Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ναύπακτος: Εθνική επέτειος με εξαιρετικό καιρό και πολύ κόσμο (φωτο)

Published

on

Με λαμπρό ανοιξιάτικο καιρό πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.  Ο Δήμος Ναυπακτίας τίμησε την Εθνική Επέτειο με εορταστικές εκδηλώσεις στην Ναύπακτο και στο Αντίρριο.

Ανήμερα της εθνικής εορτής, στην πόλη της Ναυπάκτου τελέστηκε  αρχιερατική Δοξολογία στον Μητροπολιτικό ναό  Αγίου Δημητρίου,  χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, κ. Ιερόθεου, παρουσία του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα, του  Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μαυρομάτη, του  Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου  Γεώργιου Σιμάκη,  Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, των επικεφαλής  των Σωμάτων Ασφαλείας, Αστυνομίας, Τροχαίας, Λιμενικού  και Πυροσβεστικής, των σημαιοφόρων και των  παραστατών των Σχολείων, εκπαιδευτικών, εκπροσώπων συλλόγων και λαού.

Με το πέρας της Δοξολογίας τελέστηκε Επιμνημόσυνης Δέησης για την ανάπαυση των ψυχών εκείνων, που έπεσαν αγωνιζόμενοι για την Ελευθερία   της Πατρίδας στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στην πλατεία Φαρμάκη.

Ακολούθησε η εκφώνηση του Πανηγυρικού της Ημέρας από τον  Αντώνη Μπέκο, Διευθυντή 2ου Γυμνασίου Ναυπάκτου.

Μετά την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη από τις Πολιτικές Αρχές, τους εκπροσώπους των Δημοσίων Αρχών, εκπροσώπους της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τοπικών συλλόγων και φορέων,  πραγματοποιήθηκε  παρέλαση τμημάτων στην  κεντρική οδό Αθηνών υπό τους ήχους της        Παπαχαραλάμπειου Δημοτικής Φιλαρμονικής Ναυπάκτου.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακολουθία Αναστάσεως – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 23:00)

Published

on

By

 

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Παρασκευή: Ακολουθία του Επιταφίου – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαθήλωση – Ι.Ν Αγ. Παρασκευής Ναυπάκτου (Ζωντανά)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ