Connect with us

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οι παρατάξεις στη διαμόρφωση του αυτοδιοκητικού χάρτη στη Ναυπακτία

Published

on

Σχεδόν κάθε νέος νόμος για την αυτοδιοίκηση, όπως και το παρόν σχέδιο νόμου επικεντρώνεται στο εκλογικό σύστημα σαν να είναι αυτό το σημαντικότερο πρόβλημά της.

Τα τελευταία δέκα χρόνια η αυτοδιοίκηση έχει περάσει από τον ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ στον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και από εκεί στον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ και τώρα ήρθε η σειρά του επόμενου βήματος. Οι νόμοι αυτοί κάθε φορά διαμορφώνουν και τον αυτοδιοικητικό χάρτη της Ναυπακτίας.

Με τον Καλλικράτη και τη συνένωση των έξι δήμων σε έναν διαμορφώθηκαν οι κύριες δημοτικές παρατάξεις της Ναυπακτίας και τις εκλογές κέρδισε η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας με επικεφαλής τον Μπουλέ. Στο τότε δημοτικό συμβούλιο της περιόδου 2010-2014, εκπροσωπήθηκαν οι παρατάξεις με επικεφαλής τους Μπουλέ, Παπαθανάση, Κονίδα (που παραιτήθηκε δίνοντας τη θέση του στον Κοτσανά) και Καρακώστα.    Η δημοτική παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση»   που πρόσκειται στο ΚΚΕ δεν εκλέχτηκε στο δημοτικό συμβούλιο.

Στην επόμενη δημοτική περίοδο, 2014-2019, ο αυτοδιοικητικός χάρτης της Ναυπακτίας άλλαξε. Ο επικεφαλής της Κίνησης  Πολιτών Κώστας Καρακώστας προχώρησε σε μια τολμηρή κίνηση, διέλυσε την Κίνηση Πολιτών που από το 2006 είχε μια δυναμική παρουσία στα κοινωνικοπολιτικά δρώμενα της Ναυπάκτου και της Ναυπακτίας. Προχώρησε στη δημιουργία μιας νέας παράταξης της Ενωτικής Πρωτοβουλίας με επικεφαλής τον Λουκόπουλο, ένα νέο πρόσωπο στα αυτοδιοικητικά και με ετερόκλητες συνεργασίες με τους Κοτρωνιά και Κούκουνα  από την παράταξη Παπαθανάση, με τον Σαλαμούρα από την παράταξη Μπουλέ και με τους Κοτσανά και Π. Κονίδα που το 2010 είχαν εκλεγεί με την παράταξη του Κ. Κονίδα. Στο δεύτερο μισό της θητείας Λουκόπουλου αξιοποιήθηκε και ο ίδιος ο Κ. Κονίδας ως γενικός Γραμματέας του Δήμου.

Με την κίνηση αυτή ο    Καρακώστας «έβγαλε το εγώ» αφού πλέον δεν ήταν επικεφαλής και κατάφερε ακόμα με τις ετερόκλητες συνεργασίες που έγιναν τότε, να δημιουργήσει μια νέα παράταξη με εντελώς  νέο επικεφαλής και με  πυρήνα παλιά και έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη και έτσι  να κερδίσει τις εκλογές η Ενωτική Πρωτοβουλία το 2014. Σε αυτή την περίοδο του 2014-2019 στο δημοτικό συμβούλιο εκπροσωπούνταν οι παρατάξεις με επικεφαλής τους Λουκόπουλο, Μπουλέ, Παπαθανάση,     Γούλα και τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Με τον Κλεισθένη και την απλή αναλογική άλλαξε και πάλι ο αυτοδιοικητικός χάρτης της Ναυπακτίας. Σε αυτή την αλλαγή πέρα από τις προϋποθέσεις της απλής αναλογικής, σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι στην πραγματικότητα ποτέ δεν ομογενοποιήθηκαν οι ετερόκλητες συνεργασίες της Ενωτικής Πρωτοβουλίας. Έτσι δημιουργήθηκε μια νέα αυτοδιοικητική παράταξη, η οποία κέρδισε τις εκλογές το 2019, η Συνεργασία Πολιτών με ένα νέο πρόσωπο ως επικεφαλής τον Βασίλη Γκίζα και με την προσχώρηση των παλιών και έμπειρων αυτοδιοικητικών στελεχών   Κοτρωνιά, Κούκουνα και Σαλαμούρα από την παράταξη Λουκόπουλου. Η απλή αναλογική έδωσε τη δυνατότητα δημιουργίας 8 δημοτικών παρατάξεων.  Στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο εκπροσωπούνται οι παρατάξεις με επικεφαλής τους Γκίζα,  Λουκόπουλο, Μπουλέ, Τσουκαλά, Κοτσανά, Γούλα και Νταουσάνη.

Η μέχρι τώρα πορεία δείχνει  ότι στη Ναυπακτία τις εκλογές κερδίζει μια νέα παράταξη με ένα εντελώς καινούριο πρόσωπο στα αυτοδιοικητικά της περιοχής. Στη νίκη αυτή συμβάλλει σε πολύ μεγάλο ποσοστό η κινητικότητα παλιών έμπειρων αυτοδιοικητικών στελεχών.

Μέχρι τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές σημαντικό ρόλο παίζουν  οι εξής παράγοντες:

# το Δημοτικό Συμβούλιο έχει εκλεγεί με απλή αναλογική αλλά διοικείται με πλειοψηφικό σύστημα. Το γεγονός αυτό δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στον νυν δήμαρχο. Του δίνει τη δυνατότητα και την ευελιξία  να συγκρατήσει και να προσελκύσει τους δημοτικούς συμβούλους που μέχρι στιγμής προσχωρούν σε νέα αυτοδιοικητικά στελέχη.  Του δίνει πλεονέκτημα καθώς το υφιστάμενο σχήμα δημιουργεί μεγάλο κίνδυνο για τις συνεργαζόμενες παρατάξεις να αφομοιωθούν, αφού ταυτίζονται με την παράταξη του δημάρχου. Το γεγονός επίσης ότι τα περισσότερα δημοτικά συμβούλια γίνονται δια περιφοράς και ούτε καν με τηλεδιάσκεψη ευνοεί το δήμαρχο και τον προστατεύει από τη φθορά.

# αν οι ζυμώσεις οδηγήσουν σε ένα νέο αυτοδιοικητικό σχήμα με τα χαρακτηριστικά που είχαν τα προηγούμενα σχήματα που τους έδωσαν και τη νίκη στις εκλογές.   Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται να ξεπεραστούν και αρκετά «εγώ».

 

 

 

 

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τρύπα… με σήμανση!

Published

on

By

Μετά από σχεδόν δυο χρόνια που αναδείξαμε το πρόβλημα με την λακκούβα που χάσκει στη μέση της οδού Αρβανίτη, τοποθετήθηκε σήμανση που  προειδοποιεί πεζούς και τροχοφόρα για το επικίνδυνο του πράγματος.

Έγινε ολόκληρη  “φασαρία” για να τοποθετηθεί η σήμανση και δυο φτυαριές τσιμέντο με δυο πλάκες δεν βρέθηκαν ώστε να κλείσει η τρύπα και να δοθεί οριστική λύση στο θέμα!

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Ν. Φαρμάκη με τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη

Published

on

By

Ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα ζητήματα της Δυτικής Ελλάδας παρείχε στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν χθες, Δευτέρα 17 Μαΐου, οι δύο άνδρες, στο γραφείο του Πρωθυπουργού.

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκε η ιεράρχηση των προτεραιοτήτων του επομένου διαστήματος, κατά το οποίο εκτιμάται πως οι συνθήκες που θα επικρατήσουν στη χώρα θα της επιτρέψουν να ξεφύγει από τη «μέγγενη» της υγειονομικής κρίσης και να υπάρξει επανεκκίνηση της οικονομίας.

Ο κ. Φαρμάκης παρουσίασε στον Πρωθυπουργό το σύνολο των δράσεων της Περιφέρειας, τόσο ως προς τη στήριξη των δομών υγείας και της κοινωνίας απέναντι στην πανδημία, όσο και ως προς την επιτάχυνση των δράσεων που περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», καθώς και την ετοιμότητα που διαθέτει η Περιφέρεια τόσο ενόψει της εκκίνησης του νέου ΕΣΠΑ, όσο και ως προς την υλοποίηση νέων έργων και δράσεων, ενταγμένων στο Ταμείο Ανάκαμψης.

Ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι προϋπόθεση άρσης και αντιστροφής της χρόνιας υπανάπτυξης της Δυτικής Ελλάδας αποτελεί η ένταξή της στα σύγχρονα μεταφορικά και ενεργειακά δίκτυα και προς αυτή την κατεύθυνση έθεσε ως απολύτως αναγκαίες και άμεσες προτεραιότητες, την ολοκλήρωση σημαντικών μεταφορικών υποδομών όπως η Πατρών – Πύργου, ο διαγώνιος οδικός άξονας από τον Αστακό μέχρι τη Λαμία και η νέα σιδηροδρομική γραμμή μέχρι το λιμάνι της Πάτρας. Προς αυτή την κατεύθυνση, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε την ετοιμότητα της κυβέρνησης να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος αμέσως μόλις υπάρξει η επίσημη έγκριση από την Ε.Ε., κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, ενώ επίσης σημείωσε και ο ίδιος την ιδιαίτερη σημασία που έχει η έλευση του τρένου στο λιμάνι της Πάτρας, έργο για το οποίο σημείωσε πως επίσης έχει τεθεί πλέον σε ορατή τροχιά υλοποίησης από το Υπουργείο Υποδομών.

Από την πλευρά του, ο κ. Φαρμάκης αναφέρθηκε και στην ένταξη του έργου επέκτασης του αγωγού φυσικού αερίου στο νέο 5ετές πρόγραμμα του ΔΕΣΦΑ, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε και στην μεγάλη πρωτοβουλία αυτονόμησης των αγροτικών οργανισμών και των φορέων αυτοδιοίκησης μέσω της δημιουργίας Ενεργειακών Κοινοτήτων. Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και σημείωσε ότι η Περιφέρεια σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία πρέπει να την προωθήσουν με πολύ γρήγορα βήματα.

Ακόμα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Περιφερειάρχης κατέθεσε στον Πρωθυπουργό τη διαφωνία της Περιφέρειας, όπως και του συνόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης και κοινωνίας, σχετικά με τη διαμόρφωση του νέου ακαδημαϊκού χάρτη, μετά και την αποδοχή του Σχεδίου του Πανεπιστημίου Πατρών από το Υπουργείο Παιδείας, υπογραμμίζοντας ότι η ύπαρξη τριών ακαδημαϊκών ιδρυμάτων στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας συνιστά έναν πολύτιμο «πλούτο» που πρέπει να αξιοποιηθεί και να διαχυθεί στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας. Τονίσθηκε μάλιστα ότι είχε εγκαίρως αποστείλει επιστολή στα μέλη της Συγκλήτου, στην οποία αντεπιχειρηματολογούσε στο κατατεθέν Σχέδιο.

Μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, ο κ. Φαρμάκης δήλωσε τα εξής:

«Η συνεργασία και η εκατέρωθεν μεταφορά γνώσεων και απόψεων, μεταξύ της κεντρικής εξουσίας και της αυτοδιοίκησης, αποτελούν προϋπόθεση οποιασδήποτε προσπάθειας ανάπτυξης, ειδικά όταν αυτή αφορά μία περιοχή όπως η Δυτική Ελλάδα που έχει ανάγκη από κάθε διαθέσιμη δύναμη για να μετατραπεί σε πρωταγωνίστρια ανάπτυξης, ειδικά στην εποχή έρχεται και στην οποία το μεγάλο ζητούμενο πλέον θα είναι η αναδόμηση της οικονομίας και της κοινωνίας σε πιο γερές βάσεις.

Στην κατεύθυνση αυτή, συναντήθηκα σήμερα με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε πολλά κομβικά ζητήματα για τη Δυτική Ελλάδα και κυρίως, να επαναβεβαιώσουμε την πρόθεσή μας για μία συνεργασία που ως στόχο θα έχει ένα μεγάλο αναπτυξιακό άλμα και μάλιστα, με μεγάλες ταχύτητες. Η Περιφέρεια θα συνεχίσει να συνεργάζεται με όλους, γνωρίζοντας πως η επιτυχία δεν είναι ποτέ αποτέλεσμα του ενός ή των λίγων, αλλά όλων μαζί».

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θ. Δαβανέλλος : Νόμιμες, όχι όμως ηθικές οι αναθέσεις

Published

on

By

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μιλά για την επόμενη ημέρα…

Με τους επαγγελματίες μετά από πολύμηνη  αδράνεια λόγω πανδημίας να προσπαθούν να βρουν και πάλι τον βηματισμό τους, με αρκετούς να επιλέγουν να μην ανοίξουν είτε λόγω αδυναμίας οικονομικής, είτε γιατί ήθελαν πρώτα να «ζυγίσουν» την τάση στην αγορά, το επόμενο μεγάλο στοίχημα είναι πλέον το γενικευμένο άνοιγμα της οικονομίας, ειδικά με τον τουρισμό από αύριο  15 Μαΐου.  Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θέμης Δαβανέλλος μιλά στο Nafsweek εστιάζοντας στην επόμενη ημέρα εκφράζοντας ταυτόχρονα παράπονα προς τον Δήμο για ελλιπή στήριξη προς τους επαγγελματίες αλλά και  μηδενική ενημέρωση αναφορικά με την πρόοδο των εργασιών στην Ανάπλαση, που για μήνες ταλαιπωρεί την  αγορά.

Ποια είναι η εικόνα των επαγγελματιών,  λαμβάνοντας υπόψη ότι άνοιξε η εστίαση το λιανεμπόριο και αναμένεται από αύριο να ανοίξει και ο τουρισμός;

«Η κίνηση μέχρι αυτή τη στιγμή στην αγορά είναι υποτονική. Οι επαγγελματίες δεν δουλεύουν όπως περίμεναν και αυτό αφορά και το λιανεμπόριο και την εστίαση. Όσον αφορά την εστίαση, άνοιξαν οι επαγγελματίες δειλά-δειλά και με χίλια δυο προβλήματα και μέχρι  σήμερα δεν δείχνει να βελτιώνεται η εικόνα.

Σύμφωνα με έρευνα, είναι δύσπιστος ακόμα ο κόσμος να αποφασίσει να καθίσεις στα μαγαζιά, με την έννοια της ασφάλειας. Φαίνεται ότι υπάρχει ένας φόβος στον κόσμο ακόμα.

Το αντίθετο συμβαίνει με τις μικρές ηλικίες οι οποίες έχουν ξεφύγει μπορώ να πω, αγνοώντας και μη υπολογίζοντας τους όποιους κινδύνους. Το τελευταίο το έχουμε επισημάνει και θεωρούμε ότι θα πρέπει να υπάρχει μία πιο έντονη αστυνόμευση ώστε να αποφύγουμε πισωγυρίσματα με τη διασπορά του ιού».

Υπήρξε για τους επαγγελματίες από τη μεριά του κράτους η ενίσχυση της επιστρεπτέας προκαταβολής, γιατί ιδιαίτερα στην εστίαση χρειάζεται η αγορά πρώτων υλών κλπ. Λειτούργησε αυτό το μέτρο;

«Υπήρξε  μόνο η επιστρεπτέα προκαταβολή και  όπως το λέει και το όνομα είναι επιστρεπτέα. Την βοήθεια αυτή την πήραν συγκεκριμένες κατηγορίες, με συγκεκριμένα κριτήρια, με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος των επιχειρήσεων να μην είναι μέσα σε αυτή την ενίσχυση.

Αυτές τις μέρες τελικά ανοίγει η πλατφόρμα ενίσχυσης των επαγγελματιών με ένα κεφάλαιο εκκίνησης κάτω από συγκεκριμένες και πολύ στενές προϋποθέσεις. Για το θέμα βέβαια υπάρχουν τεράστιες αντιδράσεις και από την πανελλήνια Ομοσπονδία και από την ΓΣΕΒΕΕ  για το ταβάνι των 100 χιλιάδων το οποίο είναι πάρα πολύ ψηλό. Θα πρέπει να μειωθεί, ώστε να πάρουν περισσότερες επιχειρήσεις αυτή την ενίσχυση. Την ίδια διαφωνία για την διαχείριση είχαμε και με την ενίσχυση των 30 εκατομμυρίων από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Θέλουμε να βλέπουμε την επόμενη μέρα με αισιοδοξία αλλά είναι δυστυχώς  συγκεκριμένα και δύσκολα τα πράγματα».

Μία και μιλάμε για βοήθεια προς τους  επαγγελματίες, τις τελευταίες μέρες βγήκε από την Ομοσπονδία  ανακοίνωση, καταγγέλλοντας τον δήμο ότι κάνει αναθέσεις σε επαγγελματίες εκτός περιοχής. Έχοντας η Ομοσπονδία κάνει συγκεκριμένη πρόταση κατά το παρελθόν για το θέμα, τι βλέπετε σήμερα να συμβαίνει και ποια είναι η θέση σας;

«Πρόκειται για μία πολύ παλιά ιστορία που φτάνει σε βάθος τριών δημοτικών αρχών. Από τη δημαρχία Γιάννη Μπουλέ που δημιουργήθηκε το μητρώο επαγγελματιών και λειτούργησε σχετικά, περάσαμε στην αδράνεια στη δημαρχεία Λουκόπουλου και σήμερα Γκίζα.

Με δεδομένο ότι ο δήμος είναι ο μεγαλύτερος εργοδότης στην περιοχή, υπήρξε μία “συμφωνία κυρίων” σε όλες τις προεκλογικές συναντήσεις όλα αυτά τα χρόνια, και με όλους αυτούς τους δημάρχους, όμως σήμερα δεν ισχύει τίποτα.

Θεωρούμε ότι θα πρέπει οι επαγγελματίες της πόλης να στηριχθούν. Οι περιβόητες αυτές αναθέσεις ναι μεν είναι νόμιμες αλλά θα πρέπει να είναι και ηθικές.

Δεν ζητάμε από το Δήμο να παρανομήσει αλλά το πράγμα να λειτουργήσει  ως κυκλική ανάθεση προς τους επαγγελματίες της περιοχής για την στήριξή τους.

Θα μπορούσαμε να έρθουμε σε συνεννόηση με τα   σωματεία της Ομοσπονδίας και να γνωρίζει ο δήμος ποιοι έχουν τη δυνατότητα, ποιοι έχουν τη νομιμότητα  να αναλάβουν έργα. Αντί αυτού βλέπουμε αναθέσεις να πηγαίνουν σε επαγγελματίες εκτός  Ναυπάκτου.

Εκείνο που μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι υπάρχουν επαγγελματίες από διάφορους χώρους οι οποίοι είναι μέλη του δημοτικού συμβουλίου, μέλη της διοίκησης σήμερα και φαίνεται πως δεν  τους απασχολεί το θέμα.

Προκαλέσαμε σαν Ομοσπονδία, μετά από απόφαση που πήραμε σε πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο, να φέρουν το θέμα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο και να μας πουν και τη θέση τους, ιδιαίτερα της Δημοτικής Αρχής που έχει μία πολυμορφία και με τόσους επαγγελματίες μέσα στη διοίκηση. Τι έχουν να μας πουν για αυτές τις περιβόητες αναθέσεις».

Ένα ακόμα θέμα το οποίο εδώ και ενάμιση χρόνο απασχολεί έντονα την Ομοσπονδία και έχει συζητηθεί πάρα πολλές φορές, είναι αυτό που αφορά την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου. Έχετε κάποια επίσημη και συγκεκριμένη ενημέρωση για την πρόοδο του έργου;

«Σε κάθε διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας το   θέμα της ανάπλασης είναι στην ατζέντα μας γιατί μας ενδιαφέρει, μας καίει σαν επαγγελματίες που έχουμε ταλαιπωρηθεί εδώ και μήνες από τις εργασίες αυτού του έργου.

Η τελευταία ενημέρωση ήταν, μετά από συνάντηση αν θυμάμαι καλά, προ τριμήνου με τον κύριο Δήμαρχο. Τότε είχε ολοκληρωθεί το κάτω μέρος της ανάπλασης  στην οδό Μπότσαρη και το έργο βέβαια είχε για μια ακόμα φορά σταματήσει.

Κάναμε τότε και πρόταση προς τη δημοτική αρχή, οι εργασίες στο επόμενο τμήμα στο έργο να ξεκινήσουν από την κεντρική πλατεία της Ναυπάκτου ώστε μην έχουμε σκαψίματα μέσα στο καλοκαίρι πάλι στο λιμάνι για δεύτερη χρονιά.

Σήμερα το έργο έχει σταματήσει, έχουν  τοποθετηθεί κάποιες λαμαρίνες  επί της Οδού  Μεσολογγίου και δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω. Δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση από το δήμο.

Σήμερα δίπλα από το κτίριο “Ναυπακτία” έχει γίνει ένα μεγάλο παρκινγκ για μηχανάκια, τα ταξί έχουν μεταφερθεί  στο βόρειο τμήμα της πλατείας με ότι κινδύνους ελλοχεύει  η μεταφορά της πιάτσας των ταξί εκεί, υπάρχουν ημιτελή κομμάτια από το πρώτο μέρος του έργου, ενημέρωση δεν υπάρχει όμως.

Τις επόμενες μέρες θα ζητήσουμε συνάντηση για ενημέρωση από τον κύριο Δήμαρχο γιατί έχουμε μπροστά μας ένα καλοκαίρι και θα πρέπει  να δούμε τι θα γίνει με αυτό το έργο.

Επίσης θα καταθέσουμε και προτάσεις σχετικά με την κυκλοφορία.

Προτάσεις που έχουμε κάνει και κατά το παρελθόν για το κυκλοφοριακό, χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει την πόλη μας,  οι οποίες μέσα στην ανακατωσούρα των έργων και του κορωνοϊού έχουν πάει  πίσω.

Ωστόσο όταν ολοκληρωθεί το έργο της ανάπλασης θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό το θέμα που θέλει σοβαρή συζήτηση.

Από την πλευρά της Ομοσπονδίας ζητάμε άμεσα συνάντηση με τον δήμαρχο για ενημέρωση επί των έργων αλλά και τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας, μία και δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση και ότι μαθαίνουμε είναι από πληροφορίες που γράφονται στα ΜΜΕ».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ