Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

5ο τακτικό Συνέδριο της «Δράσης» – Μέλος της Κ.Ε εξελέγη ο Γιώργος Κοτρώνης

Published

on

Στο ξενοδοχείο WyndhamGrand στην Πλατεία Καραϊσκάκη στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε  το 5ο τακτικό Συνέδριο της «Δράσης». Το κόμμα του κεντρώου χώρου λειτουργεί με καταστατικό, Συνέδρια και όργανα, τακτική παρουσία στις εκλογικές αναμετρήσεις εδώ και μια δεκαετία, χωρίς να έχει μπει στη Βουλή και να απολαμβάνει τα σχετικά προνόμια -χρηματοδοτήσεις, διατηρώντας παράλληλα την αυτονομία του.

Η «Δράση»  συνεισφέρει ταυτόχρονα στην προσπάθεια διαμόρφωσης ευρύτερων συναινέσεων των κόμματων, φορέων και προσωπικοτήτων που ανήκουν στον ευρύτερο μεταρρυθμιστικό και πραγματικά προοδευτικό χώρο. Αυτό τον χαρακτήρα έχει η επιλογή του θέματος του Συνεδρίου «Για μια ανοικτή κοινωνία, στους θεσμούς, στην παιδεία, στη δημιουργία» και η επιλογή των ομιλητών μεταξύ των οποίων ήταν ο ιδρυτής της Δράσης Στέφανος Μάνος, που λόγω ασθένειας μίλησε στο Συνέδριο μέσω skype, ο Πρόεδρός της «Δράσης»  Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ως εκπρόσωπος της Φώφης Γεννηματά και του Κινήματος Αλλαγής, η Άννα Διαμαντοπούλου, η Νίκη Κ. Κεραμέως – Βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης – Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Νέας κα.

«Η ελευθερία και η δημοκρατία έχουν βαρύ τίμημα» επεσήμανε ο επικεφαλής της Δράσης Θεόδωρος Σκυλακάκης ενώ αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας και τι χρειάζεται ώστε να επανέλθει η ελπίδα στους Έλληνες. Το Συνέδριο ήταν ανοικτό σε όλες τις προσωπικότητες και τους απλούς πολίτες του ευρύτερου μεταρρυθμιστικού χώρου.

Ο Γιώργος Κοτρώνης εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής

Στην παρέμβαση του κατά την διάρκεια του 5ου Συνεδρίου,  ο Γιώργος Κοτρώνης επισήμανε ότι η «Δράση» στηρίζοντας την ΝΔ στις προσεχείς εκλογές και δικαιωμένη από τις εξελίξεις, θα προσφέρει πλέον με τις ιδέες της στην διακυβέρνηση της χώρας.

Παράλληλα τόνισε ότι σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα προτεραιότητες που αφορούν την οικονομία, θεωρεί ότι η παιδεία είναι η βάση στην οποία θα πρέπει να στηθεί το μέλλον του τόπου. Η θέση του αυτή υιοθετήθηκε από πολλούς από τους επόμενους ομιλητές και συζητήθηκε κατά την διάρκεια του συνεδρίου.

Στις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν ο Γιώργος Κοτρώνης εκλέχτηκε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακολουθία Αναστάσεως – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 23:00)

Published

on

By

 

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Παρασκευή: Ακολουθία του Επιταφίου – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαθήλωση – Ι.Ν Αγ. Παρασκευής Ναυπάκτου (Ζωντανά)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ