Connect with us

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Διεθνές Συνέδριο «The 10th International Conference on Information, Intelligence, Systems and Applications» (IISA 2019)

Published

on

Ξεκινούν τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στην Πάτρα, οι εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου «The 10th International Conference on Information, Intelligence, Systems and Applications» (IISA 2019), οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και την Τετάρτη 17 Ιουλίου. Οι εργασίες του συνεδρίου θα λάβουν χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο του πρώην ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, στο Κουκούλι.

Το συνέδριο IISA 2019 αφορά σε σύγχρονα αντικείμενα του τομέα της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, όπως επεξεργασία πληροφοριών και υπολογιστική ευφυΐα, συστήματα και δίκτυα πολυμέσων, εκπαιδευτική πληροφορική, κυβερνοασφάλεια, «έξυπνα» δίκτυα ενέργειας, «έξυπνες» πόλεις, ψηφιακά συστήματα φροντίδας υγείας, κλπ.

Αναμένεται να συμμετέχουν σε αυτό περισσότεροι από ογδόντα (80) επιστήμονες και ερευνητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα γίνουν τρεις ενδιαφέρουσες κεντρικές ομιλίες από υψηλού κύρους επιστήμονες του εξωτερικού, ενώ θα παρουσιαστούν πολλές ερευνητικές εργασίες από ερευνητές και διδάσκοντες ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων και ερευνητικών οργανισμών. Θα παρουσιαστούν επίσης και τα αποτελέσματα Εθνικών και Ευρωπαϊκών έργων σε ειδικές συνεδρίες.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της IISA Steering Committee, η οποία αποτελείται από τους καθηγητές κ.κ. Nikolaos Bourbakis (Chair), Wright State University, USA, Georgios Tsihrintzis, University of Piraeus, Greece, Maria Virvou, University of Piraeus, Greece και Despoina Kavraki, Biological and Artificial Intelligence Foundation (BAIF), USA. Γενικοί προεδρεύοντες του Συνεδρίου είναι οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Πειραιά κ.κ. Γεώργιος Τσιχριντζής και Μαρία Βίρβου. Την επιστημονική ευθύνη κατάρτισης του προγράμματος του Συνεδρίου έχουν αναλάβει οι κ.κ. Ιωάννης Χατζηλυγερούδης, καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών και Μιχάλης Παρασκευάς αναπλ. καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ως PC Chair και Co-Chair. Επίσης, έχουν αναλάβει και την τοπική οργάνωση του συνεδρίου μαζί με τους κ.κ. Κωνσταντίνο Κουτσογιάννη, αναπλ. καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών και τους Διδάκτορες, κ.κ. Ισίδωρο Περίκο και Φωτεινή Γριβοκωστοπούλου.

Οι διοργανωτές νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους χορηγούς για την ευγενική τους υποστήριξη και ειδικότερα τους:

  • Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών
  • Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος»
  • Citrix Systems, Inc.
  • Dynacomp ΑΕΒΕ, Εφαρμογές Υψηλής Τεχνολογίας
  • Ergologic ΑΕΒΕ, Information Technology Solutions
  • Knowledge Broadband Services Α.Ε.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η γελοιογραφία της εβδομάδας

Published

on

By

Γελοιογραφία-της-εβδομάδας-Nafsweek

Γελοιογραφία-της-εβδομάδας-Nafsweek

 

 

 

 

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το κέντρο της πόλης αλλάζει

Published

on

By

Ανοικτό-κεντρο-εμποριου-ναυπακτος
Ξεκίνησαν οι εργασίες στην οσό Πλαστήρα (προέκταση Οδού Καλαντζοπούλου από την Οδό Κ. Τζαβέλα έως την Οδό Βαρδακουλά), ενώ θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις   και στις  οδούς  Καλαντζοπούλου,  Επισκόπου Δαυίδ-τμήμα από την Οδό Κ. Τζαβέλα έως την Οδό Ν.Μπότσαρη και  Κορυδαλλέως -από την Οδό Θ.Νόβα έως την Οδό Καθ. Δωριέων
Το έργο «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δ. Ναυπακτίας», με αρχικό προϋπολογισμό 1,8 εκ. ευρώ, χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020 και υλοποιείται σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπάκτου «Ο Ερμής» και το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.

 

 

 

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνάντηση ΕΚΝΔ με τον Βουλευτή Δ. Κωνσταντόπουλο  & την Τοπική οργάνωση ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ναυπάκτου

Published

on

By

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ-Κωνσταντοπουλος-ΕΚΝΔ-ΤΟ-Ναύπακτος
Την Παρασκευή 23/9/2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προεδρείου του ΕΚΝΔ με το Βουλευτή Αιτ/νίας του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ  Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και αντιπροσωπείας της Τοπικής  Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Ναυπάκτου
Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν όλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι της περιοχής μας.
Η ανεργία, η ακρίβεια, η ανασφάλιστη εργασία, η αναβάθμιση του ΣΕΠΕ. κλπ τέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης.
Τόσο ο Βουλευτής όσο και η Τοπική Οργάνωση τόνισαν ότι θα σταθούν αρωγοί στις διεκδικήσεις του ΕΚΝΔ.
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ-Κωνσταντοπουλος-ΕΚΝΔ-ΤΟ-Ναύπακτος

 

 

 

 

Continue Reading

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ