Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άνοιξε η πόρτα! Εκτός «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» ο Θωμάς Κοτρωνιάς

Published

on

Με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλο, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θωμάς Κοτρωνιάς θέτει τον εαυτό του εκτός παράταξης.

Αναμενόμενη η κίνηση Κοτρωνιά, που από καιρό έδειχνε τις προθέσεις του, με την κίνησή του αυτή να την ακολουθούν και άλλες παραιτήσεις.

Σε αναμονή εξελίξεων και ανακοινώσεων, με την επόμενη παραίτηση να είναι αυτή του Χρήστου Σαλαμούρα, που εδώ και καιρό διαχώρισε την θέση του από την δημοτική παράταξη. Το σήριαλ φαίνεται πως θα έχει και συνέχεια, με στελέχη της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» από τα ορεινά να παίρνουν σειρά. Στο ίδιο μήκος κύματος, έχοντας εκφράσει την δυσαρέσκειά της,  κινείται και η πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Αγγελική Σμπούκη. Με τις εξελίξεις να τρέχουν, σήμερα το απόγευμα στις 19:30 έχει προγραμματιστεί η σύγκληση της ολομέλειας της «Ενωτικής πρωτοβουλία», υπό τον Δήμαρχο Τάκη Λουκόπουλο για να ξεκαθαρίσει προφανώς το τοπίο στην δημοτική παράταξη.          

Αναφέρει στην επιστολή του ο Θωμάς  Κοτρωνιάς:

«Αξιότιμε κύριε  Δήμαρχε

Συνεργαζόμαστε  από το έτος 2014, όταν μου κάνατε  την τιμή  να συμμετάσχω ως ενεργό  στέλεχος  της «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ». Οι εκλογές που μεσολάβησαν  μας  ανέδειξαν  στην πρώτη θέση και έκτοτε, ως παράταξη υπό την ηγεσία σας, βρισκόμαστε στη  Διοίκηση του Δήμου.

Στο διάστημα αυτό  προσπάθησα  να  προσφέρω  ό,τι περισσότερο  μπορούσα και διέθετα, προκειμένου να πετύχουμε  τα καλύτερα  δυνατά αποτελέσματα και να υλοποιήσουμε  τις δεσμεύσεις μας  έναντι του Ναυπακτιακού λαού. Προκειμένου να  διευκολύνω το έργο σας  εργάστηκα σε όποια θέση  μου ζητήσατε,  όπως  στην τιμητική θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, την οποία κατέχω  αμισθί  μέχρι σήμερα, κράτησα χαμηλούς και ήπιους τόνους, συνέδραμα όσο μου ήταν δυνατόν  στην απόσβεση κραδασμών  και ρήξεων και πάντοτε υπήρξα  διαθέσιμος  να συμβάλω  στην επίλυση  προβλημάτων.

Θεωρώ ότι  κάναμε ή δρομολογήσαμε  αρκετά, τα οποία, ωστόσο, η έλλειψη συντονισμού και οι συχνές αντιπαραθέσεις μεταξύ των στελεχών  μας δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθούν ή να  αναδειχθούν.

Είναι γνωστό σε σας εξάλλου ότι πολλές φορές  σας επεσήμανα  με αγωνία  σοβαρά φαινόμενα  δυσλειτουργίας  της ομάδας ακόμη και μπροστά σε  άλλα στελέχη μας.

Σήμερα, ωστόσο και επειδή η θητεία μας βαίνει προς το τέλος της, με δεδομένο  ότι τα  φαινόμενα αυτά εξακολουθούν  να υπάρχουν σε έντονο βαθμό και επειδή  αυτό αποβαίνει σε βάρος  όλων μας σας γνωρίζω ότι  δεν προτίθεμαι  να είμαι εκ νέου  υποψήφιος με την «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» στις επερχόμενες  δημοτικές εκλογές.

Φυσικά μέχρι  τέλους της παρούσας θητείας   θα εξακολουθώ να  συνδράμω το έργο  που επιτελείται, στηρίζοντας όλες τις αποφάσεις που θα είναι προς το συμφέρον των δημοτών.

Κρατώντας ειλικρινά  κάθε καλό από τη μεταξύ μας συνεργασία,  σας ευχαριστώ  που με τιμήσατε   ως συνεργάτη σας. Σας εύχομαι  καλή συνέχεια στο έργο σας».

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακολουθία Αναστάσεως – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 23:00)

Published

on

By

 

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Παρασκευή: Ακολουθία του Επιταφίου – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαθήλωση – Ι.Ν Αγ. Παρασκευής Ναυπάκτου (Ζωντανά)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ