Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επαχτίτικο καρναβάλι

Published

on

Ο Δήμος Ναυπακτίας και η Δημοτική Κοινότητα Ναυπάκτου, σε  συνεργασία με το Σύλλογο» Ναύπακτος Πολιτιστικές Διαδρομές», ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ, να συμμετάσχουν στο Επαχτίτικο Καρναβάλι, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα χαράς, αισιοδοξίας, ζωντάνιας, φαντασίας και ξεφαντώματος.

Το Σάββατο 2 Mαρτίου, στην πλατεία Φαρμάκη και  ώρα 11:00 π.μ., θα  πραγματοποιηθεί ο Παιδικός Χορός Μεταμφιεσμένων  ενώ την Κυριακή 3 Μαρτίου και ώρα 10:30 π.μ. θα ξεκινήσει για τα παιδιά  το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού  , με τη συμμετοχή της Σβούρας.

Το Σάββατο 9 Μαρτίου και ώρα 11:30 π.μ. οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν το Εργαστήρι Μάσκας, στην Πλατεία Φαρμάκη ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας θα αναβιώσουν «Οι νταβάδες στην οδό Μεζεδίων», ώρα 8:00μ.μ, στο Στενοπάζαρο.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου οι καρναβαλιστές με κέφι και χορό θα συμμετάσχουν στην καθιερωμένη παρέλαση που θα ξεκινήσει στις 6:00μ.μ. από το Κεφαλόβρυσο και θα ολοκληρωθεί στις 8:00μ.μ. στο λιμάνι της Ναυπάκτου. 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Πέμπτη: Ακολουθία Αχράντων Παθών – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης – Πρωτοδικείο στην Ναύπακτο

Published

on

By

Ολοκληρώθηκε σήμερα Μ. Τετάρτη στη Βουλή η ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τον νέο δικαστικό χάρτη της χώρας. Το νομοθέτημα ψηφίστηκε μετά την διενέργεια ονομαστικής ψηφοφορίας που ζήτησε η αντιπολίτευση.

Συγκεκριμένα, με 158 ψήφους υπέρ και 141 κατά, στο σύνολο των 299 ψηφισάντων βουλευτών, πέρασε το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τον νέο νόμο θα υπάρχει ένα Κεντρικό Πρωτοδικείο στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, με έδρα  το Αγρίνιο, το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου θα λειτουργεί ως παράλληλη έδρα του Πρωτοδικείου Αιτωλοακαρνανίας ενώ περιφερειακό Πρωτοδικείο θα λειτουργήσει στη Ναύπακτο.

Κατά την διήμερη συζήτηση του νομοσχεδίου, στην οποία μίλησε χθες και ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση μίλησε για νομοσχέδιο ιστορικής τομής στην ενίσχυση της ταχύτητας απονομής δικαιοσύνης. Θέση που δεν συμμερίστηκε η αντιπολίτευση μιλώντας είτε για κατάργηση δικαστηρίων είτε για ανεπάρκεια υποδομών σε τεχνολογία και προσωπικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Τετάρτη Ακολουθία Μυστικού δείπνου – Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:30)

Published

on

By

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ