Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η κόντρα καλά κρατεί, με Ατρόμητο και Δήμο

Published

on

Μετά το περιστατικό που συνέβη στο ΔΑΚ Αντιρρίου, την Κυριακή 4 Μαρτίου και προ του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Ατρόμητου Αντιρρίου και Ναυπακτιακού Αστέρα, με τον Δήμαρχο Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλο και τον αντιδήμαρχο Ανδρέα Κοτσανά, να τους απαγορεύεται να κάνουν επίσκεψη στα αποδυτήρια των δυο ομάδων, από τον πρόεδρο του Ατρομήτου, το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας του Αντιρρίου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση. Αναφέρει σε αυτή:

«Θεσμός- ους.. κάτι που έχει καθιερωθεί . συνήθεια. κατάσταση  που δημιουργεί νομικά ή ηθικά δικαιώματα και υποχρεώσεις. Οι  θεσμοί- θεμελιώδεις νόμοι της πολιτείας.

Τα ανωτέρω είναι ορισμός από λεξικά της νέας Ελληνικής Γλώσσας. Πολλάκις έχει ακουστεί από χείλη παραγόντων της Δημοτικής Αρχής ,και δη σε εμάς , η φράση « είμαστε θεσμός». Με αφορμή  περιστατικό που συνέβη κατά την έναρξη του αγώνος  μεταξύ του Ατρόμητου Αντιρρίου και Ναυπακτιακού Αστέρα  θα θέλαμε να δηλώσουμε τα εξής- θεσμός είναι κατά την διάρκεια των επίσημων αγώνων ποδοσφαίρου αποκλειστικά υπεύθυνοι και υπόλογοι  για την ασφάλεια και ομαλή διεξαγωγή του είναι η γηπεδούχος ομάδα ,υπό τον έλεγχο –επιτήρηση του διαιτητού και παρατηρητή αγώνα. Δεν είναι ούτε για τουρνέ , ούτε για επιθεωρήσεις χώρων (μαντρών, αγωνιστικού πρασίνου, πυλώνων φωτισμού!;) , ούτε για δημόσιες σχέσεις και θεατρικές παραστάσεις προ μεγάλου κοινού.                                      Υπάρχουν άλλες 364 ημέρες του χρόνου για τέτοιες ενέργειες.  Πόλυ ευχαρίστως οι όποιοι επίσημοι να τους φιλοξενήσουμε σε περίοπτη θέση στην κερκίδα  και μετά το πέρας του αγώνος να έρθουν στα αποδυτήρια για χαιρετισμούς  ή επιθεωρήσεις ή ότι άλλο νομίζουν. Υπάρχει ο χώρος και χρόνος για όλα όπως επιτάσσουν οι θεσμοί που τόσο επικαλούνται. Τα του Καίσαρος τω  Καίσαρι».

Οι όποιες εξελίξεις…  στην Ηλεκτρονική εφημερίδα Nafsweek.gr που αποστέλλεται κάθε Παρασκευή στα email των συνδρομητών της

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Παρασκευή: Ακολουθία του Επιταφίου – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαθήλωση – Ι.Ν Αγ. Παρασκευής Ναυπάκτου (Ζωντανά)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Πέμπτη: Ακολουθία Αχράντων Παθών – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ