Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τα έργα στον Εύηνο στο κτίριο της Περιφέρειας

Published

on

Ευηνος-καταστροφη-γεφυρα-ναυπακτια

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποίησε  στην Πλατεία του Γαλατά η Συντονιστική Επιτροπή, μετά από την κατάρρευση της πρόχειρής Γέφυρας του Ευήνου, με τα μέλη της Επιτροπής και τους κατοίκους να αποφασίζουν πορεία διαμαρτυρίας στο κτίριο της Περιφέρειας στο Μεσολόγγι, αύριο Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου, για να  εκφράσουν την αγωνία μας για την καθυστέρηση των έργων στον Εύηνο ποταμό. Η αναχώρηση θα γίνει στις 12:00 από την πλατεία του Γαλατά.

Ο «γολγοθάς» και η οικονομική αιμορραγία των κατοίκων των παρεύηνιων Κοινοτήτων συνεχίζεται από την κατάρρευση των γεφυρών του Εύηνου ποταμού  στις 12 Δεκεμβρίου του 2021.

Παρά τις υποσχέσεις που έλαβαν τόσο στις 18 Μαΐου 2022, όσο και στις 21 Ιουνίου 2022 από τον αρμόδιο υφυπουργό Μεταφορών κ. Καραγιάννη, υποσχέσεις πως μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2022 θα έχει ολοκληρωθεί η προσωρινή αποκατάσταση της κυκλοφορίας με την κατασκευή νέας πρόχειρης γέφυρας, που και αυτή κατέρρευσε με την πρώτη βροχή,  για τη νέα Γέφυρα (140 μέτρα από την σιδηροδρομική) με σχεδιασμό παράδοσής της σε 24 μήνες, και με τα έργα να ξεκινούν εντός του Αυγούστου 2022, δεν έχει ακόμα ξεκινήσει κανένα από τα έργα.

Οι κάτοικοι  εκφράζουν την αγωνία τους και ταυτόχρονα τις επιφυλάξεις τους  για την τήρηση των ανακοινωθέντων χρονοδιαγραμμάτων υλοποίησης των έργων, με τον χειμώνα να είναι προ των πυλών.

 

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Παρασκευή: Ακολουθία του Επιταφίου – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαθήλωση – Ι.Ν Αγ. Παρασκευής Ναυπάκτου (Ζωντανά)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Πέμπτη: Ακολουθία Αχράντων Παθών – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ