Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τέσσερεις Ναυπάκτιοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Αιτωλοακαρνανία με τον Απόστολο Κατσιφάρα

Published

on

Σε εκδήλωση που ξεκίνησε στις 20.00 το βράδυ στο  Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας παρουσίασε 19 υποψήφιους  συμβούλους του συνδυασμού του «Δικαίωμα στην πρόοδο» στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας

Στους υποψηφίους περιλαμβάνονται στελέχη από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ, τα δύο κόμματα που στηρίζουν τον περιφερειάρχη στο αγώνα για την Τρίτη κατά σειρά επανεκλογή του. Πέντε ακόμη ονόματα θα ανακοινωθούν το αμέσως προσεχές διάστημα. 

Από την Ναυπακτία οι: Αντώνης Φράγκος,  Αθανάσιος Καλαβρουζιώτης,  Κωνσταντίνος Κωταντούλας και Μαρία Πολυγένη

Στο συνδυασμό συμμετέχουν ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου Πάνος Κατσούλης, η πρώην αντιδήμαρχος Αγρινίου Κωνσταντίνα Κατσαρή, η δημοτική σύμβουλος Αγρινίου Αγγελική Ρούση – Ντζιμάνη , ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Αντώνης Φράγκος και ο πρώην αντιδημαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Βασίλης Σώζος.

Συμμετέχουν οι αντιπεριφερειάρχες Γιάννης Λύτρας και Νίκος Μπαλαμπάνης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Σάββας Αυγέρης, Έφη Καρδάρα και Πολυδεύκης Κοκκινοβασίλης όπως και οι  Απόστολος Ευθυμίου και Αθανάσιος Καλαβρουζιώτης  καθώς και ο Κωνσταντίνος Κωταντούλας.

Υποψήφιοι και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Μανδέλλος και Παναγιώτης Μιχαλάτος. Υποψήφιοι επίσης ο Γιώργος Χριστόπουλος, η  Ζωή Μακρασίμου , η Μαρία Πολυγένη και η Αθηνά Σταμούλη.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Πέμπτη: Ακολουθία Αχράντων Παθών – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης – Πρωτοδικείο στην Ναύπακτο

Published

on

By

Ολοκληρώθηκε σήμερα Μ. Τετάρτη στη Βουλή η ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τον νέο δικαστικό χάρτη της χώρας. Το νομοθέτημα ψηφίστηκε μετά την διενέργεια ονομαστικής ψηφοφορίας που ζήτησε η αντιπολίτευση.

Συγκεκριμένα, με 158 ψήφους υπέρ και 141 κατά, στο σύνολο των 299 ψηφισάντων βουλευτών, πέρασε το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τον νέο νόμο θα υπάρχει ένα Κεντρικό Πρωτοδικείο στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, με έδρα  το Αγρίνιο, το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου θα λειτουργεί ως παράλληλη έδρα του Πρωτοδικείου Αιτωλοακαρνανίας ενώ περιφερειακό Πρωτοδικείο θα λειτουργήσει στη Ναύπακτο.

Κατά την διήμερη συζήτηση του νομοσχεδίου, στην οποία μίλησε χθες και ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση μίλησε για νομοσχέδιο ιστορικής τομής στην ενίσχυση της ταχύτητας απονομής δικαιοσύνης. Θέση που δεν συμμερίστηκε η αντιπολίτευση μιλώντας είτε για κατάργηση δικαστηρίων είτε για ανεπάρκεια υποδομών σε τεχνολογία και προσωπικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Τετάρτη Ακολουθία Μυστικού δείπνου – Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:30)

Published

on

By

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ