Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Ετήσια Γενική Συνέλευση ΕΚΝΔ

Published

on

Πραγματοποιήθηκε  χθες 7 Φεβρουαρίου 2022  η  Ετήσια  Γενική Συνέλευση  των Αντιπροσώπων Μελών της Δύναμης του Ε.Κ.Ν.Δ.  Οι εργασίες της Γεν. Συνέλευσης,  ξεκίνησαν  με τη διαπίστωση της απαρτίας  επί συνόλου 59 Αντιπροσώπων παρόντες 24.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ν.Δ. συν/φος Αριστομένης Χάρος  εισηγήθηκε τον Διοικητικό Απολογισμό και τον Προγραμματισμό Δράσης.

Οι εργασίες  συνεχίστηκαν με τον Οικονομικό Απολογισμό, την Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και τον Οικονομικό Προϋπολογισμό. Ακολούθησαν  οι τοποθετήσεις των συνέδρων, η δευτερολογία του Προέδρου του Ε.Κ.Ν.Δ. και η έκδοση του ψηφίσματος.

Τέλος εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία    ο Διοικητικός – Οικονομικός Απολογισμός του απερχόμενου έτους  και ο Προϋπολογισμός του επόμενου έτους.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε βράβευση στον πρώην  συνάδελφο Παπαδογιώργο  Γεώργιο   για τη συνολική του  προσφορά στο Συνδικαλιστικό  Κίνημα της ευρύτερης περιοχής ο οποίος   διετέλεσε επί σειρά ετών Γεν. Γραμματέας του Ε.Κ.Ν.Δ. και  Πρόεδρος  του Συνδικάτου Οικοδόμων.

Μετά το τέλος των εργασιών πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.

Από το Ε.Κ.Ν.Δ.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Πότε οι βαθμολογίες

Published

on

By

Αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των εξεταζόμενων μαθημάτων.

Εναλλακτικά, στην εφαρμογή του ΥΠΑΙΘ results.it.minedu.gov.gr μπορούν να μάθουν τους βαθμούς τους πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους χαρακτήρες.

Θα ακολουθήσει η υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (Π.Μ.Δ.).

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τη σχολή και το τμήμα εισαγωγής τους και με SMS και μέσω της εφαρμογής του ΥΠΑΙΘ.

Ο αριθμός των εισακτέων στα ΑΕΙ, ΑΣΠΑΙΤΕ και Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες φέτος είναι 68.394, κατά 10% λιγότεροι από πέρυσι (60.070 το 2021). Στο παραπάνω νούμερο δεν περιλαμβάνονται οι θέσεις επιτυχόντων στις στρατιωτικές, πυροσβεστικές, αστυνομικές, λιμενικές σχολές και στο Εμπορικό Ναυτικό.

Υπενθυμίζεται ότι για να εισαχθεί ένας υποψήφιος, πρέπει να έχει ίση ή μεγαλύτερη βαθμολογία από την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής στη Σχολή, Τμήμα ή Εισαγωγική Κατεύθυνση, που επιθυμεί.

Σημειώνεται ότι 393 Σχολές έχουν κρατήσει ίδιο το συντελεστή βαρύτητας με πέρυσι.

Εν τω μεταξύ, η εξέταση των Ειδικών και Μουσικών Μαθημάτων συνεχίζεται μέχρι και την Πέμπτη 30 Ιουνίου.

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Διακοπές στην υδροδότηση λόγω έργων

Published

on

By

Σε ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑΝ αναφέρει:

«Ενημερώνουμε ότι, λόγω απαραίτητων Τεχνικών Έργων και δοκιμών για την ολοκλήρωση του έργου “Ύδρευση δυτικών περιοχών – περιοχή Παλαιοπαναγιάς” , θα σημειώνονται το επόμενο διάστημα πρόσκαιρες διακοπές  υδροδότησης.

Παρακαλούμε για την κατανόηση των πολιτών».

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώνεται το έργο για την ύδρευση της Παλαιοπαναγιάς

Published

on

By

Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί το έργο της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης Παλαιοπαναγιάς που θα δώσει οριστική λύση στο χρόνιο και πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι δυτικές συνοικίες της Ναυπάκτου.

Το έργο υλοποιείται από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Ναυπακτίας για λογαριασμό της ΔΕΥΑΝ.  Ο αρχικός προϋπολογισμός του που ανέρχεται σε 1.455.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και καλύπτεται από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι»

Μετά από τις απαραίτητες εγκρίσεις και αδειοδοτήσεις, δημοπρατήθηκε το έργο,  τον Ιούλιο του 2021 υπογράφτηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο και μέχρι τα τέλη Ιουνίου πλέον παραδίνεται, δίνοντας λύση στο χρόνιο πρόβλημα υδροδότησης της περιοχής.

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ