Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Χριστουγεννιάτικο στόλισμα… έβγαλε γκρίνια

Published

on

Σε επιστολή του προς τον δήμαρχο Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλο ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Ντίνος Τσουκαλάς, εγκαλεί την δημοτική αρχή και πιο συγκεκριμένα τον αρμόδιο αντιδήμαρχο περιβάλλοντος Ανδρέα Κοτσανά για  την καθυστέρηση στολισμού με  Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της πόλης, γεγονός που συζητείται αρνητικά τόσο από τους επαγγελματίες της Ναυπάκτου, όσο και από τους δημότες.  Αναφέρεται στην επιστολή:

«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε

Τα Χριστούγεννα, περίοδος χαράς και γιορτής, είναι μόλις μια ανάσα μακριά και όμως στην πόλη μας και την περιοχή μας τίποτα δεν το θυμίζει!!!

Θα ήθελα να σας επισημάνω πως όπως είναι γνωστό, αυτή η περίοδος είναι μια από τις πιο σημαντικές για την αγορά και τις τοπικές επιχειρήσεις για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις πολλές και βαριές τους υποχρεώσεις, με βασική προϋπόθεση βέβαια τη δημιουργία του κατάλληλου κλίματος..

Δεν νομίζω πως πρέπει να εξηγήσουμε εδώ γιατί ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος της πόλης παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση εορταστικού κλίματος στην τοπική αγορά, για αυτό άλλωστε και βλέπουμε παντού αυτές οι ενέργειες να υλοποιούνται έγκαιρα.

Και επιπλέον δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε τι είδους πρωτοβουλίες πρέπει να αναλαμβάνει μια υπεύθυνη και σοβαρή Δημοτική Αρχή σε τέτοιες περιπτώσεις, ώστε να καθίσταται ο τόπος της γοητευτικός προορισμός για την περίοδο των εορτών.

Με λύπη μου διαπιστώνω την παντελή έλλειψη οποιουδήποτε σχεδιασμού της Δημοτικής σας Αρχής και στις δύο κατευθύνσεις, με αποτέλεσμα οι τοπικοί επιχειρηματίες και επαγγελματίες να διαμαρτύρονται έντονα, μια και νοιώθουν να χάνεται μια τελευταία ευκαιρία, μετά από ένα εξαιρετικά δύσκολο καλοκαίρι, για να μπορέσουν να πάρουν ανάσες.. Σας καλώ έστω και καθυστερημένα να αναλάβετε τις ευθύνες σας και με άμεσες ενέργειες να κάνετε ότι χρειάζεται ώστε να διασωθεί ότι είναι εφικτό αυτή την ύστατη ώρα..

Ντίνος Τσουκαλάς,

Δημοτικός Σύμβουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας».

 

Η απάντηση Κοτσανά

Την επιστολή Τσουκαλά, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν άφησε αναπάντητη ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος και αρμόδιος για τον στολισμό της πόλης και όχι μόνο, Ανδρέας Κοτσανάς.  Σε τηλεφωνική επικοινωνία τόνισε στο Nafpaktia news:  «Σύμφωνα με τον ετήσιο προγραμματισμό προχωρά και η τοποθέτηση του Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου», ήταν η απάντηση Κοτσανά για τα όσα εγκαλεί ο Ντίνος   Τσουκαλάς  την δημοτική αρχή. Σημείωσε πως ήδη έχει τοποθετηθεί ο διάκοσμος και έχει φωταγωγηθεί η οδός Μπότσαρη, ενώ έως την Κυριακή θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στολισμού της πόλης. Σημείωσε επίσης πως ο δήμος Ναυπακτίας έχει ήδη προμηθευτεί είκοσι Χριστουγεννιάτικα δένδρα για τις ανάγκες της πόλης αλλά και των  Δημοτικών Ενοτήτων, αναφέροντας πως έχει προγραμματιστεί μέχρι την Κυριακή να στηθούν  Χριστουγεννιάτικα δένδρα στις πλατείες Λιμανιού, Φαρμάκη, Πια, Ησιόδου, καθώς και στους κοινόχρηστους χώρους σε  όλες τις εργατικές κατοικίες.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Παρασκευή: Ακολουθία του Επιταφίου – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαθήλωση – Ι.Ν Αγ. Παρασκευής Ναυπάκτου (Ζωντανά)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Πέμπτη: Ακολουθία Αχράντων Παθών – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ