Connect with us

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Και εγένετο… «συν-εργασία πολιτών»

Published

on

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας, με ανακοίνωσή του παρουσιάζει το σήμα της παράταξής του. Αναφέρει σε αυτή:

«Φίλες και φίλοι,

Η  προσπάθεια που ξεκινήσαμε  πριν λίγους μήνες  έχει αγκαλιαστεί   από   την κοινωνία  και γιγαντώνεται καθημερινά.  Όλοι μαζί,    με πνεύμα   συνεργασίας και ειλικρινούς  επικοινωνίας,   θέτουμε  ως κοινό  σκοπό να αποκτήσει η Ναυπακτία  πρόσθετη αξία σε όλα τα επίπεδα και να γίνει καλύτερη η ζωή των συμπολιτών μας. Μαζί μπορούμε να το πετύχουμε.  Ανατρέποντας κατεστημένα  και αντιλήψεις στα Δημοτικά μας πράγματα. Με ένα πρόγραμμα συγκεκριμένων προτεραιοτήτων και σταθερή προσήλωση στην ανάπτυξη. Με πρακτικές λύσεις και δυναμισμό στις διεκδικήσεις μας.

 Μα πάνω απ΄ όλα  με γόνιμη και ειλικρινή συνεργασία. Με τους φορείς,  τις ομάδες  δημοτών,  τις επαγγελματικές τάξεις, τις υγιείς  δυνάμεις  τους τόπου μας, τους όμορους  δήμους, την Περιφέρεια και  την Εθνική Κυβέρνηση, τα επιστημονικά ιδρύματα και κυρίως με τους πολίτες.  Συν-εργασία   με όλους και για όλα,  ώστε  όλοι μαζί να πετύχουμε   τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αφήνοντας πίσω  τις στείρες  αντιπαραθέσεις,  τον  ξύλινο λόγο,  τις άνευ  ουσίας συγκρούσεις, αναγνωρίζοντας και επενδύοντας  σε ό,τι θετικό  έχει συντελεστεί μέχρι σήμερα.  Ο κόσμος   γύρω μας αλλάζει.  Και η Ναυπακτία μπορεί  να αλλάξει και να μην παραμείνει ουραγός  των εξελίξεων.   Με συνεργασία όλων των υγειών  δυνάμεων. Με ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Είμαστε στην ευχάριστη  θέση να παρουσιάσουμε σήμερα  το όνομα  του συνδυασμού μας, που  περικλείει   την ουσία της φιλοσοφίας μας για τα δημοτικά μας πράγματα, ψυχή της οποίας είναι η συνεργασία, ο διάλογος, η συναίνεση. Παράλληλα παρουσιάζουμε  το λογότυπο  του συνδυασμού μας, το οποίο   συνίσταται  στο αρχικό γράμμα  της λέξης Ναυπακτία (Ν), αποτελούμενο από δύο  πύργους που συμβολίζουν  την καστροπολιτεία  της Ναυπάκτου, την πλούσια σε φύση  ενδοχώρα, τη θάλασσα και τους πολίτες  όλων των αποχρώσεων  σε στενή  επαφή και συνεργασία για  το καλό   του δήμου μας.   Για το καλό  της Ναυπακτίας. Γιατί η Ναυπακτία μπορεί.

Βασίλης Γκίζας

Υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η γελοιογραφία της εβδομάδας

Published

on

By

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έπεσε η αυλαία στο «ΟΙΚΟθέατρο»  με τα ΚΔΑΠ Δήμου Ναυπακτίας

Published

on

By

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι παραστάσεις στο «ΟΙΚΟθέατρο», μια πολυβραβευμένη δράση που για δωδέκατη χρονιά υλοποιεί  η περιβαλλοντική οργάνωση  «Πράσινο+Μπλέ», σε συνδιοργάνωση με τον  Δήμο Ναυπακτίας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Οι δράσεις – θεατρικές παραστάσεις που ξεκίνησαν την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023, ολοκληρώθηκαν με την παράσταση των παιδιών από τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης – ΚΔΑΠ του Δήμου Ναυπακτίας.

Στην κατάμεστη Παπαχαραλάμπειο αίθουσα τα παιδιά παρουσίασαν την παράσταση      «Ο Δρακοπόταμος» από το παραμύθι της  Βάσως Μιχαηλάκη – Αρφαρά.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας και οι αντιδήμαρχοι Σωκράτης Παπαβασιλείου και Χαράλαμπος Καραδήμας.

Σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των μαθητών της Α’ βάθμιας εκπαίδευσης της Ναυπάκτου σε θέματα οικολογίας, περιβάλλοντος, διατροφής, διαφορετικότητας κ.α,  υλοποιούνται σειρά θεατρικών παραστάσεων, από μαθητές.

Σκοπός είναι η εμπλοκή και ενημέρωση των μικρών μαθητών, εκπαιδευτικών αλλά και των γονέων σε μια εκπαιδευτική και βιωματική δράση με θέμα την Οικολογία και το Περιβάλλον, μέσα από το θέατρο.

Με την βοήθεια των θεατρολόγων, εκπαιδευτικοί και μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, μετατρέπουν οικολογικά παραμύθια και όχι μόνο, σε θεατρικές παραστάσεις, τις οποίες και παρουσιάζουν  στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα εκδηλώσεων, με   είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Μια δράση στην οποία όλα αυτά τα χρόνια, έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 2.000 μαθητές, έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 20.000 θεατές και έχει βραβευτεί από διοργανώσεις όπως: *TEDx Athens, *Eco City Awards, *Best City Awards, *Event Awards κ.α.

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

“ΟΙΚΟθέτρο” : Κυριακή 19/3 πέφτει η αυλαία με το ΚΔΑΠ Δήμου Ναυπακτίας

Published

on

By

Ολοκληρώνονται οι παραστάσεις στο “ΟΙΚΟθέατρο” με την παράσταση που θα παρουσιάσει το ΚΔΑΠ του Δήμου Ναυπακτίας  την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 18:00 στην Παπαχαραλάμπεο αίθουσα εκδηλώσεων.

Οι μικροί μαθητές θα παρουσιάσουν τον “Δρακοπόταμο” της Βάσως Μιχαηλάκη – Αρφαρά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ