Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Αιτωλ/νίας από τον Κώστα Σπηλιόπουλο

Published

on

Με τις υποψηφιότητες τεσσάρων Ναυπάκτιων να περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιό του, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Σπηλιόπουλος παρουσίασε τον βασικό κορμό των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του για την Αιτωλ/νία, την Τετάρτη  27 Μαρτίου σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο.

 «Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες προέρχονται από όλο το δημοκρατικό πολιτικό φάσμα, με σαφή Ευρωπαϊκό προσανατολισμό, εκπροσωπούν ευρεία επαγγελματική γκάμα, έχουν γερές ρίζες στην τοπική κοινωνία και έντονη δραστηριότητα. Η αυτοδιοικητική εμπειρία σε συνδυασμό με την όρεξη και την ορμητικότητα της νέας γενιάς των υποψηφίων μας, δημιουργούν το απαραίτητο μίγμα στην προσπάθεια επανεκκίνησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας», τόνισε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ο Κ. Σπηλιόπουλος.

«Οι απερχόμενοι κουράστηκαν και κούρασαν. Απέδειξαν ότι δεν μπορούν. Εμείς μπορούμε και θέλουμε να πάμε τη Δυτική Ελλάδα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ», προσέθεσε. Στην συγκέντρωση το παρών έδωσε και ο τέως υπουργός Χρήστος Βερελής, απευθύνοντας χαιρετισμό.  

Οι Ναυπάκτιοι που περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο είναι: Νίκος Αλτανόπουλος ( γεννήθηκε στην Ασπριά του Δήμου Ναυπακτίας), Έφη Γρίνου (γεννήθηκε στον Αετό Δ. Ακτίου-Βόνιτσας  και κατοικεί στη Ναύπακτο), Βασίλης Μπαρπαγιάννης  (γεννήθηκε στη Ναύπακτο) και Μιχάλης Παππάς ( γεννήθηκε στο Νεοχώρι Μεσολογγίου και διαμένει στη Ναύπακτο).

Στο ψηφοδέλτιο περιλαμβάνονται επίσης οι : Πόπη Γιαλιά, Δημήτρης Κρέτσης, Βασιλική Κουνέλη, Χρήστος Κωστακόπουλος, Ελπίδα Λυμπεριου, Παναγιώτης – Ηλίας Μίχας, Ζωή Παπαδημητρίου, Διονύσης Σαμαράς, Ανδρέας Σκύρλας, Ανδριανή  Σταθοπούλου, Κώστας Τσουράπης.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακολουθία Αναστάσεως – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 23:00)

Published

on

By

 

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Παρασκευή: Ακολουθία του Επιταφίου – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαθήλωση – Ι.Ν Αγ. Παρασκευής Ναυπάκτου (Ζωντανά)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ