Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Ναυπακτία τίμησε τον Γιάννη Μπουλέ

Published

on

Τιμητική εκδήλωση για τον Γιάννη Μπουλέ διοργάνωσε η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας – ΑΔΚΝ για τον ιδρυτή της παράταξης, για την 25ετη πορεία του στα αυτοδιοικητικά του τόπου.

Τίμησε το ήθος του, την ευθύτητά του, τους αγώνες του και τις ιδέες του, την διορατικότητά του, τίμησε τον άνθρωπο που αταλάντευτος έδωσε τις μάχες στον αυτοδιοικητικό στίβο, με γνώμονα το δίκαιο και την προκοπή της Ναυπακτίας.

Για δώδεκα χρόνια από την θέση του δημάρχου και δεκατρία από την θέση της αντιπολίτευσης άφησε το ξεχωριστό του αποτύπωμα στην Ναυπακτία.

Στην κατάμεστη αίθουσα «Ναυπακτία», την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου ήταν όλοι εκεί.

Οι δήμαρχοι Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας και Δωρίδας Γιώργος Καπεντζώνης, οι πρώην δήμαρχοι Τάκης Λουκόπουλος, Γιάννης Νταουσάνης και Κώστας Κονίδας, ο αντιδήμαρχος Ντίνος Τσουκαλάς, ο πρόεδρος του ΔΛΤ Σπύρος Τσέλιος, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ναυπάκτου π. Βαμβίνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ανδρέας Κωνσταντόπουλος, Γιώργος Σιαμαντάς, Ανδρέας Κοτσανάς, Νίκος Δημητρόπουλος και Σπύρος Γουρζής, οι πρόεδροι της Ομοσπονδίας και του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας Αριστομένης Χάρος και Θέμης Δαβανέλλος, η πρόεδρος της “Αλκυόνης” Βασιλική Παναγοπούλου, η περιφερειακή σύμβουλος Έφη Γρίνου, πολιτικοί φίλοι και πολίτες έδωσαν το «παρών».

Ο Γιάννης Μπουλές καθισμένος ανάμεσα στην κόρη του Νάντια και τον γιό του Αποστόλη Μπουλέ και τα εγγόνια του,  συγκινημένος άκουσε τα όσα από το βήμα της εκδήλωσης είπαν στους χαιρετισμούς τους οι Β. Γκίζας, Τ. Λουκόπουλος, Γ. Καπεντώνης, Γ. Νταουσάνης, Ντ. Τσουκαλάς αλλά και συμφοιτητές του μέσω επιστολών, όπως η πρ. υπουργός οικονομίας Νάντια Βαλαβάνη και ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου Σάββας Ρομπόλης.

Μέσα από φωτογραφικό υλικό οι διοργανωτές της εκδήλωσης «αφηγήθηκαν» και παρουσίασαν την πολιτική προσωπικότητα και το έργο του τιμώμενου Γιάννη Μπουλέ τόσο από την πολιτική και διοικητική όσο και από την ανθρώπινη πλευρά της πορείας του.

Ακολούθησε από την επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας Μαρίας Ζιαμπάρα η απονομή τιμητικής πλακέτας και ανακοίνωση για την ανακήρυξη σε επίτιμο πρόεδρο της παράταξης του Γιάννη Μπουλέ.

Συγκινημένος ο Γιάννης Μπουλές ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους στην εκδήλωση και ακολούθως επιγραμματικά έκανε αναφορά στην 25ετη πορεία, δείχνοντας  ταυτόχρονα την πορεία που θα πρέπει να ακολουθήσει η Ναυπακτία στο μέλλον, τονίζοντας πως θα είναι «παρών» όπου χρειαστεί.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΌ ΥΛΙΚΌ ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Πέμπτη: Ακολουθία Αχράντων Παθών – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης – Πρωτοδικείο στην Ναύπακτο

Published

on

By

Ολοκληρώθηκε σήμερα Μ. Τετάρτη στη Βουλή η ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τον νέο δικαστικό χάρτη της χώρας. Το νομοθέτημα ψηφίστηκε μετά την διενέργεια ονομαστικής ψηφοφορίας που ζήτησε η αντιπολίτευση.

Συγκεκριμένα, με 158 ψήφους υπέρ και 141 κατά, στο σύνολο των 299 ψηφισάντων βουλευτών, πέρασε το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τον νέο νόμο θα υπάρχει ένα Κεντρικό Πρωτοδικείο στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, με έδρα  το Αγρίνιο, το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου θα λειτουργεί ως παράλληλη έδρα του Πρωτοδικείου Αιτωλοακαρνανίας ενώ περιφερειακό Πρωτοδικείο θα λειτουργήσει στη Ναύπακτο.

Κατά την διήμερη συζήτηση του νομοσχεδίου, στην οποία μίλησε χθες και ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση μίλησε για νομοσχέδιο ιστορικής τομής στην ενίσχυση της ταχύτητας απονομής δικαιοσύνης. Θέση που δεν συμμερίστηκε η αντιπολίτευση μιλώντας είτε για κατάργηση δικαστηρίων είτε για ανεπάρκεια υποδομών σε τεχνολογία και προσωπικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Τετάρτη Ακολουθία Μυστικού δείπνου – Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:30)

Published

on

By

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ