Nafsweek.gr
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Connect with us
Nafsweek.gr Nafsweek.gr

Nafsweek.gr

AHEPA CUP 2021: Ξεκινά το τουρνουά

  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

AHEPA CUP 2021: Ξεκινά το τουρνουά

Published

2 έτη ago

on

21/07/2021

By

Admin
  • Share
  • Tweet

Στην τελική ευθεία έχει μπει για τα καλά το φετινό “AHEPA CUP 2021” Beach Volleyball tournament, καθώς την Παρασκευή ξεκινά με ταμπλό 16 ομάδων, ενώ το Σάββατο 24 Ιουλίου και ώρα 19.00 στο αλσύλλιο του Γριμπόβου στη Ναύπακτο προγραμματίζεται ο μεγάλος τελικός.

Ο  τελικός θα μεταδοθεί ζωντανά από το IONIAN TV, το μεγάλο περιφερειακό κανάλι που εκπέμπει στην Ελλάδα (Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, Ιόνια νησιά και Αργοσαρωνικό) αλλά και παγκόσμια μέσω IP TV. Οι ομάδες θα διεκδικήσουν το κύπελλο του πρωταθλητή, το χρηματικό έπαθλο αλλά και τα δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια- δώρο του χορηγού TRITON Ferries σε ένα διήμερο συναρπαστικών αγώνων και αθλητικών συγκινήσεων.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου ασφαλείας, όπως προβλέπεται από την ΓΓΑ και την ΕΟΠΕ.

 Από τις ΗΠΑ στον τελικό θα παρευρεθεί ο ύπατος αθλητικός διευθυντής της AHEPA κ Chris Atsaves, ο οποίος θα βρίσκεται στην Ελλάδα με την ευκαιρία του παγκόσμιου συνεδρίου AHEPA που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα (25-31 Ιουλίου) καθώς και άλλοι αξιωματούχοι AHEPA από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επιπλέον το πρωί του Σαββάτου η AHEPA θα τιμήσει τα 200 χρόνια από την Επανάσταση σε ειδική εκδήλωση στον Κήπο των Ηρώων στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου, με παρόντες τον Ύπατο αντιπρόεδρο AHEPA k. Jimmy Kokotas εκπρόσωπο της ελληνικής κυβέρνησης και άλλους επισήμους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή 25 Ιουλίου η AHEPA ξεκινάει το παγκόσμιο συνέδριό της στην Αθήνα, σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού αφού η μεγαλύτερη οργάνωση ομογενών με την πλούσια προσφορά της στην Ελλάδα επιστρέφει στα πάτρια εδάφη μετά από πολλά χρόνια.

 

Related Topics:
Up Next

Συμβούλιο Ασφαλείας: Καταδίκη της Τουρκίας για τα Βαρώσια

Don't Miss

Παιδικοί-ΚΔΑΠ: Ξεκίνησαν οι Αιτήσεις

You may like

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Έδωσαν τα  χέρια” Λουκόπουλος και Σαλαμούρας

Published

2 ημέρες ago

on

27/01/2023

By

Admin

Σε ανακοίνωσή της η “Ενωτική πρωτοβουλία” δημοσιοποιεί την συνεργασία της με τον πρ. δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Σαλαμούρα. Αναφέρει η ανακοίνωση:

“Ανακοινώνουμε σήμερα ότι σε συνάντηση που είχε ο επικεφαλής της παράταξής μας Τάκης Λουκόπουλος   με τον πρώην δημοτικό μας σύμβουλο  κ. Χρήστο Σαλαμούρα  “έδωσαν τα  χέρια” κατά το κοινώς λεγόμενο,  για κοινό βηματισμό στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι επαγγελματίες του Αντιρρίου για την πώληση των εργοταξιακών

Published

3 ημέρες ago

on

26/01/2023

By

Admin
Εργοταξιακοί-Αντίρριο-ΤΑΙΠΕΔ

Η Ένωση επαγγελατοβιοτεχνικών και εμπόρων Αντιρρίου “Ο Άγιος Παντελεήμων” με αφορμή το θέμα της πώλησης των πρώην εργοταξιακών χώρων στο Αντίρριο έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση:

ΘΕΜΑ: ΠΩΛΗΣΗ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
ΓΕΦΥΡΑΣ ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ

Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού του ΤΑΙΠΕΔ για την πώληση και αξιοποίηση του οικοπέδου των εργοταξιακών χώρων της γέφυρας.
Πριν από δύο περίπου χρόνια σε συγκέντρωση στο Αντίρριο ο κύριος Δήμαρχος μας διαβεβαίωνε όσον αφορά την εκποίηση του ακινήτου , ότι παρακολουθεί την εξέλιξη, έχει κάποιες επαφές και είμαστε σε σωστό δρόμο και μάλιστα προς την τουριστική κατεύθυνση.
Σήμερα φθάσαμε στο δια ταύτα και ο μεν Δήμαρχος δηλώνει ευχαριστημένος από το έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον για την περιοχή μας ,το δε τοπικό συμβούλιο και ο αντιδήμαρχος Αντιρρίου δηλώνουν αντίθετοι με οποιαδήποτε επιχείρηση υποβάθμισης της περιοχής .Ως εμπορικός σύλλογος σαφώς και δεν διαφωνούμε με τα παραπάνω , αλλά νομίζουμε ότι τρέχουμε πίσω από τις εξελίξεις .
Επειδή δεν γνωρίζουμε τους όρους του διαγωνισμού όσον αφορά τα είδη των επενδύσεων που μπορούν να γίνουν στον συγκεκριμένο χώρο ,ούτε αν πριν από τον διαγωνισμό υπήρξε κάποια γνωμοδότηση του τοπικού συμβουλίου ή κάποια παρέμβαση του κυρίου Δημάρχου προς το ΤΑΙΠΕΔ, ζητάμε:

   Κατεπείγουσα σύγκληση του τοπικού συμβουλίου του Αντιρρίου με πρόσκληση όλων των φορέων της περιοχής, του Δημάρχου και των αρχηγών των δημοτικών παρατάξεων, για ενημέρωση μας ,έστω και εκ των υστέρων , για το σοβαρότερο θέμα που αφορά την ανάπτυξη της περιοχής και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και απασχολεί την τοπική κοινωνία τα τελευταία 20 χρόνια.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος
Δαβανέλλος Θέμης

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινούν εργασίες αποκατάστασης επαρχιακών οδών στους Δήμους Ναυπακτίας και Μεσολογγίου

Published

5 ημέρες ago

on

24/01/2023

By

Admin

Σε υπογραφή συμβάσεων με τους αναδόχους προχώρησε την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, προκειμένου να αποκατασταθούν φθορές  που έχουν σημειωθεί μετά από φυσικές καταστροφές σε επαρχιακές οδούς των Δήμων  Ναυπακτίας και Μεσολογγίου.

Ειδικότερα,  παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων, Θανάση Μαυρομμάτη, συμβασιοποιήθηκαν έργα συνολικού προϋπολογισμού 7,4 εκατ. ευρώ που αφορούν τεχνικές παρεμβάσεις σε κρίσιμα σημεία με στόχο να βελτιωθεί η  βατότητα του επαρχιακού οδικού δικτύου και να καταστούν ασφαλέστερες  οι μετακινήσεις.

Αποκαταστάσεις θα γίνουν  στην Τ.Κ. Δορβιτσάς προϋπολογισμού 1,5 εκ. ευρώ, στην ΤΚ Στράνωμας ύψους 1 εκ. ευρώ,  στον Πλάτανο ύψους 1,8 εκ. ευρώ, στην επαρχιακή οδό Πιτσιναίϊκα – Ριγάνι προϋπολογισμού 1,1 εκ. ευρώ, στο δρόμο από Στύλια προς Συκιά –Φαμηλα ύψους 1 εκ. ευρώ ,  όπως επίσης στο οδικό δίκτυο προς Μούσουρα του Δήμου Μεσολογγίου, επίσης ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που θα εκτελεστούν προβλέπονται αποκαταστάσεις στις σημαντικότερες βλάβες που παρουσιάστηκαν από  καταπτώσειςπρανών,έμφραξη τεχνικών απορροής όμβριων υδάτων, καθιζήσεις οδοστρώματος  κ.α.. Οι κυριότερες εργασίες για την αποκατάσταση  βλαβών αφορούν σε επανακατασκευή των τμημάτων με εξυγίανσήτους, κατασκευή έργων αντιστήριξης και έργων αποστράγγισης.Επίσης προβλέπεται  ανακατασκευή τεχνικών για την απορροή των όμβριων υδάτων όπου απαιτείται καθώς και εργασίες οδοστρωσίας, ασφαλτικών,  σήμανσης κ.α.

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ημέρες ago

“Έδωσαν τα  χέρια” Λουκόπουλος και Σαλαμούρας

Σε ανακοίνωσή της η “Ενωτική πρωτοβουλία” δημοσιοποιεί την συνεργασία της με τον πρ. δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Σαλαμούρα. Αναφέρει η ανακοίνωση:...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ3 ημέρες ago

Κυκλοφορεί το 253 ο φύλλο

ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες ago

Νέα υπηρεσία από την Τheocar

Εργοταξιακοί-Αντίρριο-ΤΑΙΠΕΔ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες ago

Οι επαγγελματίες του Αντιρρίου για την πώληση των εργοταξιακών

ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες ago

Κλειστό το πέρασμα στον Εύηνο

ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες ago

Εγκαίνια και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΟΜ Ναυπακτίας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ4 ημέρες ago

Η γελοιογραφία της εβδομάδας

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ4 ημέρες ago

Συνάντηση δημάρχων Πατρών, Ναυπάκτου και Μεσολογγίου για τα διόδια της Γέφυρας

ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες ago

42 εκατ. ευρώ στους Δήμους για τη θέρμανση σχολείων -Τι ποσό λαμβάνει ο Δήμος Ναυπακτίας

More ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

  • δωρεάν-ένσημα-σε-ανεργους δωρεάν-ένσημα-σε-ανεργους
    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ3 έτη ago

    Δωρεάν ένσημα σε ανέργους μέχρι τη σύνταξη

  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ5 έτη ago

  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ5 έτη ago

    Η σωστή σειρά εφαρμογής των προϊόντων ομορφιάς

  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ4 έτη ago

    Τα νέα δεδομένα για τα Πολεοδομικά της Ναυπάκτου

  • Βοήθεια-στο-σπίτι-πρόγραμμα-συμβασιούχοι Βοήθεια-στο-σπίτι-πρόγραμμα-συμβασιούχοι
    ΡΕΠΟΡΤΑΖ2 έτη ago

    Βοήθεια στο Σπίτι: Βγήκε ο πρώτος Πίνακας με όσους προηγούνται – Προθεσμία για τα δικαιολογητικά

  • λογαριασμοί-ΔΕΗ-ενεργοβορες-οικιακες-συσκευές λογαριασμοί-ΔΕΗ-ενεργοβορες-οικιακες-συσκευές
    ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 έτη ago

    Οι 5 πιο ενεργοβόρες συσκευές στο σπίτι

  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ3 έτη ago

    Από τα μαθητικά θρανία στα αμφιθέατρα

  • ΕΛΛΑΔΑ5 έτη ago

    Μάντρα τέλος;

Nafsweek.gr
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Επικοινωνία : info@nafsweek.gr | Τηλ: 6978500005 - Copyright © 2017 Nafsweek.gr