Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση του Υπ. Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα με Ν. Φαρμάκη και Μ. Σαλμά

Published

on

Τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, υποδέχθηκαν στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης και η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποίησε ο Υπουργός στην Αιτωλοακαρνανία και των επαφών που είχε με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης Α’ και Β΄ Βαθμού, αλλά και με εκπροσώπους του δικαστικού σώματος και του νομικού κόσμου της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα αρμοδιότητας του κ. Τσιάρα και συνεργασίας προς την κατεύθυνση ενίσχυσης των υποδομών ενδιαφέροντος του Υπουργείου Δικαιοσύνης, αλλά και γενικότερα αναπτυξιακά ζητήματα της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας με τον κ. Φαρμάκη και την κ. Σαλμά να παρουσιάζουν στον Υπουργό το έργο που έχει παραχθεί καθώς και τις ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής.

Μετά το τέλος της συνάντησης, η κ. Σαλμά σημείωσε πως η επίσκεψη του Υπουργού και η συνάντηση που είχαν, υπήρξε ιδιαίτερα παραγωγική, καθώς πέρα από τα ζητήματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, δόθηκε η δυνατότητα συζήτησης και για μια σειρά άλλων ζητημάτων που αφορούν την τοπική κοινωνία. Επεσήμανε δε, ότι ο διάλογος και η ανταλλαγή απόψεων είναι πάντοτε χρήσιμη, ενώ ευχήθηκε στον κ. Τσιάρα κάθε επιτυχία στη συνέχιση του έργου του, που είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για την ελληνική κοινωνία.

 

 

 

 

 

 

 

ΕΛΛΑΔΑ

Περιφερειακό Πρωτοδικείο στην Ναύπακτο – Η δήλωση του δημάρχου Ναυπακτίας Β. Γκίζα

Published

on

By

Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για το νέο Δικαστικό Χάρτη της χώρας, δημιουργείται στην Ναύπακτο Περιφερειακό Πρωτοδικείο.

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Βασίλης Γκίζας δήλωσε σχετικά:

«Με τη σημαντική αυτή εξέλιξη, το 80% των υποθέσεων, που αφορούν στους δημότες, θα εκδικάζεται στο εξής στην Ναύπακτο, ενώ σήμερα εκδικαζόταν μόλις το 20% από αυτές. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η αναβάθμιση αυτή της Ναυπάκτου δεν αποτελεί χατίρι, αλλά φυσική συνέχεια της σταθερά ανοδικής αναπτυξιακής πορείας που καταγράφεται τα τελευταία χρόνια στον Δήμο Ναυπακτίας και βασίζεται σε στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το Υπουργείο Δικαιοσύνης»

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΜΕ:  Εργατική Πρωτομαγιά  «Μόνη ελπίδα η πάλη των λαών»

Published

on

By

Με συγκέντρωση στην πλατεία Κεφαλόβρυσου τίμησε το ΠΑΜΕ την επέτειο της Πρωτομαγιάς.

Στους συγκεντρωμένους απεύθυνε χαιρετισμό ο Νίκος Μπίμπας, μέλος του Συνδικάτου οικοδόμων και του Εργατικού κέντρου με σύνθημα  «Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της Ε.Ε., των κυβερνήσεων και των επιχειρηματικών ομίλων, μόνη ελπίδα είναι η πάλη των λαών».

Ακολούθησε  απότιση τιμής στο μνημείο εθνικής αντίστασης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα Υιοθεσίας στον Κήπο Ξενία

Published

on

By

Στις 11 Μαΐου μπορείς και εσύ να υιοθετήσεις ένα ζώο συντροφιάς!

Ο Δήμος Ναυπακτίας σε συνεργασία με το Σωματείο «Φιλοζωϊκή Δράση Ναυπάκτου» διοργανώνουν Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς, το Σάββατο 11 Μαΐου, από τις 11:00 έως τις 14:00′, στον Κήπο Ξενία.

Η συγκεκριμένη ημέρα θα είναι μια ημέρα γιορτής και όσοι επιθυμούν να υιοθετήσουν ένα ζώο συντροφιάς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα αδεσποτάκια του Δήμου Ναυπακτίας που αναζητούν τη δική τους οικογένεια!

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2634 3 60417.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ