Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Απουσίες και ψήφοι με νόημα για το  Δημαρχείο στο Σκα

Published

on

Το θέμα του Δημαρχείου σχεδόν μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο όχι μόνο γιατί πάρθηκε μια απόφαση που έχει να κάνει με τον κεντρικό σχεδιασμό του Δήμου αλλά και για τον τρόπο που λειτούργησαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης και κυρίως η Ενωτική Πρωτοβουλία.

Μετά λοιπόν από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, κατά την οποία ο Γ. Σιαμαντάς συντάχθηκε με την πρόταση του Γ. Γούλα για αναβολή και διαβούλευση, ο Λ. Χρυσανθόπουλος και Γρ. Σκαρλάτος ψήφισαν “παρών” και οι Π. Κονίδας ψήφισε υπέρ της εισηγήσεως του δημάρχου δεν μπορεί κανείς να προσπεράσει τις διαφοροποιήσεις.

Το γεγονός ότι η ομάδα δεν ψήφισε συντονισμένα σε ένα τόσο σημαντικό θέμα περιπλέκει τα πράγματα και αφήνει ερωτηματικά αλλά και περιθώρια για σενάρια ακόμα και για τις απουσίες του επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Τάκη Λουκόπουλου και του συμβούλου Νίκου Δημητρόπουλου.

Εξάλλου η αλλαγή της χρήσης από κολυμβητήριο σε δημοτικό κτήριο  είχε ψηφιστεί από το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο με πρόταση και ενέργειες της δημοτικής αρχής Λουκόπουλου και εισήγηση του τότε αρμόδιου αντιδημάρχου Κώστα Καρακώστα.

Τι έγινε λοιπόν και οι σύμβουλοι της Ενωτικής Πρωτοβουλίας ψήφισαν κατά αυτόν τον τρόπο;

 

Δημοσιεύτηκε στην στήλη

 

 

 

 

 

 

 

ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκούραση!

Published

on

By

«Τα έφαγε τα ψωμιά της» η δερμάτινη καρέκλα  και ο ιδιοκτήτης της αποφάσισε να την ξεφορτωθεί.

Την …άφησε, προφανώς νύχτα, μπροστά στο χορταριασμένο οικόπεδο και απαλλάχτηκε δια παντός.

Εικόνες αντίστοιχες συναντάς καθημερινά στην πόλη, αφού κανένας δεν μπαίνει στον κόπο να συνεννοηθεί με την  υπηρεσία του δήμου για την συλλογή τέτοιων αντικειμένων.

Δημοσιεύτηκε  στην στήλη

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται τα rapid tests  για Covid-19 στην Ναύπακτο

Published

on

By

Ο ΕΟΔΥ, με δεδομένη την αυξημένη δυνατότητα ελέγχων λόγω της έγκρισης των rapid tests  για Covid-19 προσθέτει στη στρατηγική του τυχαίους δειγματοληπτικούς ελέγχους.  Σε αυτό το πλαίσιο οι Κινητές Μονάδες Υγείας Μεσολογγίου – Ναυπακτίας, υπό την εποπτεία της Τ.ΟΜ.Υ. Μεσολογγίου, θα διενεργήσουν τυχαίο έλεγχο με δοκιμασία ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test).

Οι Κινητές Μονάδες Υγείας θα βρίσκονται στη Ναύπακτο τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

  • στο ίδρυμα Τσώνη, Δευτέρα 17/05 εώς Παρασκευή 21/05 και ώρες 10:00 – 13:00
  • στην πλατεία Φαρμάκη, Πέμπτη 20/05 και ώρες 10:00 – 13:00

Τα αποτελέσματα του ελέγχου και οι απαραίτητες οδηγίες θα δίνονται μέσα σε 20 λεπτά.

Σε περίπτωση που κάποιος πολίτης εμφανίσει συμπτώματα επικοινωνεί άμεσα με τον θεράποντα ιατρό του.

Τ.ΟΜ.Υ. Μεσολογγίου

Κ.ΟΜ.Υ Μεσολογγίου – Ναυπακτίας

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

«Πρεμιέρα» για τους παιδικούς σταθμούς τη Δευτέρα – Αλλαγές στα self test

Published

on

By

Από τη Δευτέρα Δευτέρα 17 Μαΐου επαναλειτουργούν οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, ενώ παράλληλα επιστρέφει και η δια ζώσης λειτουργία των σχολείων δεύτερης ευκαιρίας, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Επίσης, από τη Δευτέρα 17 Μαΐου επαναλειτουργούν τα μουσικά εκπαιδευτικά ιδρύματα μόνο για ατομικά μαθήματα, με αναλογία ένας μαθητής ανά έναν καθηγητή. Στην ίδια ημερομηνία ξεκινούν οι πρακτικές και εργαστηριακές ασκήσεις σε ΙΕΚ και κολέγια.

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ