Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανακοίνωση Δημάρχου για την κακοκαιρία

Published

on

Από το γραφείο του δημάρχου Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλου, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση, σχετικά με την κατάσταση του οδικού δικτύου του Δήμου και για τις μέχρι σήμερα προσπάθειες που έχουν καταβάλει εργαζόμενοι και αιρετοί ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα που προέκυψαν από την κακοκαιρία.  Αναφέρει η ανακοίνωση:

«Η επιδείνωση του καιρού και η μεγάλη χιονόπτωση από το βράδυ της Παρασκευής επανέφεραν τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Ναυπακτίας. Ο χιονιάς έφθασε μέχρι και τις ημιορεινές περιοχές γύρω από την Ναύπακτο. Από το πρωί του Σαββάτου είκοσι μηχανήματα (στα ορεινά και στα πεδινά) επιχειρούν να κρατήσουν ανοικτό το βασικό επαρχιακό δίκτυο της Ναυπακτίας που έχει μήκος πάνω από 500 χιλιόμετρα. Έχει αποκατασταθεί η βατότητα του δικτύου στους δύο βασικούς οδικούς άξονες στα ορεινά, προς Άνω Χώρα και Πλάτανο, και η κυκλοφορία γίνεται απρόσκοπτα με αλυσίδες.

Στα ημιορεινά, στις Δ.Ε. Ναυπάκτου, Αντιρρίου και Χάλκειας η κυκλοφορία γίνεται κανονικά. Ακόμη και αυτή την ώρα (βράδυ Σαββάτου) μηχανήματα και χειριστές εργάζονται, κυρίως στην περιοχή της Οφιονείας. Ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος ευχαριστεί αυτούς που έδωσαν και εξακολουθούν να δίνουν την δύσκολη μάχη της αποκατάστασης της βατότητας του δικτύου. Τους υπαλλήλους του δήμου Ναυπακτίας, τους ιδιώτες χειριστές των μισθωμένων οχημάτων αλλά και τα αιρετά στελέχη του δήμου Θ. Κοτρωνιά, Α. Κοτσανά, Κ. Σωτηρόπουλο και Θ. Κούκουνα που από την πρώτη στιγμή συντονίζουν επιτόπου την όλη προσπάθεια.

Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι να φθάσουμε και στην πιο απομακρυσμένη τοπική κοινότητα και θα είμαστε σε επιφυλακή για οποιοδήποτε ενδεχόμενο».

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακολουθία Αναστάσεως – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 23:00)

Published

on

By

 

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Παρασκευή: Ακολουθία του Επιταφίου – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαθήλωση – Ι.Ν Αγ. Παρασκευής Ναυπάκτου (Ζωντανά)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ