Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Γ. Νταουσάνης ανακοίνωσε ακόμα έξι υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους

Published

on

Λάζαρος Τρύφωνας

Εργάζομαι ως Τεχνολόγος Ακτινολόγος στο Νοσοκομείο του Ρίου. Με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση του Γιάννη Νταουσάνη να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ. Γνωρίζω πολύ καλά το όραμά του και τον τρόπο που λειτουργεί για να πετύχει αυτά που στοχεύει.  Είναι γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης και έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται να έχει ο δήμαρχος, ώστε και να συνεργαστεί, αλλά και να οδηγήσει τη Ναυπακτία σ’ ένα καλύτερο μέλλον. Αποδέχτηκα την πρότασή του και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για ένα καλύτερο αύριο στο δήμο μας.

 

Κωτσικογιάννη Παναγιώτα

Εργάζομαι ως ελεύθερη επαγγελματίας. Συγκεκριμένα διατηρώ βιβλιοπωλείο στο Κεφαλόβρυσο. Αποφάσισα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Γιάννη Νταουσάνη και το συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ γιατί πιστεύω ότι πρέπει να συμμετέχουμε και να προσφέρουμε στο τόπο μας, γιατί η τοπική αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη και από νέους ανθρώπους.  Πιστεύω ότι ο Γιάννης Νταουσάνης είναι ο καταλληλότερος  δήμαρχος  για την εξέλιξη του τόπου μας γιατί διαθέτει τις γνώσεις, αλλά και τη θέληση για να πάει τον τόπο μας μπροστά.

 

Κυρίτση Ευτυχία

Είμαι συνταξιούχος. Αποφάσισα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος, στο πλευρό του Γιάννη Νταουσάνη και με το συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ γιατί πιστεύω ότι είναι ο πιο κατάλληλος για δήμαρχος και είμαι σίγουρη ότι η επόμενη δημοτική αρχή θα χαράξει μια ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για το τόπο μας, για το καλό όλων μας.

 

Βασιλοπούλου Κωνσταντίνα

Εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος. Κατάγομαι από τη Λιμνίτσα της Δ.Ε Αποδοτίας. Αποφάσισα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο δήμο Ναυπακτίας με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ και επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Νταουσάνη γιατί όταν ήταν δήμαρχος Ναυπάκτου πραγματοποίησε έργα    και δεν έμεινε στα λόγια. Θεωρώ ότι ο καταλληλότερος για να είναι ο νέος δήμαρχος Ναυπακτίας.

 

Ρήγα Μαρία

Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας. Οι γονείς μου κατάγονται ο μεν πατέρας μου από τη Λεύκα, η δε μητέρα μου από την Ελατόβρυση της Δ.Ε Αποδοτίας. Είμαι μητέρα μιας κόρης. Αποφάσισα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Γιάννη Νταουσάνη και το συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ γιατί υπάρχουν αρκετά προβλήματα στην ορεινή Ναυπακτία που πρέπει να επιλυθούν και θέλω να συνεισφέρω για την επίλυσή τους. Είμαι σίγουρη ότι με το Γιάννη Νταουσάνη η Ναυπακτία θα μπει σε τροχιά ανάπτυξης.

 

Κονίδας Βασίλης

Είμαι συνταξιούχος. Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιάννη Νταουσάνη και το συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ γιατί πιστεύω ότι είναι ο μόνος που μπορεί να ανταποκριθεί θετικά στις νέες προκλήσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης, γιατί διαθέτει και εμπειρία αλλά και εργατικότητα.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαθήλωση – Ι.Ν Αγ. Παρασκευής Ναυπάκτου (Ζωντανά)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Πέμπτη: Ακολουθία Αχράντων Παθών – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης – Πρωτοδικείο στην Ναύπακτο

Published

on

By

Ολοκληρώθηκε σήμερα Μ. Τετάρτη στη Βουλή η ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τον νέο δικαστικό χάρτη της χώρας. Το νομοθέτημα ψηφίστηκε μετά την διενέργεια ονομαστικής ψηφοφορίας που ζήτησε η αντιπολίτευση.

Συγκεκριμένα, με 158 ψήφους υπέρ και 141 κατά, στο σύνολο των 299 ψηφισάντων βουλευτών, πέρασε το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τον νέο νόμο θα υπάρχει ένα Κεντρικό Πρωτοδικείο στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, με έδρα  το Αγρίνιο, το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου θα λειτουργεί ως παράλληλη έδρα του Πρωτοδικείου Αιτωλοακαρνανίας ενώ περιφερειακό Πρωτοδικείο θα λειτουργήσει στη Ναύπακτο.

Κατά την διήμερη συζήτηση του νομοσχεδίου, στην οποία μίλησε χθες και ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση μίλησε για νομοσχέδιο ιστορικής τομής στην ενίσχυση της ταχύτητας απονομής δικαιοσύνης. Θέση που δεν συμμερίστηκε η αντιπολίτευση μιλώντας είτε για κατάργηση δικαστηρίων είτε για ανεπάρκεια υποδομών σε τεχνολογία και προσωπικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ