Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Κλειδώνουν» τα Ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία

Published

on

Αύριο Παρασκευή αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να γίνουν γνωστά τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, στην οποία συμμετέχουν και οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας, Γιώργος Βαρεμένος και Μαρία Τριανταφύλλου.

Η Κεντρική Επιτροπή θα κληθεί να επικυρώσει τις αποφάσεις της επταμελούς εκλογικής επιτροπής, η οποία, υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα, θα αναλάβει να επεξεργαστεί τις προτάσεις που έχουν στείλει ή θα στείλουν μέσα στις επόμενες ώρες οι Νομαρχιακές Επιτροπές.

Η λίστα της Αιτωλοακαρνανία θα περιλαμβάνει τα ονόματα των δύο βουλευτών, αλλά και αρκετά ακόμη, που έχουν προταθεί από τα μέλη του κόμματος.

Μεταξύ αυτών, σύμφωνα με πληροφορίες είναι οι  Σταύρος ΚαραγκούνηςΓ. Βασιλείου, Σ. Κοντονάσιου, Καλλιρόη Αυδή, Ηρώ Ζαβογιάννη,  Χρήστος  Κοκκινοβασίλης και Χρήστος Χαλαζιάς. Επίσης ο υφυπουργός Υποδομών Θάνος Μωραΐτης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν και το όνομα του πρ. Υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή.

 

ΝΔ: Προσεκτικές επιλογές

Ύστερα από την άνετη επικράτηση στις ευρωεκλογές, δημιουργούνται νέες καταστάσεις στη Ν.Δ. για τις επικείμενες εθνικές εκλογές του Ιουλίου, καθώς πάρα πολλά στελέχη ζητούν πλέον να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Η ηγεσία της Ν.Δ. δεν σκοπεύει να κινηθεί βιαστικά, θέλοντας να κάνει προσεκτικές επιλογές, αλλά και να αποφύγει τυχόν έντονες αντιδράσεις από «κομμένους» των ψηφοδελτίων.

Έτσι, ο σχεδιασμός προβλέπει την ανακοίνωση σε δόσεις των υποψηφίων που θα διεκδικήσουν την ψήφο του εκλογικού σώματος στο Νομό.

Έτσι στην Αιτωλοακαρνανία, εκτός από τους βουλευτές Κ. Καραγκούνη, Μ. Σαλμά,  Σπήλιο Λιβανό,  Βασίλης Φεύγα, Τόνια Αράχωβα σίγουρη είναι και η Γεωργία Μπόκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι μάλλον δεδομένη η υποψηφιότητα της Μαρίας Καλπουζάνη  ενώ ακούγεται έντονα και το όνομα της Αναστασίας Σακαρέλη.

Όσον αφορά τα στελέχη από την Ναυπακτία δεν υπάρχει ακόμα καμία κινητικότητα.

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακολουθία Αναστάσεως – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 23:00)

Published

on

By

 

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Παρασκευή: Ακολουθία του Επιταφίου – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαθήλωση – Ι.Ν Αγ. Παρασκευής Ναυπάκτου (Ζωντανά)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ