Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φωνάζουν οι Ηλεκτρολόγοι της πόλης για την κοροϊδία με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό

Published

on

Σε έντονο ύφος και με τον τίτλο «4 Χρόνια κοροϊδία, Φτάνει πια…» το  Σωματείο Ηλεκτρολόγων Εργοληπτών Ναυπακτίας & Δωρίδος (Σ.Η.Ε.Ν.Δ.) διαμαρτύρεται για τις πρακτικές που ακολουθούνται από την δημοτική αρχή του Τάκη Λουκόπουλου σχετικά ,με τις αναθέσεις έργων σε επαγγελματίες εκτός Ναυπάκτου, και συγκεκριμένα για την προμήθεια και εγκατάσταση του Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου της πόλης.

Αναφέρει η ανακοίνωση:

«Η Δημοτική αρχή από την στιγμή που ανέλαβε την διοίκηση του Δήμου, μας εμπαίζει συνεχώς.

Ενώ είχε υποσχεθεί ότι θα στηρίξει τους επαγγελματίες της Ναυπάκτου, τα περισσότερα έργα τα αναθέτει σε ηλεκτρολόγους από άλλα μέρη.

Τα Παζάρια κάθε χρόνο τα αναλαμβάνουν ξένοι ηλεκτρολόγοι και κάθε χρόνο μας υπόσχονται ότι του χρόνου θα έρθει η σειρά των Ναυπάκτιων ηλεκτρολόγων. Αλλά δυστυχώς η σειρά μας δεν έρχεται ποτέ…

Η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση το 2017 δόθηκε σε εταιρεία εκτός Ναυπάκτου με επείγουσες διαδικασίες με 16.800C !!!

Μας είπαν όμως ότι του χρόνου θα προτιμήσουν Ναυπάκτιους…

Δυστυχώς όμως και φέτος η Δημοτική αρχή ανέθεσε, την τελευταία στιγμή, στην ίδια εταιρεία, την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με 24.800C, χωρίς να πάρει καμία προσφορά από τα καταστήματα της Ναυπάκτου…

Κύριε Δήμαρχε, Κύριοι Αντιδήμαρχοι, 4 χρόνια κοροϊδία είναι πολλά!!!

Η στάση σας, μας προσβάλλει ως επαγγελματίες, μας προσβάλλει και ως πολίτες αυτής της πόλης…

Εκ του Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος: Σακκούλης Χρήστος, ο Γραμματέας: Μπίμπας Σπύρος»

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης – Πρωτοδικείο στην Ναύπακτο

Published

on

By

Ολοκληρώθηκε σήμερα Μ. Τετάρτη στη Βουλή η ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τον νέο δικαστικό χάρτη της χώρας. Το νομοθέτημα ψηφίστηκε μετά την διενέργεια ονομαστικής ψηφοφορίας που ζήτησε η αντιπολίτευση.

Συγκεκριμένα, με 158 ψήφους υπέρ και 141 κατά, στο σύνολο των 299 ψηφισάντων βουλευτών, πέρασε το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τον νέο νόμο θα υπάρχει ένα Κεντρικό Πρωτοδικείο στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, με έδρα  το Αγρίνιο, το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου θα λειτουργεί ως παράλληλη έδρα του Πρωτοδικείου Αιτωλοακαρνανίας ενώ περιφερειακό Πρωτοδικείο θα λειτουργήσει στη Ναύπακτο.

Κατά την διήμερη συζήτηση του νομοσχεδίου, στην οποία μίλησε χθες και ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση μίλησε για νομοσχέδιο ιστορικής τομής στην ενίσχυση της ταχύτητας απονομής δικαιοσύνης. Θέση που δεν συμμερίστηκε η αντιπολίτευση μιλώντας είτε για κατάργηση δικαστηρίων είτε για ανεπάρκεια υποδομών σε τεχνολογία και προσωπικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Τετάρτη Ακολουθία Μυστικού δείπνου – Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:30)

Published

on

By

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Τρίτη: Ακολουθία του Νυμφίου – Ι.Ν Αγ. Παρασκευής Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:30)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ