Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε ρυθμούς «SUPER CUP nest generation Mountain Bike….» η Ναύπακτος

Published

on

Ξεκινούν σήμερα Σάββατο 22 Απριλίου στις 13:00 οι αγώνες ποδηλασίας eleminator (ταχύτητας) για ηλικίες από 6 ετών και άνω, με την Ναύπακτο να έχει μπει πλέον σε ρυθμούς  «SUPER CUP nest generation Mountain Bike….» το διήμερο 22 και 23 Απριλίου.

Στους αγώνες που θα γίνουν  στην διαμορφωμένη πίστα  Mountain Bike στο Γρίμποβο (παζάρια) έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 25 σωματεία, 190 μικροί και μεγάλοι αθλητές και αθλήτριες 6 έως 14 ετών και άνω, ενώ  περισσότεροι  από 300 επισκέπτες συνοδοί, παράγοντες και προπονητές, απ’ όλη την Ελλάδα βρίσκονται στην Ναύπακτο.

Οι αγώνες «SUPER CUP nest generation Mountain Bike….» διεξάγονται σε πέντε πόλεις στην Ελλάδα (Αθήνα, Σαλαμίνα, Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη και Ναύπακτο).

Τη διοργάνωση του κυπέλου για τη Ναύπακτο, έχουν αναλάβει η περιβαλλοντική οργάνωση PrasinoMple Eco Magazine και το ποδηλατικό σωματείο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας / Region of Western Greece, τον Δήμος Ναυπακτίας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπακτίας και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας – Hellenic Cycling Federation Ε.Ο.Π.

Yποστηρίζεται από τους χορηγούς: Opel Κυριτσης, Theocar.com, Plan Consulting Group, Dole μπανάνες, IDEAL Xristos Papadopoulos και χορηγό φιλοξενίας το Hotel Nafpaktos,

Ταυτόχρονα με τους αγώνες, την Κυριακή 23 Απριλίου από 10:00 έως 13:00 πραγματοποιούνται  «αγώνες ποδηλασίας Baby balance»  με ελεύθερη συμμετοχή για παιδιά από 3 έως και 5 ετών, με ποδήλατα ισορροπίας. Η διοργάνωση του φορέα «Πράσινο+ Μπλε»,  θα διαθέσει το προσωπικό και όλο τον εξοπλισμό υλοποίησης.

 

 

 

 

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακολουθία Αναστάσεως – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 23:00)

Published

on

By

 

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Παρασκευή: Ακολουθία του Επιταφίου – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαθήλωση – Ι.Ν Αγ. Παρασκευής Ναυπάκτου (Ζωντανά)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ