Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανεξάρτητοι Κοτρωνιάς και Σαλαμούρας

Published

on

Με επιστολές τους προς τον Δήμαρχο Ναυπακτίας οι δημοτικοί σύμβουλοι Θωμάς Κοτρωνιάς (πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου) και Χρήστος Σαλαμούρας (πρόεδρος 1ης ΓΕΝ Αιτωλ/νίας – ΧΥΤΑ) ενημερώνουν την ανεξαρτητοποίησή τους από την δημοτική παράταξη «Ενωτική Πρωτοβουλία».

Η ενημέρωση αυτή ουδέποτε έφτασε προς το Nafsweek, φαινόμενο επαναλαμβανόμενο, που μας δημιουργεί εύλογα ερωτήματα και απορίες για το πόσο κατευθυνόμενο είναι, με αποδείξεις πλέον, το παιγνίδι αποκλεισμού  έγκυρων μέσων ενημέρωσης.      

Όσον αφορά την ενημέρωση που… χάθηκε στο δρόμο(!!!), με μια ανακοίνωση τεσσάρων αράδων προς τον δήμαρχο Ναυπακτίας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θωμάς Κοτρωνιάς, ανακοινώνει την παραίτηση από την θέση αυτή και ταυτόχρονα την ανεξαρτητοποίησή του από την δημοτική παράταξη. Αναφέρει στην ανακοίνωση:

«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε

Σας δηλώνω ότι παραιτούμαι από την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και ανεξαρτοποιούμαι από την παράταξη Ενωτική Πρωτοβουλία.

Σας ευχαριστώ για την μέχρι σήμερα συνεργασία μας.

          Με τιμή

    Θωμάς Κοτρωνιάς»

Τα βήματα Κοτρωνιά ακολούθησε και ο πρόεδρος του ΧΥΤΑ Χρήστος Σαλαμούρας, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του δηλώνει με επιστολή του προς τον δήμαρχο Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλο την ανεξαρτητοποίησή του.   

Αναφέρει δε στην επιστολή του πως τίθεται στην διάθεση του δημάρχου, προκειμένου να γίνει η αντικατάστασή του από την θέση του προέδρου του ΧΥΤΑ που κατέχει σήμερα.  

Αναφέρει στην Δημόσια (!!!) όπως χαρακτηρίζει την επιστολή του ο κ. Σαλαμούρας:

«Κύριε Δήμαρχε

Σας γνωστοποιώ την ανεξαρτητοποίηση μου από την “Ενωτική Πρωτοβουλία”.

Όσον αφορά τις δεσμεύσεις, υποχρεώσεις και θέσεις ευθύνης που απορρέουν από τη μέχρι σήμερα συνεργασία μας παρακαλώ να επιληφθείτε των πρωτοβουλιών και ενεργειών απαγκίστρωσης μου, σύμφωνα με όσα δημόσια έχω αναφέρει.

Στη διάθεσή σας προκειμένου να συμβάλω στη διεκπεραίωση όλων των εκκρεμοτήτων που αφορούν τη συνεργασία μας.

Με τιμή Χρήστος Σαλαμούρας»

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Πέμπτη: Ακολουθία Αχράντων Παθών – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης – Πρωτοδικείο στην Ναύπακτο

Published

on

By

Ολοκληρώθηκε σήμερα Μ. Τετάρτη στη Βουλή η ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τον νέο δικαστικό χάρτη της χώρας. Το νομοθέτημα ψηφίστηκε μετά την διενέργεια ονομαστικής ψηφοφορίας που ζήτησε η αντιπολίτευση.

Συγκεκριμένα, με 158 ψήφους υπέρ και 141 κατά, στο σύνολο των 299 ψηφισάντων βουλευτών, πέρασε το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τον νέο νόμο θα υπάρχει ένα Κεντρικό Πρωτοδικείο στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, με έδρα  το Αγρίνιο, το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου θα λειτουργεί ως παράλληλη έδρα του Πρωτοδικείου Αιτωλοακαρνανίας ενώ περιφερειακό Πρωτοδικείο θα λειτουργήσει στη Ναύπακτο.

Κατά την διήμερη συζήτηση του νομοσχεδίου, στην οποία μίλησε χθες και ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση μίλησε για νομοσχέδιο ιστορικής τομής στην ενίσχυση της ταχύτητας απονομής δικαιοσύνης. Θέση που δεν συμμερίστηκε η αντιπολίτευση μιλώντας είτε για κατάργηση δικαστηρίων είτε για ανεπάρκεια υποδομών σε τεχνολογία και προσωπικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Τετάρτη Ακολουθία Μυστικού δείπνου – Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:30)

Published

on

By

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ