Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ψήφισμα του Δήμου Ναυπακτίας για την υποστελέχωση Τροχαίας και Λιμενικού

Published

on

Με ομόφωνο ψήφισμα ο δήμος Ναυπακτίας τάσσεται απέναντι στη συρρίκνωση των τμημάτων Τροχαίας και Λιμενικού στην πόλη της Ναυπάκτου.

Το σοβαρό αυτό θέμα, που θα αντιμετωπίσει το αμέσως επόμενο διάστημα τόσο η πόλη της Ναυπάκτου όσο και η ευρύτερη περιοχή, έχει ως αιτία την αναμενόμενη σύσταση Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων που θα επιτηρεί την Ιόνια οδό.

Σύμφωνα με τον κεντρικό σχεδιασμό, αναμένεται η αποδυνάμωση του τμήματος της Τροχαίας Ναυπάκτου, καθώς η στελέχωση της υπό σύσταση Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων, που θα επιτηρεί την Ιόνια οδό, θα καλυφθεί από τις δυνάμεις της Ναυπάκτου και του Μεσολογγίου.

Την εισήγηση του ψηφίσματος στο Δημοτικό Συμβούλιο, έκανε ο αντιδήμαρχος διοικητικού και πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου  Αντώνης Φράγκος.

 

Αναφέρεται στο ψήφισμα:

«Το τελευταίο διάστημα, παρατηρείται υποστελέχωση του Α.Τ. Ναυπάκτου ,της Τροχαίας και του Λιμενικού Σταθμού Ναυπάκτου. Οι υπηρεσίες  λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας και σε πολλές περιπτώσεις υπολείπονται κατά 5-6 άτομα από την απαραίτητη δύναμη για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Η υποστελέχωση ουσιαστικά δυσχεραίνει ή καθιστά αδύνατη την αστυνόμευση στον δήμο Ναυπακτίας ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους δήμους σε έκταση στην Ελλάδα.

Σύντομα πρόκειται να λειτουργήσει νέο τμήμα τροχαίας αυτοκινητοδρόμων για την Ιόνια οδό και φημολογείται ότι θα στελεχωθεί από άτομα της τροχαίας Ναυπάκτου

Δηλώνουμε με τον πλέον ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο την εναντίωσή μας στη συνεχή υποβάθμιση των νευραλγικών υπηρεσιών για την αστυνόμευση και την τήρηση της τάξης στον δήμο μας ήτοι του Α.Τ. της τροχαίας και του λιμενικού σταθμού.

Καταδικάζουμε οποιαδήποτε ενέργεια η οποία δυσχεραίνει την λειτουργία των ανωτέρω υπηρεσιών.

Απαιτούμε την άμεση και πλήρη στελεχωσή τους δεν δεχόμαστε άλλη υποβάθμιση στην λειτουργία τους ή μεταφορά προσωπικού σε άλλες υπηρεσίες.

Τέλος, το Δ.Σ. εξουσιοδοτεί τον δήμαρχο Ναυπακτίας να συνεχίσει με μεγαλύτερη ένταση τις προσπάθειες σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και προς κάθε κατεύθυνση, είτε με έγγραφες διαμαρτυρίες είτε με προσωπικές παραστάσεις και δημοσίευση του θέματος στα Μέσα μαζικής ενημέρωσης, προκειμένου να δοθεί άμεση λύση στο σοβαρότατο αυτό θέμα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών που αντιμετωπίζουμε και το οποίο δημιουργεί πολλά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του δήμου μας».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακολουθία Αναστάσεως – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 23:00)

Published

on

By

 

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Παρασκευή: Ακολουθία του Επιταφίου – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαθήλωση – Ι.Ν Αγ. Παρασκευής Ναυπάκτου (Ζωντανά)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ