – Ι.Ν Αγ. Παρασκευής Ναυπάκτου (Ζωντανά)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ