Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Διαρροές” και κόντρες βγάζει η Δ.Ε.Υ.Α Ναυπακτίας!

Published

on

Δντής ΔΕΥΑΝ σε δημοτικό σύμβουλο: Από σήμερα είσαι απέναντί μου!

Με τον αντιδήμαρχο Ανδρέα Κοτσανά, αλλά και τον πρόεδρο της 1ης ΓΕΝ, δημοτικό σύμβουλο της συμπολίτευσης Χρήστο Σαλαμούρα να ψηφίζουν «παρών», η «διπλή» ψήφος του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Θωμά Κοτρωνιά, «έσωσε την παρτίδα».

Τα απίστευτα για την δημοτική αρχή συνέβησαν στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο και κατά την ψηφοφορία που ακολούθησε, μετά την συζήτηση για το θέμα της τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑ Ναυπακτίας, με εισηγήτρια την πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης Αγγελική Σμπούκη.

Οριακά εγκρίθηκε το θέμα, καθώς καταμετρήθηκαν 7 ψήφοι υπέρ και 4 κατά.

Πέραν αυτού, σοβαρό φραστικό επεισόδιο τάραξε τα νερά, αποκαλύπτοντας τις σχέσεις αιρετών μεταξύ τους (!)αλλά και με υπαλλήλους του Δήμου Ναυπακτίας.

Φραστική απειλή- και ενώ εξελισσόταν η συζήτηση για το θέμα, είχαμε από τον Δ/ντή της ΔΕΥΑΝ Δημήτρη Κότσαλο προς τον δημοτικό σύμβουλο της συμπολίτευσης Χρήστο Σαλαμούρα.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της συζήτησης, ακούστηκε από τον Δ/ντή της ΔΕΥΑΝ προς τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο της 1ης ΓΕΝ η φράση… «Εφόσον από σήμερα τα θέτεις έτσι, εσύ κι ο Κοτσανάς, από σήμερα είσαι απέναντί μου. Τελείωσες. Στο λέω!»

Ακούγοντας ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Κοτσανάς τα λεχθέντα από τον κ. Κότσαλο του ζήτησε να ανακαλέσει τα όσα είπε στον κ. Σαλαμούρα.

Τόνισε σε έντονο ύφος, καταγγέλλοντας την συμπεριφορά του: «Δεν έχει δικαίωμα ο κύριος Κότσαλος να κάνει μομφές στον συνάδελφο. Το καταγγέλλω»!

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θωμάς Κοτρωνιάς, παίρνοντας το λόγο, ανέφερε ότι δεν έπεσε κάτι στην αντίληψή του.

Συνεχίζοντας ο κ. Κοτσανάς να απευθύνεται προς τον κ. Κότσαλο, ανέφερε: «…είμαστε εξουσιοδοτημένοι, εδώ είναι δημοτικό συμβούλιο και οι ρόλοι μας είναι διακριτοί.

Αν νομίζετε ότι διοικείτε εσείς τον δήμο, είστε σε πολύ λάθος κατεύθυνση.

Ποιος είστε εσείς; Εμείς σας ελέγχουμε».

Όσο και αν προσπάθησαν ορισμένοι να υποβαθμίσουν το περιστατικό της λεκτικής επίθεσης  υπαλλήλου- ασχέτως αν αυτός είναι ο Γεν. διευθυντής της επιχείρησης – προς έναν αιρετό, το γεγονός είναι εξαιρετικά σοβαρό και μάλλον αναμένεται συνέχεια.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Πέμπτη: Ακολουθία Αχράντων Παθών – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης – Πρωτοδικείο στην Ναύπακτο

Published

on

By

Ολοκληρώθηκε σήμερα Μ. Τετάρτη στη Βουλή η ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τον νέο δικαστικό χάρτη της χώρας. Το νομοθέτημα ψηφίστηκε μετά την διενέργεια ονομαστικής ψηφοφορίας που ζήτησε η αντιπολίτευση.

Συγκεκριμένα, με 158 ψήφους υπέρ και 141 κατά, στο σύνολο των 299 ψηφισάντων βουλευτών, πέρασε το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τον νέο νόμο θα υπάρχει ένα Κεντρικό Πρωτοδικείο στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, με έδρα  το Αγρίνιο, το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου θα λειτουργεί ως παράλληλη έδρα του Πρωτοδικείου Αιτωλοακαρνανίας ενώ περιφερειακό Πρωτοδικείο θα λειτουργήσει στη Ναύπακτο.

Κατά την διήμερη συζήτηση του νομοσχεδίου, στην οποία μίλησε χθες και ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση μίλησε για νομοσχέδιο ιστορικής τομής στην ενίσχυση της ταχύτητας απονομής δικαιοσύνης. Θέση που δεν συμμερίστηκε η αντιπολίτευση μιλώντας είτε για κατάργηση δικαστηρίων είτε για ανεπάρκεια υποδομών σε τεχνολογία και προσωπικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Τετάρτη Ακολουθία Μυστικού δείπνου – Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:30)

Published

on

By

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ