Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ΑΔΚΝ και η Ναυπακτία τίμησαν τον Γιάννη Μπουλέ

Published

on

Σε ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας –ΑΔΚΝ σχετικά με την πρόσφατη εκδήλωση προς τιμή του Γιάννη Μπουλέ αναφέρει:

«Ως εκδήλωση σταθμός για την παράταξή μας καταγράφεται πλέον η εκδήλωση που διοργανώσαμε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 στην οποία τιμήσαμε τον πρώην  δήμαρχο και ιδρυτή της παράταξης Γιάννη Μπουλέ για την 25ετή προσφορά του στην αυτοδιοίκηση και στο δήμο Ναυπακτίας.

Στην αίθουσα υπήρξε το αδιαχώρητο από εκπροσώπους θεσμών, συνεργάτες, μέλη και φίλους της παράταξης που με την παρουσία τους τίμησαν τον Γιάννη Μπουλέ σε μια ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη βραδιά για όλους μας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η συνοπτική παρουσίαση από την Ντίνα Ζησιμοπούλου των σταθμών της επαγγελματικής, κοινωνικής, και πολιτικής πορείας του τιμώμενου, καθώς οι περισσότεροι γνωρίσαμε άγνωστες πτυχές της μέχρι τώρα ζωής του. Στο σημείο αυτό εξέπληξαν ευχάριστα τα μήνυμα της Νάντιας Βαλαβάνη, πρώην αν. Υπουργού Οικονομικών και συμφοιτήτριας του Γιάννη Μπουλέ καθώς και ο χαιρετισμός του ομότιμου καθηγητή Παντείου, Σάββα Ρομπόλη.

Σύντομη ανασκόπηση στα χαρακτηριστικά του έργου και της προσφοράς του Γιάννη Μπουλέ έγινε από τον εκπρόσωπο της παράταξής μας, πρώην δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Αγγελόπουλο.

Μέσα από τους χαιρετισμούς που απηύθυναν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγ. Βλασίου, κ.κ. Ιερόθεος μέσω του εκπροσώπου του σεβαστού πατέρα Θωμά Βαμβίνη, ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας, ο δήμαρχος Δωρίδας Γ. Καπεντζώνης, οι πρώην δήμαρχοι Τ. Λουκόπουλος και Γ. Νταουσάνης, ο αντιδήμαρχος Ν. Τσουκαλάς, ο Γ. Διευθυντής της Αιτωλικής Χ. Μιχαλόπουλος, ο δημοτικοί σύμβουλοι Ναυπακτίας Ν. Δημητρόπουλος και Πατρέων Χ. Πατούχας, ο εκλεγείς δημ. σύμβουλος Α. Κωνσταντόπουλος, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΝ Θ. Δαβανέλος, η πρόεδρος της Αλκυόνης Β. Παναγοπούλου καθώς και μέσα από τους χαιρετισμούς που απέστειλαν οι βουλευτές Θαν. Παπαθανάσης και Χρ. Σταρακά και ο πρόεδρος της ΟΣΥΝ Θ. Παπαδόπουλος αναδείχθηκαν η προσωπικότητα και η προσφορά του τιμώμενου προσώπου.

Η επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας Μαρία Ζιαμπάρα απένειμε στον Γιάννη Μπουλέ ένα συμβολικό δώρο και τιμητική πλακέτα ως ένδειξη  σεβασμού και ευγνωμοσύνης όλων των μελών, συνεργατών και φίλων της παράταξης.

Ανακοίνωσε επίσης την απόφαση της ΑΔΚΝ να ανακηρύξει τον Γιάννη  Μπουλέ Επίτιμο Πρόεδρο της και τη δέσμευση να συνεχιστεί και να προχωρήσει η παράταξη που ο ίδιος δημιούργησε και υπηρετεί με αφοσίωση για 25 συνεχόμενα έτη.

Ο Γιάννης Μπουλές, βαθιά συγκινημένος και πλαισιωμένος από τα παιδιά του Αποστόλη και Νάντια και τα εγγόνια του σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, στην καταληκτική του ομιλία ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία και τα καλά τους λόγια κάνοντας μικρή αναφορά στο έργο που πρέπει να συνεχιστεί στη Ναυπακτία.

Η παράταξή μας ευχαριστεί θερμά όλους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της και μας τίμησαν με την παρουσία τους: η Περιφερειακή σύμβουλος Έφη Γρίνου, ο πρώην Δήμαρχος Ναυπάκτου Κ. Κονίδας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σ. Τσέλιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Σιαμαντάς, Α. Κοτσανάς, ο εκλεγείς δημ. σύμβουλος  Σ. Γουρζής, ο εκλεγμένος πρόεδρος της Δ.Κ Ναυπάκτου Κ, Σταυρόπουλος, οι πρόεδροι του Εργατικού Κέντρου Μένιος Χάρος, του εμπορικού συλλόγου Ναυπάκτου και εκπρόσωπος του επαγγελματοβιομηχανικού  Επιμελητηρίου Αιτ/νίας Α. Παπαιωάννου, ο Διευθυντής της Παπαχαραλαμπείου Βιβλιοθήκης Γιάννης Χαλάτσης, ο πρόεδρος της ΕΝΑΜ Νίκος Τριψιάνος, πρόεδροι Κοινοτήτων και πολιτιστικών συλλόγων, συνεργάτες, μέλη και φίλοι της ΑΔΚΝ.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Δήμο Ναυπακτίας για την παραχώρηση της αίθουσας, τα ΜΜΕ για την προβολή της εκδήλωσης και την εκεί παρουσία τους και τον Δημήτρη Ιωάννου για την τεχνική υποστήριξη.

Τέλος ευχαριστούμε τη Φωτεινή Πατούχα και τον Γιώργο Αγγελόπουλο για το τραγούδι που αφιέρωσαν στον Γιάννη Μπουλέ.»

 

 

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης – Πρωτοδικείο στην Ναύπακτο

Published

on

By

Ολοκληρώθηκε σήμερα Μ. Τετάρτη στη Βουλή η ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τον νέο δικαστικό χάρτη της χώρας. Το νομοθέτημα ψηφίστηκε μετά την διενέργεια ονομαστικής ψηφοφορίας που ζήτησε η αντιπολίτευση.

Συγκεκριμένα, με 158 ψήφους υπέρ και 141 κατά, στο σύνολο των 299 ψηφισάντων βουλευτών, πέρασε το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τον νέο νόμο θα υπάρχει ένα Κεντρικό Πρωτοδικείο στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, με έδρα  το Αγρίνιο, το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου θα λειτουργεί ως παράλληλη έδρα του Πρωτοδικείου Αιτωλοακαρνανίας ενώ περιφερειακό Πρωτοδικείο θα λειτουργήσει στη Ναύπακτο.

Κατά την διήμερη συζήτηση του νομοσχεδίου, στην οποία μίλησε χθες και ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση μίλησε για νομοσχέδιο ιστορικής τομής στην ενίσχυση της ταχύτητας απονομής δικαιοσύνης. Θέση που δεν συμμερίστηκε η αντιπολίτευση μιλώντας είτε για κατάργηση δικαστηρίων είτε για ανεπάρκεια υποδομών σε τεχνολογία και προσωπικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Τετάρτη Ακολουθία Μυστικού δείπνου – Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:30)

Published

on

By

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Τρίτη: Ακολουθία του Νυμφίου – Ι.Ν Αγ. Παρασκευής Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:30)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ