Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Από το πρωί η εκλογική διαδικασία του ΚΙΝ.ΑΛ για Εκλογή συνέδρων

Published

on

Ξεκίνησαν από την Τοπική Οργάνωση του ΚΙΝ.ΑΛ Ναυπακτίας, από το πρωί στις 8:00 σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου, οι διαδικασίες για την εκλογή συνέδρων που θα συμμετέχουν στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής που θα πραγματοποιηθεί στις 30 και 31 Μαρτίου στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα.

Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε από τις 8 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 7:00 το βράδυ με τα αποτελέσματα να βγαίνουν περίπου μετά τις 9:00 απόψε.

Για την όλη διαδικασία μιλά στο Nafsweek ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΙΝ.ΑΛ -ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

«Σήμερα εδώ στη Ναύπακτο και σε όλη την Ελλάδα ψηφίζουμε για το συνέδριο του ΚΙΝ.ΑΛ που θα πραγματοποιηθεί στις 30 και 31 Μαρτίου. Είναι μία ξεχωριστή ημέρα για μας και θα πάμε σε ένα συνέδριο όπου εκεί θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας.

Ένα συνέδριο όπου εκεί το Κίνημα Αλλαγής θα γίνει ενιαίος φορέας.

Ένα πολιτικό συνέδριο που θα δώσει  απαντήσεις στα προβλήματα της κοινωνίας, απαντήσεις που σήμερα δεν μπορεί να δώσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κεντροαριστερά εκπροσωπείται από τις χιλιάδες ψηφοφόρους που βρίσκονταν όλα αυτά τα χρόνια στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στις κινήσεις.

Σήμερα έχουμε ανάγκη να συσπειρωθούμε να δημιουργήσουμε τα νέα δεδομένα μέσα από προγραμματικές δεσμεύσεις και συγκλίσεις, και με όλους αυτούς που θα έρθουν στο συνέδριο μας να προτάξουμε ένα πρόγραμμα το οποίο θα βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο.

Ως Κίνημα Αλλαγής έχουμε προτάξει το σχέδιο «Ελλάδα».

Είναι το πρόγραμμά μας το οποίο σφυρηλατούμε, το χτίζουμε ξανά, δίνουμε απαντήσεις σε νέες αναζητήσεις και νέα προβλήματα της κοινωνίας και είμαστε εδώ για τα δύσκολα που έρχονται.

Πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ το Κίνημα Αλλαγής ο μεγάλος αυτός πολιτικός φορέας που έβαλε τα στήθη του και σήκωσε το βάρος την περίοδο 2009-2011 για να μην χρεοκοπήσει η πατρίδα, ήρθε η ώρα πραγματικά να βρει και πάλι στην κοινωνία τη θέση που του αρμόζει και του αξίζει».

Ο Συντονιστής γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης ΚΙΝ.ΑΛ Ναυπακτίας Κώστας Κοτρώνης δήλωσε στο Nafsweek:

 

«Σήμερα σε όλη την Ελλάδα ψηφίζουμε στις Τοπικές Οργανώσεις για την ανάδειξη των συνέδρων που θα λάβουν μέρος στο συνέδριο του ΚΙΝ.ΑΛ στις 30 και 31 Μαρτίου στο κλειστό γήπεδο του ΣΕΦ.

Η διαδικασία στην Ναυπακτία έχει ξεκινήσει από τις 8:00 το πρωί με αρκετά καλή προσέλευση μέχρι ώρας, και θα ολοκληρωθεί στις 7:00 το απόγευμα.

Το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από 24 άτομα εκ των οποίων τα 19 θα εκλέγουν και έχει την απαιτούμενη ποσόστωση σε γυναίκες.

Πρόκειται για μία εκλογική διαδικασία που βοηθάει στη διεύρυνση του κινήματος.

Εμείς μένουμε ενωμένοι και σταθεροί στις απόψεις μας και αυτό θα εκφράσουν και αύριο όποιοι εκλεγούν για να συμμετέχουν στο συνέδριο στο τέλος Μαρτίου, σε ένα νέο ξεκίνημα για την κεντροαριστερά και το χώρο μας».

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου ΑΔΚΝ- Γ. Μπουλέ (video)

Published

on

By

“Κάλεσμα στον αγώνα για να αρχίσουμε το κοινό ταξίδι της νέας τετραετίας απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Μπουλές στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας”

                  ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γ. Μπουλές: «Η Ναυπακτία χρειάζεται συλλογική προσπάθεια και όχι προσωπικές πολιτικές»

Published

on

By

Σε ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας του Γιάννη Μπουλέ αναφέρει σχετικά με την εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της παράταξης, που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής 19 Απριλίου:

 

 «Η τοπική αυτοδιοίκηση και η Ναυπακτία χρειάζεται συλλογική προσπάθεια και όχι προσωπικές πολιτικές – Η Ναυπακτία  δεν αντέχει ούτε επαναλήψεις ούτε και νέους  πειραματισμούς.

      Πολύ μεγάλη και ιδιαίτερα θερμή υπήρξε  η ανταπόκριση του κόσμου στα  εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας στέλνοντας ένα πολύ δυνατό μήνυμα νίκης για τις εκλογές του Μαίου.

Αυτό το δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας και νίκης καθώς και του  σεβασμού στον πολίτη και στις αρχές και αξίες της χρηστής και αποτελεσματικής διοίκησης μετέδωσε και ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Μπουλές, σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του.

Ο σεβασμός στον πολίτη που διαπνέει την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας αποτυπώθηκε και στη χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση, η οποία οργανώθηκε από την ίδια την παράταξη με τρόπο που να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της πόλης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην παρεμποδιστεί η κυκλοφορία των οχημάτων και να κινηθούν ανεμπόδιστα τα πυροσβεστικά οχήματα και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ  στο ατύχημα που συνέβη πριν την έναρξη της εκδήλωσης των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μπουλές τόνισε τα χαρακτηριστικά και τη  λειτουργία της παράταξης, η οποία έχει συνεχή και δυναμική πορεία  είκοσι ετών. Ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είμαστε σήμερα όλοι εδώ.  Έχουμε ενώσει όλοι τις δυνάμεις μας ξεπερνώντας κομματικές διαφορές, ελεύθεροι από εξαρτήσεις, αφοσιωμένοι στο δημόσιο συμφέρον το οποίο υπηρετούμε με ήθος και εντιμότητα, με  καθαρότητα,  με διαφάνεια, με γνώση, με εργατικότητα,  με ειλικρίνεια και σοβαρότητα

Είμαστε η μοναδική  παράταξη στη Ναυπακτία με συνεχή παρουσία 20 ετών. Για αυτό είμαστε και η παράταξη που ενώ μένει  σταθερή στις αρχές και τις αξίες της  διαρκώς ανανεώνεται.  Νέες ιδέες και νέα πρόσωπα συντάσσονται δίπλα στη γνώση και την εμπειρία που έχουμε αποκομίσει σε αυτή την αυτοδιοικητική  πορεία. 

Σήμερα είμαστε όλοι εδώ, γιατί όλοι έχουμε κάνει την Επιλογή μας. Έχουμε επιλέξει να λέμε την αλήθεια,  να είμαστε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί. Και έχουμε αποδείξει ότι δεν μένουμε στα λόγια αλλά προχωρούμε σε πράξεις και έργα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε συνοπτικά στο τιτάνιο έργο που έγινε κατά τη δημοτική περίοδο 2011-2014 που η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας ανέλαβε μέσα σε βαθιά περίοδο οικονομικής κρίσης να συγκροτήσει, να οργανώσει, να ξεχρεώσει το δήμο, να αντιμετωπίσει χρόνια προβλήματα και να παραδώσει έργα πνοής μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια, στη μικρότερη δηλαδή χρονικά δημοτική θητεία που υπήρξε ποτέ. Επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Με σχέδιο και σκληρή δουλειά παράξαμε έργο πνοής  σε δυόμιση χρόνια πραγματικής θητείας και παραδώσαμε ένα δήμο οργανωμένο και με    1, 5 εκατομμύριο ευρώ στα ταμεία του, σύμφωνα με τον ορκωτό ελεγκτή που επέλεξε η σημερινή δημοτική αρχή».

Κατόπιν επεσήμανε τη στάση που κράτησε η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας ως αντιπολίτευση στηρίζοντας με απόλυτο σεβασμό την επιλογή της κοινωνίας, υπερασπιζόμενη όμως ταυτόχρονα τις αρχές της διαφάνειας και της χρηστής διοίκησης, που αποτελούν τη βάση της πολιτικής φιλοσοφίας της παράταξης.

Κλείνοντας την ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας αναφέρθηκε στις δυσκολίες και τις προκλήσεις της νέας εποχής του Κλεισθένη επισημαίνοντας:

«Η τοπική αυτοδιοίκηση και η Ναυπακτία χρειάζεται συλλογική προσπάθεια και όχι προσωπικές πολιτικές.

Η συλλογική προσπάθεια υπηρετεί το κοινό συμφέρον των δημοτών μέσα στο οποίο βρίσκεται και το ατομικό συμφέρον του καθενός μας.

Οι προσωπικές πολιτικές εξυπηρετούν ατομικά και πελατειακά συμφέροντα, εμποδίζουν την ανάπτυξη του δήμου και παγιδεύουν την κοινωνία σε ένα ρουσφετολογικό, αναξιοκρατικό και τελικά άδικο σύστημα διοίκησης.

Ο καθένας από εμάς έχει εμπειρία τέτοιων προσωπικών πολιτικών που κυριάρχησαν στο δήμο μας την τελευταία κυρίως πενταετία.

Η Ναυπακτία  δεν αντέχει ούτε τέτοιες επαναλήψεις ούτε και νέους  πειραματισμούς.

Σε αυτή τη νέα εποχή του Κλεισθένη με πυξίδα το συμφέρον του Δήμου, ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας αξιοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία, τις αστείρευτες δυνάμεις της Ναυπακτίας, την πίστη και την αφοσίωση σε αξίες και αρχές που προάγουν το κοινωνικό συμφέρον και τον πολιτισμό».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δυναμικό μήνυμα Μπουλέ στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

Published

on

By

Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε τον υποψήφιο δήμαρχο Ναυπακτίας Γιάννη Μπουλέ στο εκλογικό του κέντρο, δίνοντας το μήνυμα της νίκης της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας.

Στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν απόψε το βράδυ, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, στελέχη  και φίλοι της παράταξης άκουσαν τον υποψήφιο δήμαρχο να μιλά για τους στόχους και το όραμα της ΑΔΚΝ για την Ναυπακτία, σημειώνοντας χαρακτηριστικά, βάλαμε τα θεμέλια με την συνένωση των έξι δήμων της Ναυπακτίας και θα συνεχίσουμε το όραμά μας για τον τόπο.

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

musitsa-rouxa-axesouar-kosmimata

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ