Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καταγγελία Σπ. Τραχύλη και Μ. Χάρου: Η δημοτική αρχή παίζει προεκλογικά παιγνίδια με την ΔΕΥΑΝ

Published

on

Δεν γνώριζε απολύτως τίποτα το ΔΣ της ΔΕΥΑΝ για τις εξελίξεις

Ανακοίνωση – καταγγελία για την συμπεριφορά της πρόεδρου της ΔΕΥΑΝ Αγγελικής Σμπούκη εξέδωσαν ο Σπύρος Τραχύλης και ο Αριστομένης Χάρος, μέλη και οι δύο του ΔΣ της Δημοτικής επιχείρησης. Όπως καταγγέλλουν: ποτέ δεν ενημερώθηκε, όπως θεσμικά θα έπρεπε, το ΔΣ της ΔΕΥΑΝ για τις εξελίξεις που αφορούσαν το θέμα της αποχέτευσης, με την πρόεδρο να δίνει μαζί με τον δήμαρχο Ναυπακτίας συνέντευξη τύπου για το θέμα. Ταυτόχρονα κάνουν λόγο για προεκλογικά παιχνίδια της δημοτικής αρχής μέσα από την πρόσφατη συνέντευξη τύπου που δόθηκε για το θέμα της αποχέτευσης.

Αναφέρουν στην ανακοίνωση – καταγγελία τους:

«Καταγγέλλουμε την πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ κ. Αγγελική Σμπούκη η οποία χωρίς καμία ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης προέβη σήμερα μαζί με το δήμαρχο και τους στενούς συνεργάτες του σε ανακοινώσεις για τη ΔΕΥΑΝ ποδοπατώντας κάθε έννοια δεοντολογίας και χρηστής διοίκησης.

Ενημερώνουμε την κ. Σμπούκη ότι το ΔΣ της ΔΕΥΑΝ διοικεί την εταιρεία και είναι υπεύθυνο έναντι του νόμου και των πολιτών για κάθε θέμα που αφορά την επιχείρηση. Γιατί λοιπόν η κ. Πρόεδρος δεν συγκάλεσε το Δ.Σ να το ενημερώσει για ένα τόσο σημαντικό θέμα ;

Είναι προφανές ότι τόσο η πρόεδρος όσο και ο δήμαρχος με τους συνεργάτες του γνωρίζουν ότι αυτά  που είπανε σήμερα στα ΜΜΕ δεν μπορούν να τα πουν στο ΔΣ της επιχείρησης και το παρακάμπτουν. Μόνο έτσι μπορούν να σερβίρουν ζεστή την προεκλογική τους σούπα στους «αφελείς» δημότες. Ξέχασαν όμως ότι τώρα όλοι τους έχουν καταλάβει.

Η δημοτική αρχή Λουκόπουλου, για τις προεκλογικές της ανάγκες, παίζει παιχνίδια σε βάρος των ανέργων και των δημοτών της Ναυπακτίας. Σ’ αυτούς που θα κληθούν να πληρώσουν το λογαριασμό, πολλαπλάσιο από αυτά που δήθεν χάρισε ο υπουργός στην ΔΕΥΑΝ προκειμένου να ενισχύσει τον προεκλογικό αγώνα της παράταξης του κ. Λουκόπουλου.

Αφού λοιπόν η κ. Σμπούκη και ο κ. Λουκόπουλος κρίνουν ότι το ΔΣ της ΔΕΥΑΝ είναι διακοσμητικό και το απαξιώνουν με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο, καταγγέλλουμε στην κοινωνία που εκπροσωπούμε τις απαράδεκτες ενέργειες της δημοτικής αρχής Λουκόπουλου που υποσκάπτουν το μέλλον της ΔΕΥΑΝ μεταφέροντας στις μελλοντικές διοικήσεις πολλαπλάσιο το πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Ναύπακτος  6/5/2019

Τα  μέλη του ΔΣ της ΔΕΥΑΝ

Τραχύλης Σπυρίδων

Χάρος Αριστομένης»

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Πέμπτη: Ακολουθία Αχράντων Παθών – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης – Πρωτοδικείο στην Ναύπακτο

Published

on

By

Ολοκληρώθηκε σήμερα Μ. Τετάρτη στη Βουλή η ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τον νέο δικαστικό χάρτη της χώρας. Το νομοθέτημα ψηφίστηκε μετά την διενέργεια ονομαστικής ψηφοφορίας που ζήτησε η αντιπολίτευση.

Συγκεκριμένα, με 158 ψήφους υπέρ και 141 κατά, στο σύνολο των 299 ψηφισάντων βουλευτών, πέρασε το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τον νέο νόμο θα υπάρχει ένα Κεντρικό Πρωτοδικείο στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, με έδρα  το Αγρίνιο, το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου θα λειτουργεί ως παράλληλη έδρα του Πρωτοδικείου Αιτωλοακαρνανίας ενώ περιφερειακό Πρωτοδικείο θα λειτουργήσει στη Ναύπακτο.

Κατά την διήμερη συζήτηση του νομοσχεδίου, στην οποία μίλησε χθες και ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση μίλησε για νομοσχέδιο ιστορικής τομής στην ενίσχυση της ταχύτητας απονομής δικαιοσύνης. Θέση που δεν συμμερίστηκε η αντιπολίτευση μιλώντας είτε για κατάργηση δικαστηρίων είτε για ανεπάρκεια υποδομών σε τεχνολογία και προσωπικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Τετάρτη Ακολουθία Μυστικού δείπνου – Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:30)

Published

on

By

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ