Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Και εγένετο “ΟΙΚΟθέατρο”  – Για δωδέκατη χρονιά υλοποιείται η δράση 

Published

on

 Πέρασαν 12 χρόνια από τη στιγμή που ξεκινήσαμε να υλοποιούμε τη δράση “ΟΙΚΟθέατρο
Μια δράση που προήλθε από τη προσπάθεια του φορέα Πράσινο+Μπλε Non-Profit Organization να βρει τρόπους για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους μικρούς μαθητές των Δημοτικών σχολείων και ΚΔΑΠ Ναυπακτίας σε θέματα οικολογίας και περιβάλλοντος.
   Και εγένετο “ΟΙΚΟθέατρο”
Με την βοήθεια των θεατρολόγων, εκπαιδευτικοί και μαθητές, μετατρέπουν κάθε χρόνο οικολογικά παραμύθια σε θεατρικές παραστάσεις, τις οποίες και ανεβάζουν στην Παπαχαραλάμπειο θεατρική αίθουσα της Ναυπάκτου, δίνοντας τα δικά τους μηνύματα σε όλους μας.
Ο Δήμος Ναυπακτίας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας / Region of Western Greece στηρίζουν τη προσπάθειά ως συνδιοργανωτές της δράσης και τους ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη!
Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους χορηγούς: Lurpak Arla Ζαγόρι Φυσικό Μεταλλικό Νερό #1ηΓΕΝ Sklavenitis Super Market  #wethankies που στηρίζουν κάθε χρόνο σημαντικά την προσπάθειά μας.

Οι δύο πρώτες θεατρικές παραστάσεις ξεκινούν στις 05 Μαρτίου στις 18:00, με ελεύθερη την είσοδο για το κοινό.

Με αισιοδοξία για τον καινούργιο χρόνο, ευχόμαστε σε όλους να είμαστε πιο δημιουργικοί και πιο ανθρώπινοι από τον προηγούμενο!

    Μένουμε  ασφαλείς!
*για την παρακολούθηση των παραστάσεων συστήνεται  στους θεατές η χρήση μάσκας!

Σημ.: Για περισσότερες πληροφορίες: Πράσινο+Μπλε  κιν. 693 6052 888 – info@prasinomple.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΛΛΑΔΑ

Περιφερειακό Πρωτοδικείο στην Ναύπακτο – Η δήλωση του δημάρχου Ναυπακτίας Β. Γκίζα

Published

on

By

Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για το νέο Δικαστικό Χάρτη της χώρας, δημιουργείται στην Ναύπακτο Περιφερειακό Πρωτοδικείο.

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Βασίλης Γκίζας δήλωσε σχετικά:

«Με τη σημαντική αυτή εξέλιξη, το 80% των υποθέσεων, που αφορούν στους δημότες, θα εκδικάζεται στο εξής στην Ναύπακτο, ενώ σήμερα εκδικαζόταν μόλις το 20% από αυτές. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η αναβάθμιση αυτή της Ναυπάκτου δεν αποτελεί χατίρι, αλλά φυσική συνέχεια της σταθερά ανοδικής αναπτυξιακής πορείας που καταγράφεται τα τελευταία χρόνια στον Δήμο Ναυπακτίας και βασίζεται σε στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το Υπουργείο Δικαιοσύνης»

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΜΕ:  Εργατική Πρωτομαγιά  «Μόνη ελπίδα η πάλη των λαών»

Published

on

By

Με συγκέντρωση στην πλατεία Κεφαλόβρυσου τίμησε το ΠΑΜΕ την επέτειο της Πρωτομαγιάς.

Στους συγκεντρωμένους απεύθυνε χαιρετισμό ο Νίκος Μπίμπας, μέλος του Συνδικάτου οικοδόμων και του Εργατικού κέντρου με σύνθημα  «Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της Ε.Ε., των κυβερνήσεων και των επιχειρηματικών ομίλων, μόνη ελπίδα είναι η πάλη των λαών».

Ακολούθησε  απότιση τιμής στο μνημείο εθνικής αντίστασης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα Υιοθεσίας στον Κήπο Ξενία

Published

on

By

Στις 11 Μαΐου μπορείς και εσύ να υιοθετήσεις ένα ζώο συντροφιάς!

Ο Δήμος Ναυπακτίας σε συνεργασία με το Σωματείο «Φιλοζωϊκή Δράση Ναυπάκτου» διοργανώνουν Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς, το Σάββατο 11 Μαΐου, από τις 11:00 έως τις 14:00′, στον Κήπο Ξενία.

Η συγκεκριμένη ημέρα θα είναι μια ημέρα γιορτής και όσοι επιθυμούν να υιοθετήσουν ένα ζώο συντροφιάς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα αδεσποτάκια του Δήμου Ναυπακτίας που αναζητούν τη δική τους οικογένεια!

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2634 3 60417.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ