Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ΑΕΜ 2-1 τον Τρίκαρδο Κατοχής

Published

on

Νίκη με σκορ 2-1 για τους Μεσολογγίτες επί του Τρίκαρδου Κατοχής στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας το μεσημέρι του Σάββατο στο Δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου.

Το σκορ θα ανοίξει στο 25΄ για λογαριασμό των γηπεδούχων ο Ανδρεόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή και πλάγια μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βασιλάρη και κεφάλια του Καβαλλάρη σε πρώτο χρόνο.

Οι γηπεδούχοι θα ευτυχίσουν στο 43΄και μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή

των φιλοξενούμενων και σέντρα του Ανδρεόπουλου με κεφαλιά του Πιστιόλη να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με προβάδισμα δυο τερμάτων.

Σε αυτή τη φάση θα υπάρξουν έντονες διαμαρτυρίες προς το πρόσωπο του πρώτου βοηθού από τους παίκτες του Τρίκαρδου ότι πριν την σέντρα που κατέληξε γκολ η μπάλα είχε περάσει άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός θα πέσει με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο χωρίς όμως να μπορέσουν να σημειώσουν κάποιο γρήγορο τέρμα. Στο 81΄γρήγορη αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους με τον νεοεισελθόντα Βρέττα να στρώνει με τακουνάκι ιδανικά τη μπάλα στον επερχόμενο Σεραφίγγο, με σουτ του τελευταίου στην δεξιά γωνία ο Τρίκαδος θα μειώσει σε 2-1, δίνοντας μια άγρια ομορφιά στα τελευταία εναπομείναντα λεπτά του παιχνιδιού.

Με την σέντρα οι γηπεδούχοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία σε κεφάλια του Ανδρεόπουλου να πάρουν προβάδισμα εκ νέου δυο τερμάτων. Για να έρθει στο 92΄ο Τρίκαρδος μετά από εκτέλεση φάουλ του Μούτσα και άστοχη προβολή του Χαλαζιά να απολέσει και αυτός την ευκαιρία που θα του χάριζε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με την νίκη αυτή η ομάδα του Μεσολογγίου παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή έχοντας 38 βαθμούς έναντι 39 της Φλόγας και 36 του Ναυπακτιακού (με αγώνα λιγότερο η ομάδα της Ναυπάκτου), ενώ η ομάδα της Κατοχής απέκτησε συγκάτοικο στην τέταρτη θέση με 33 βαθμούς την ομάδα του Όμηρου Νεοχωρίου.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Γιώργος Πετσίνης) Ζέρβας, Μπαλαμπάνης, Κάκκος, Ζαχαρόπουλος, Λίτσος, Καβαλλάρης Α., Μιχαλόπουλος, Ντζιμάνης, Πιστιόλης, Βασιλάρης (86΄Πασπαλιάρης), Ανδρεόπουλος (92΄Καβαλλάρης Δ.)

Τρίκαρδος Κατοχής: (Γιώργος Ασπρογέρακας) Γκασούκας, Καβαλιέρης (88΄Μπαρμπαρούσης), Βασιλάρης, Τσιλιπάνος, Γατσώρης, Σαμψώνας, Σεραφίγγος, Βαλτογιάννης (57΄Κουκουρδέλης), Μούτσα, Αγγελής (79΄Βρέττας), Χαλαζιάς.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακολουθία Αναστάσεως – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 23:00)

Published

on

By

 

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Παρασκευή: Ακολουθία του Επιταφίου – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαθήλωση – Ι.Ν Αγ. Παρασκευής Ναυπάκτου (Ζωντανά)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ