Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Για μια θέση στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Ναυπάκτου

Published

on

Μεγάλος συνωστισμός παρατηρείται για μια θέση στο ψηφοδέλτιο στη Ναύπακτο. Συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, καραμπόλες, δυσαρέσκειες και αποχωρήσεις προκαλεί η σύνθεση του κεντρικού ψηφοδελτίου στη Ναύπακτο.

Τα πρωτοκλασάτα στελέχη που κουβαλούν μεγάλη εκλογική πελατεία και τα οποία μέχρι σήμερα εκλέγονταν σε περιφερειακές δημοτικές ενότητες φημολογείται ότι «βάζουν ως βέτο» στους επικεφαλής των παρατάξεων να κατέβουν οι ίδιοι υποψήφιοι στο κεντρικό της Ναυπάκτου και υποψήφιος της επιλογής τους στην περιφερειακή ενότητα από την οποία προέρχονται…

Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουν πολλούς στόχους. Εκλέγονται οι ίδιοι στη Ναύπακτο, εξασφαλίζουν την εκλογή «δικού τους υποψηφίου» στην περιφερειακή δημοτική ενότητα και «βγάζουν εκτός» δημοτικού συμβουλίου άλλους υποψηφίους.

Αυτός είναι και ο λόγος, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν από το επιτελείο Κοτσανά, που ο Κοτσανάς βρέθηκε εκτός Ενωτικής Πρωτοβουλίας.

Αυτός λένε κάποιοι ότι είναι και ο λόγος που ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες των ορεινών και του Σαλαμούρα στο συνδυασμό του Γκίζα.

Ο προεκλογικός πόλεμος καλά κρατεί εντός και εκτός των τειχών!

#Δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική συνδρομητική εφημερίδα Nafsweek, που κάθε Παρασκευή φτάνει στα e-mail των συνδρομητών μας  

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακολουθία Αναστάσεως – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 23:00)

Published

on

By

 

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Παρασκευή: Ακολουθία του Επιταφίου – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαθήλωση – Ι.Ν Αγ. Παρασκευής Ναυπάκτου (Ζωντανά)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ